Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Aha !Am inteles acum.Multa sanatate si sa ne tii la curent .Sper sa nu fie nimic grav ci ceva tratabil.Ai grija de burtica ,odihneste-te ! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Alexandra eu parca tot sper ca au gresit analizele Ca n-am avut niciun simptom , nicio sufocare sau ghiara in gat, poate doar niste moleseli si ameteli acum vreo 2 luni. Dar acum 4 ani n-am avut nimic - de la ce ar fi putut sa se declanseze? |

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| oanamaria wrote:Roxy nu e relevant faptul ca acum 4 ani nu aveai nimic -nu are nicio legatura cu faptul de azi . Are dreptate Oana, toate problemele au un inceput...Este bine ca ai descoperit acum ca sa poti lua masurile necesare inainte sa se agraveze. Dar , poate ca e doar de conjunctura si nu este ceva serios!Odata cu sarcina multe se modifica din cauza schimbarilor hormonale. Medicul endocrinolog este cel mai in masura sa aprecieze daca este sau nu ingrijorator. Pana atunci...pupici si un zambet frumos, ca se simta bb bine |

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| multumesc fetelor n-am mai scris si aici dar am ajuns la endocrinolog si deja iau eutyrox pentru tiroida - asa ca ii dau bataie si pana la urma nu ma plang ca macar e o boala la care nu trebuie sa tin regim alimentar |