Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| Tema concursului : Pentru ca vara e în toi, caldura ne topeste si fiecare încearca sa "fure" macar câteva clipe de rasfat la soare, la plaja, la mare, în curte la balaceala sau macar încearca sa se racoreasca într-un fel, va invitam la un concurs pentru copii, pitici si mai mari si mai mici.
Regulamentul concursului: Fiecare membru participant trebuie sa posteze trei fotografii sau filmulete care sa surprinda cele mai frumoase ipostaze ale copiilor care au legatura cu apa (o zi la mare, în valuri, o zi la piscina, o zi în curte - fie în piscina gonflabila, fie într-o cadita, fie jucându-se cu furtunul cu apa...).
Nu pot participa la concurs si vota decât membri forumului care au mai mult de 100 de postari. Perioada de înscriere este 27 iulie - 5 august. Perioada de votare este 6 - 10 august.
Premiile concursului: Premiul 1 consta într-un Centru de Joaca - piscina gonflabila produs de BestWay. Pe lânga functia de piscina, acesta contine un stâlp pentru aruncat la tinta împreuna cu 3 colaci gonflabili, 6 mingii si o rampa gonflabila pentru rostogolirea acestora. Garanteaza distractia maxima a copiilor. Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni 159x159x89cm. Contine plasture pentru reparatii.
Premiul 2 consta într-o piscina gonflabila "Sunny Days" produsa de BestWay. Design cu 3 inele gonflabile pentru o stabilitate si rezistenta maxima. Dimensiune: 183 x 33 cm. Petic de reparatie inclus. Capacitate 506l. Recomandata copiilor peste 3 ani.
Premiul 3 consta într-o piscina gonflabila "Fill Nfun ocean life" produsa de BestWay. Capacitatea (75% umplere):228 l. Dimensiuni 122 x 25 cm. Petic de reparatie inclus. Recomandata copiilor peste 3 ani.
Pentru mai multe detalii precum si poze vizitati pagina concursului "La scaldat"
Sponsorul concursului este www.strollers.ro - Online Bebe Superstore! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| pot participa separat cu copilasii?? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
| Sergiu ia primele lectii de inot in raul Moldova(TG.Neamt)

|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| butterfly wrote:pot participa separat cu copilasii?? Da. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Bravo Sergiu,frumoase poze!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Sergiu, banuim ca acum inoti fara ajutorul lui tati, nu-i asa? Primiti si o turturica la concurs?
 Si filmuletul :

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna piticilor! Am venit si eu cu piticuta mea care a fost si ea la mare anul asta...e pentru prima data in viata ei cand a fost la mare si a fost tare incantata. Dar nu stiu cum sa postez si eu pozele cu Andra la mare...poate ma ajuta si pe mine cineva.Multumesc! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| tigruta wrote:Buna piticilor! Am venit si eu cu piticuta mea care a fost si ea la mare anul asta...e pentru prima data in viata ei cand a fost la mare si a fost tare incantata. Dar nu stiu cum sa postez si eu pozele cu Andra la mare...poate ma ajuta si pe mine cineva.Multumesc!
dar nu poti participa la concurs! Citeste cu atentie regulamentul concursului!
Oricum esti binevenita pe forum si te asteptam pe la celelalte subiecte! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sergiulica
vanina, albumul tau de pe photobouket e public, umbla putin la setari si fa-l privat. Sabin , curat-murdara balaceala Te-a mai primit bunica acasa? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Cate un pupic pentru fiecare pici
Ma plimbam cu barcuta
 Incaercam sa-mi tin echilibrul
 Ma jucam in piscina cu tati
 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Alex ce bine iti sta in barcuta! Mariuta multumesc ca mi-ai spus , am rezolvat problema . Sabin a fost primit acasa, dar in picioarele goale . A incercat sa se joace cu o fetita dar domnisoara i-a spus ca e murdar si sa nu o atinga . |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| La mare - iulie 2009
Catinca

Tudor

Amandoi,
 |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ce frumos se scalda! Mult succes la concurs! |