Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Am citit cu sufletul la gura .
Multa sanatate si sper sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva. Este ereditar???
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Dumnezeule, prin ce ati trecut! Adriana, sper sa nu mai treci prin asa ceva niciodata! Multa sanatate va dorim! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| taki wrote: Am citit cu sufletul la gura  . Multa sanatate si sper sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva. Este ereditar???
Ce anume sa fie ereditar? |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| oanalaurisa wrote:
Ce anume sa fie ereditar?
Antecedente familiale de convulsii febrile in copilarie.
M-am documentat un pic si am aflat mai multe despre aceste convulsii febrile |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| taki wrote:Antecedente familiale de convulsii febrile in copilarie. M-am documentat un pic si am aflat mai multe despre aceste convulsii febrile
Nu-mi amintesc sa fi zis Adriana ca ar fi ereditar la Andreiutu...dar lasa ca ne zice ea cand intra...oricum a trecut printr-o situatie teribil de stresanta...pupam puiutul mic |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Andreiut,multa sanatate! |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| offff.... Multa sanatate puiului! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Multa sanatate lui Andrei!! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17863
| Multumim pentru incurajari. Nu e ceva ereditar, asa a fost sa fie, a urcat prea mult temperatura.
Ieri am mers la medicul meu si se pare ca e Ok, acum e sub tratament si dupa ce il termina o sa repetam analizele (pentru ca cele din spital au iesit foarte prost), si daca e cazul o sa facem si alte investigatii.
Sper sa nu mai fie cazul. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Multa sanatate in continuare puiutilor |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/5/2008 Mesaje: 40
| Din pacate am patit si eu cu BAse de 2 ori,ca a facut convulsii febrile Prima data eram acasa,si avea febra 38.5 si i-am dat un supozitor cu paracetamol,l-am pus jos,in picioare si mi-a cazut pe spate,am auzit o bubuitura,si am vazut cum da okii pe spate.Am crezut ca mor,ca a facut hemoragie cerebrala.sotzul il tinea in bratze si aproape plingea Am sunat la urgente si mi-a zis ca-s convulsii febrile,si ca trimite o ambulatna.Pina a venit ambulanta Base si.a revenit,ne-a dus la spital am stat internati peste noapte,cu febra,cea mai mare febra de 39.6 La spital medicul mi.a explicat ca,creierul e imatur si nu stie sa primeasca bine comenzile cind copilul face febra si daca febra urca sau coboara brusc atunci poate face convulsii si ca trec de obicei dupa virsta de 5-6 ani cind creierul e matur-- NU a avut nimic a 2-a zii nici febra nici nimic,a fost un virus A 2-a oara a facut convulsii la gradi,dimineata cind l-am lasat era vioi si nu avea febra,apoi dupa prinz cind sa il culce,a vazut educatoarea ca are convulsii au sunat dupa ambulantza si dupa sotz si eu plecat la spital Eu eram la servici si ma suna sotzul pe sectie sa vin la urgente la copii ca sint acolo Cind am auzit nu mai stiam nici unde e urgenta de copii,nici pe unde sa o iau,sectia mea se facuse mare de 2 ori...asa eram de speriata.Noroc cu colegele care m-au linistit si au venit cu mine.Si eu tot la spital lucrez A fost cel mai mare cosmar al meu,sa-l aud pe sotz si sa vad pe telefon ca ma suna de la urgente de copii A 2-a oara a avut otita si a facut brusc febra si de aceea a facut convulsia Aici la a 2a convulsie te trimite sa faci eeg,am facut si noi si rezultatul e negativ MI-au dat acasa Stesolid,un calmant rectal sa-i dau daca mai face convulsii Medicul mi-a zis ca nu sint periculoase pt copii daca nu dureaza mai mult de 30 de minute... De atunci Base a mai fst bolnav a avut febra kiar si 40 de grade dar convulsii nu mi-a mai facut Acu ne apropiem de 4 ani si sper sa-i treaca de tot DIn pacate medicul mi-a zis ca ,convulsiile sint ereditare,dar nici eu nici sotzul nu am avut,fratele meu facea convulsii febrile de cite ori era bolnav |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Adi Prin ce cosmar ati trecut Sanatae multa si sper sa nu mai treceti nicidata prin asa ceva Florina,sanatate multa si voua la fel |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17863
| Asa este. A fost un adevarat cosmar si inca nu mi-am revenit |
|

Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| ADRIANA-ma bucur ca Andrei se simte mai bine. Sa dea DOMNUL sa nu mai treceti niciodata prin asa calvar. Va pup dulce si va urez toate cele bune din lume 
FLORINA-sanatate si clipe de fericire alaturi de piticut
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| of doamne,Adriana inca o data iti spun ca te admir pt puterea de care dai dovada!prin februarie cand a avut medeea 4 zile consecutiv febra 40,3 ma asteptam in orice clipa la convulsii si cred ca mi-am consumat 50% din neuroni in perioada aia.Daca doamne-fereste ar fi facut convulsii eu cred ca o luam pe aratura,bine de tot. Andrei,pui mic, n-o mai speria pe mami, da? Muuuuulta multa sanatate tuturor puiutilor |
|
|