Adaptarea copilului la gradinita
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Monday, November 17, 2008 9:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Kiki,Elena,Raly,Mariuta,Alina,Cute multumim frumos si noi va pupam cu drag.computerlove thankyou
Karina s-a purtat destul de bine nu a plans,a papat bine ,totul a fost bine Doamne ajuta.A venit rupta de oboseala ,am iesit putin afara sa ne plimbam si a si adormit.topai :018:
Fluturas
Scris: Monday, November 17, 2008 11:32 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
karinutelor,adaptare usoara..e frumos la gradinita
TatyKS
Scris: Tuesday, November 25, 2008 12:33 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Bravo Karinanewclap , stiam noi ca o sa te descurci, doar esti domnisorica acumhearts .
Nici Kari numai plange de joi saptamana trecuta.Ii place tare mult la gradi , mai ales de colegii ei mai micuti pe care mereu ii ia in brate si imi zice " uite mami ce micuti sunt!ras , sau " ce ,micut ee!" si ii ia protector de dupa gat, in brate.dance . Dupa cum o vad , i-ar placea tare mult o surioara, pardon o "fratioara" cum zice eahohot .
Lilly of the valley
Scris: Thursday, November 27, 2008 6:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Sa va povestesc prin ce trecem noi: dupa ce de anul trecut Leea are un superentuziasm in a merge la gradinita chiar si sambata si duminica, dupa ce ne trezim in fiecare dimineata dornici sa mergem la gradi cum intram pe usa ni se ineaca corabiile. Sa va explic, ne dezbracam de hainutele groase, schimbam papuceii, luam jucaria de rigoare in brate si pe drumul spre grupa incepe smiorcaiala-miorlaiala-isteria "Mami da-mi pup!", dau pup "Mami mai da un pup" ..... si inca unul ....si inca unul ....si inca unul.... si inca unul si inca unul ....banghead banghead banghead banghead (nu, nu mi s-a stricat banda!newno ) pana totul se transforma in plans cu lacrimi de crocodil, stat cu degetul in gura si batut din picioare pana dupa micul dejun. Dupa .... ne trece ca prin farmec. Si nici noi si nici educatoarele nu reusim sa deslusim de ce face lucrurile astea, participa vesela la toate activitatile, niciodata nu sta deoparte, isi ajuta colegii la activitati, stie toata serbarea de Mos Craciun cap coada fara sa o oblige nimeni sa invete, face totul cu placere, doar atat; momentul despartirii de mami sau tati e cu jale. Chiar nu mai intelegem nimic! Nici la inceputul gradinaritului nu s-a mainifestat chiar asaoare
kali
Scris: Friday, November 28, 2008 7:27 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Karina de Ely, de acum esti fetita cu mare experienta in ale gradinaritului! Bravo, pui intelegator!newclap
Karina de Taty, parerea mea e sa pui o vorba buna mosului... poate aduce o fratioara.hohot
Mariuta, poate va testeaza... nu stiu ce sa spun. Va doresc sa depasiti repede perioada!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.