Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| E tare scumpa, bebelina, Taki. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Fetelor, victorie mare pe strada noastra: de 2 seri, Matei a acceptat in sfarsit baia in cadita lui, pusa in cadita de la cabina de dus....si fara miorlaituri cum a facut la primele incercarri, de ziceai ca il taie cineva:
stele_pe_cer attached the following image(s):

|
|

| Gata, Matei, de acum esti mare. Faci dus. Kiki attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Cred ca tuturor copiilor le place imbaierea , mai ales cand suntem mai mari si stim sa ne jucam cu ratustele si sa facem valuri valuri ... de abia astept sa creasca Sasha. Cam o sa inceapa sa stea in fundulet o sa ne fie mai usor taki attached the following image(s):

|
|

| Matei pana cum cateva zile nici sa nu auda de baia in "baie", ci doar in bucatarie, ca doar bucataria poate fi transformata in baie, daca mami isi imagineaza ca din bucatarie se poate face biblioteca, el de ce sa nu faca din ea baie ?Hmmmmmm... grozav rationament, slava cerului ca a venit si timpul sa acceptam dusul, ca alfel umblam prin bucatarie cu colacul! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Noi ii facem Mirunei baie in dormitor, pe pat, dupa ora 19,30. I-am facut chiar din prima seara cand ne-am intors acasa de la spital, asa ne recomandase doctorul. Ii punem sub cap un prospel impaturit, sa stea cu capul deasupra apei si o invelesc cu o pelincuta, inca. Folosim produse Chicco - spuma de baie si sampon, sunt super. Dupa baie ii fac masaj cu lotiune de corp Sanosan. (este vreo diferenta intre lotiune si lapte de corp sau crema de corp ) Dupa baia urmeaza masa de seara si somnic pana la 12 - 2 noaptea. Dupa aia se mai trezeste pe la 4 pentru papat si schimbat scutecul (daca e nevoie) si din nou papat pe la 6 - 7 dimineata. Sper sa se mareasca distanta intre mesele de noapte, dar nici acum nu mi-e greu. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| De ce pe tickerele Mirunei scrie ca are virste diferite?1 luna si 3 saptamini si 1 luna,3 saptamini si 2 zile?
Referitor la diferentele dintre lotiune,lapte de corp si crema,diferentele constau in numarul de ingrediente si in consistenta,adica unele sint mai fluide si altele mai pastoase. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| miri_haluca wrote:De ce pe tickerele Mirunei scrie ca are virste diferite?1 luna si 3 saptamini si 1 luna,3 saptamini si 2 zile? ...
Tickerfactory nu da la nivel de zi. |
|

| Eu i-am facut baie Sashei cu sapun solid de la Nivea baby 2 zile la rand si i-au aparut niste pete rosii pe corp, mai ales pe trunchi. Am renuntat si am luat sapun lichid de la Pigeon si vad ca acum s-au mai calmat lucrurile.
Elena si mie mi-au recomandat in maternitate ca dupa fiecare imbaiere sa-i fac un mic dusulet cu apa mai rece, calie, adica ceva de genul 35 grade Celsius, macar 250 ml de apa sa torn asa peste Sasha sa o racoreasca. Cica e bine si bineinteles ca ii fac.
Uleiuri de corp, lapte de corp si multe alte cosmeticale pt bebe am o groaza, dar inca nu le folosesc pentru ca nu este cazul.
By the way, s-a cam iritat la poponeata, este bine sa-i dau cu crema de galbenele? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multumesc pentru raspuns,Adriana! |
|

| taki wrote: By the way, s-a cam iritat la poponeata, este bine sa-i dau cu crema de galbenele?
Daca iritatia este mica, poti apica unguent de galbenele.Daca punctuletele rosii sunt unul langa altul, numeroase si funduletul tot e rosu si la atingere cu servetelul umed plange, atunci este cazul sa aplici un unguent special pentru eritem fesier:
BEPANTENE
si bai de aer; si fara pudra ca imbacseste pielea si nu o lasa sa respire; si cat mai putine cosmetice; si un strop de atentie la alimentatie (a se evita ce produce/accentueaza diareea) - dupa varsta de diversificare.
Produse ce amelioreaza DERMATITA DE SCUTEC:
Lanozinc Bepanthene Pasta Petrini Panderm Triderm Jecozinc Reviken Crema de galbenele (in cazurile usoare) Crema pe baza de oxid de zinc (preparat farmaceutic) Violet de gentiana pe pielea curata si uscata, de 2 x/zi, timp de 3 zile (violetul cicatrizeaza si usuca rana).Dupa ce trece iritatia, se aplica o creama de galbenele. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| taki wrote:Eu i-am facut baie Sashei cu sapun solid de la Nivea baby 2 zile la rand si i-au aparut niste pete rosii pe corp, mai ales pe trunchi. Am renuntat si am luat sapun lichid de la Pigeon si vad ca acum s-au mai calmat lucrurile. Elena si mie mi-au recomandat in maternitate ca dupa fiecare imbaiere sa-i fac un mic dusulet cu apa mai rece, calie, adica ceva de genul 35 grade Celsius, macar 250 ml de apa sa torn asa peste Sasha sa o racoreasca. Cica e bine si bineinteles ca ii fac. Uleiuri de corp, lapte de copr si multe alte cosmeticale pt bebe am o groaza, dar inca nu le folosesc pentru ca nu este cazul. By the way, s-a cam iritat la poponeata, este bine sa-i dau cu crema de galbenele?
Foloseste un buretel de celuloza( cand o sa il cumperi ai senzatia ca e aspru dar cand il inmoi in apa pare a fi de puf) si in loc sa ii dai direct cu sapun pe piele pune-i in apa din cadita putin sapun lichid de bebelusi.... iar pt fundulet foloseste Mustela iar daca are funduletul prea iritat Lutsine eryplast e foarte bun |
|

| stele_pe_cer wrote:
Daca iritatia este mica, poti apica unguent de galbenele.Daca punctuletele rosii sunt unul langa altul, numeroase si funduletul tot e rosu si la atingere cu servetelul umed plange, atunci este cazul sa aplici un unguent special pentru eritem fesier:
BEPANTENE
si bai de aer; si fara pudra ca imbacseste pielea si nu o lasa sa respire; si cat mai putine cosmetice; si un strop de atentie la alimentatie (a se evita ce produce/accentueaza diareea) - dupa varsta de diversificare.
Produse ce amelioreaza DERMATITA DE SCUTEC:
Lanozinc Bepanthene Pasta Petrini Panderm. Triderm Jecozinc Reviken Crema de galbenele (in cazurile usoare) Crema pe baza de oxid de zinc (preparat farmaceutic) Violet de gentiana pe pielea curata si uscata, de 2 x/zi, timp de 3 zile (violetul cicatrizeaza si usuca rana).Dupa ce trece iritatia, se aplica o creama de galbenele.
Multumim, iritatia este usoara si nu plange cand o sterg cu servetelul, din contra ii place .
|
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Noi am avut o iritatie la fundulet, pete rosii si chiar niste cosulete. Am renuntat la servetelele Pampers care sunt prea lipicioase si acum o spal cu gelul de la Chicco si o sterg cu scutecelul de tifon, o las cateva minute (bucuria ei ) si o dau cu Reviken. A facut minuni la noi. Va recomand servetelele umede de la Huggies, fara parfum, sunt usoare si nu ramane funduletul lipicios. |
|

| danab wrote: Va recomand servetelele umede de la Huggies, fara parfum, sunt usoare si nu ramane funduletul lipicios. Si cele cu aloe de la Bella sunt bune, ca nu ramane funduletul lipicios. Noi din astea folosim acum. Iritatie nu a facut niciodata pana acum. |
|
|