Baia bebelusului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela75
Scris: Monday, March 20, 2006 11:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
evelina27m wrote:
Mai am o intrebare: verisoara mea mi-a spus ca cel mai bun ulei de corp (stiti ca, de fapt, pe bebei ii dor incheieturile pentru ca ei cresc foarte repede in primele luni si de aceea trebuie trasi cu ulei inainte de baie) pentru bebei este uleiul de floarea soarelui fiert si racit. Ea a avut ulei Jhonson, dar mi-a spus ca nu e asa bun. Voi ce ulei de corp recomandati?

Cred ca cel mai bun ulei e ala care-i prieste.Nu la toti bebelusii le priesc uleiurile din comert dar cu uleiul normal fiert si racit nu dai gres niciodata.Mai ales ca la fiert poti pune si cateva flori de musetel in el.Eu ulei dinasta o sa folosesc, poate sa fie pe piata mii de uleiuri cu mii de arome, ce-i facut de mana mea e mai sigur.oare
Maria & Mario
Scris: Monday, March 20, 2006 11:23 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Noi facem baitza in fiecare seara si masaj in 90% din cazuri.( ca mami mai trage chiulul cate'o data ). Am urmat cursuri de masaj pentru infanti si se recomanda masajul inainte ( sua dupa .... fiecare cu crede de cuviintza ) cu ulei de masline extra virgin. Am mai scris undeva , la o tema intitulata tehnici de masaj. Noi facem inainte de baitza ca sa nu murdarim hainutzele , si o intind la incheieturi si o frectionez pe toatefetzele ... etc ... etc. E fostre sanatos si indicat . Bebele isi da drumul la crestere .... pupici
mihaela75
Scris: Tuesday, March 21, 2006 2:47 AM
Nivel

Uleiul de masline il mai fierbi?Sau ul incalzesti sa nu fie chiar rece?cum faci?
taki
Scris: Tuesday, March 21, 2006 3:05 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

mihaela75 wrote:
Uleiul de masline il mai fierbi?Sau ul incalzesti sa nu fie chiar rece?cum faci?
]

Eu. din cate stiu, uleiul de masline se fierbe, apoi se lasa la racit si se pastreaza intr-un recipient, de preferat din sticla. Si se foloseste.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, March 21, 2006 9:31 AM
Nivel
Nivel: Senior

taki wrote:
]

Eu, din cate stiu, uleiul de masline se fierbe, apoi se lasa la racit si se pastreaza intr-un recipient, de preferat din sticla. Si se foloseste.

Eu stiu ca odata fiert, uleiul de masline isi pierde toate proprietatile care il diferentiaza de cel rafinat.

Mai stiu ca uleiul de masline este alergogen, indif.de modalitatea de folosire (cale bucala sau topic).Deci, atentie mamicilor care aveti teren alergic in familie: a se evita uleiul de masline.
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, March 21, 2006 9:51 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Uleiul ar trebui doar usor incalzit pana la maxim 40grade C. Altfel mor vitaminele din el si are aceleasi proprieteti ca uleiul de floarea soarelui dublu rafinat.

Noi nu am facut baie 3 zile cat a fost bolnavioara. Dar aseara am pus apa in cada si bucurie mare a mai fost la balaceala. Stiti ca-i era dor de apa? Se juca cu foarte multa voie buna.flowers
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, March 21, 2006 10:09 AM
Nivel

Nico, dar bebelina ta a avut febra?Ca la raceala, stiu ca se face baie, dar in apa calaie, in nici un caz calda ca sa nu il incalzeasca si mai mult, iar scoaterea afara e kiar recomandata la raceala, ca astfel se fortifica organismul.Stand in casa, in se obisnuieste cu aerul cald si umed, iar cand iese afara, din cauza diferentei prea mari de temperatura, se risca o noua raceala.

In skimb, la febra, se pare ca nu e bine sa scoti copilul afara.La voi cum e?
Kiki
Scris: Tuesday, March 21, 2006 10:14 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

stele_pe_cer wrote:
Nico, dar bebelina ta a avut febra?Ca la raceala, stiu ca se face baie, dar in apa calaie, in nici un caz calda ca sa nu il incalzeasca si mai mult, iar scoaterea afara e kiar recomandata la raceala, ca astfel se fortifica organismul.Stand in casa, in se obisnuieste cu aerul cald si umed, iar cand iese afara, din cauza diferentei prea mari de temperatura, se risca o noua raceala.

In skimb, la febra, se pare ca nu e bine sa scoti copilul afara.La voi cum e?

Cat a fost David racit mi-a interzis doctorul sa il scot afara. Si la mine, hai ca daca e nevoie il scoti, dar Alexandra lui Nico a avut laringita si aici chiar ca nu trebuie scos afara copilul, sub nici o forma.
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, March 21, 2006 10:20 AM
Nivel

Kiki wrote:

Cat a fost David racit mi-a interzis doctorul sa il scot afara. Si la mine, hai ca daca e nevoie il scoti, dar Alexandra lui Nico a avut laringita si aici chiar ca nu trebuie scos afara copilul, sub nici o forma.

Asa-i cum spune KIKi.
Noi am avut laringitaplans si cea mai mica variatie de temperatura ne agrava starea. Deci aveam totala interdictie la iesit din casa sau la baie. Facand baita aerul din baie oricum era mai cald si mai umed iar revenind in dormitor dadeam peste alta atmosfera. Astazi iesim pentru exact 5 minute pana in parcare la soare si apoi fuga in casa. Trebuie sa prind vreme fara vant ca altfel ne reantoarcem de unde am plecat vineri cu gatul cat casa.
La raceala mai merga baitza, noi i-am facut tot timpul pana vineri indiferent daca era racita sau nu dar cu laringita astaplans am avut mult de tras si a trebuit sa respect toate regulile.
Maria & Mario
Scris: Tuesday, March 21, 2006 12:10 PM
Nivel

Pun sticlutza direct pe calorifer , cu o ora inainte de baitza. Uleiul de masline nu se fierbe. Asta e si ideea , sa fie cat mai netratat, cat mai " virgin " hohot .
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, March 21, 2006 1:41 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

Noi am avut laringitaplans si cea mai mica variatie de temperatura ne agrava starea. Deci aveam totala interdictie la iesit din casa sau la baie.
La raceala mai merga baitza, noi i-am facut tot timpul pana vineri indiferent daca era racita sau nu dar cu laringita astaplans am avut mult de tras si a trebuit sa respect toate regulile.

Offf, Nico plans ...imi pare rau ca treci prin momente asa grele...iti tin pumnii sa treaca cat mai repede, sa va fi ecat mai bine la amandoua.

Te-as mai ruga ceva, Nico:vrei sa deskizi tu un topic intitulat "laringita", in care sa detaliezi cum debuteaza boala, cum se manifesta,ce contrindicatii are, cum se trateaza....?Pe mine una m-ar interesa sa stiu mai multe despre laringita, infornativ doar....
Maria & Mario
Scris: Tuesday, March 21, 2006 1:58 PM
Nivel

Nicoleta , dorim sanatate multa pentru minunea ta . flowers Hai ca vine primavara acuma si sa vezi tu cine se cearta cu pasarelele prin parc.
taki
Scris: Wednesday, April 5, 2006 2:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

La baita suntem tare cuminti, doar cand intram in apa suntem putin agitate ras

taki attached the following image(s):
sasha 029.jpgsasha 033.jpgsasha 034.jpgsasha 035.jpg

mihaela75
Scris: Wednesday, April 5, 2006 6:52 PM
Nivel

Ii place la baie...gagaliceayes
Deziree
Scris: Thursday, April 6, 2006 8:35 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
ce frumusica e printesa sasha si se pare ca ii place baita.yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.