Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Noua ne place la gradinita. In prima zi a uitat si de taica-sau si de tot. La fel toata saptamana. Mi-a venit cu doua cuvinte noi "apple" si Hannah care este numele unei fetite cu care s-a jucat. Cum s-or fi inteles habar nu am ...
Vineri a cazut si s-a julit ... m-au pus sa semnez hartoaga cum ca i-au dat TLC ... adica tender loving care... m-am crucit, am zis ca o fi vreun medicament prima data |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Bravo Antonici, esti fetita mare face mult gradinita si eu ma uit la Daria ca fuge dupa copii pe unde-i vede, vrea sa vorbeasca cu ei, sa se joace |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bravo Antonici.
Si noua ne place la cresa. Pana acum n-am prea stiut eu exact ce fac ei acolo, dar azi i-a pus sotul una din cutiutele muzicale si la melodia cu melcul suparat ca l-a piscat furnica fiica-mea a inceput sa cante (pe limba ei) si sa gesticuleze conform versurilor.N-a invatat-o nimeni acasa, deci numai la cresa putea sa invete. Imi pare rau ca n-am apucat s-o filmez. Culmea e ca zilele trecute am mai vazut-o "piscandu-se" de manuta si ma intrebam ce are de face asa. Eu chiar n-o bagam in seama de teama sa nu fie vreun tic de care sa nu mai scapam mai tarziu. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Si noua ne place la grazi deocamndata! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Bravo, Antonia, bravo, Elodie. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| De ieri Ruxandra este un (foarte) mic "invatacel" din categoria "grupa de cresa". Avem sperante maaari pentru un pui atat de mic. Draga de ea... Sper sa fi facut alegerea cea buna. Nu stiu de ce sunt atat de speriata. Stiu ce inseamna gradinita particulara, stiu ce inseamna si grupa mica (eu am avut un "elev" de un an si opt luni) si am incredere in personal, dar tot am inima stransa. Se schimba complet situatia cand e vorba de copilul tau.
Mergem la o gradinita particulara care are si grupa de cresa, pentru copii intre 1 an si 2 luni si 2 ani si 6 luni. Deocamdata am ales programul de la ora 8 la ora 13:30 (include si pranz), urmand ca din octombrie, in functie de cum se va acomoda, sa trecem la program lung, de la ora 8 la ora 18.
Ieri dimineata, prima zi de cresa... Am ajuns la gradinita si Ruxy a disparut imediat de langa noi, incantata de copii si de jucarii. Educatoarea ne-a spus sa plecam imediat, ca sa nu isi dea seama Buburuxa . Desi eram specializata in astfel de replici adresate parintilor, in momentul cand mi s-a spus mie lucrul asta, pur si simplu m-am blocat. Pai cum sa o las acolo, fara sa o iau macar putin in brate la despartire? Pana la urma am iesit pe usa, eu si tati, si ne uitam unul la altul absolut buimaciti. Pana la ora 11, cand am sunat la gradinita, am stat ca pe ghimpi. Educatoarea mi-a spus ca a plans, a mai tacut, iar a plans. Nu a mancat nimic la mic dejun, insa la pranz a mancat si felul 1 si felul 2. La 13:30 a mers tati sa o ia acasa, a gasit-o la joaca in curte impreuna cu ceilalti copii care plecau acasa. S-a aruncat de gatul lui, dar la plecare i-a dat un pup si lui "Miss".
Astazi, a doua zi de gradi. A mers doar tati sa o duca si a fost scandal destul de mare la despartire. Ma asteptam, abia de acum incolo incepe sa constientizeze unde mergem dimineata. Insa, pe la ora 10, cand am sunat eu, educatoarea mi-a spus ca e ok, a mancat de prin toate farfurioarele, nu a vrut sa stea la locul ei, iar in momentul acela se juca. Sper sa fie bine. Oricum, sunt cu ochii pe ceas , de-abia astept sa il sun pe tati peste jumatate de ora sa aflu noutati. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Oana, cunosc atat de bine sentimentele pe care le incerci, acusica le voi retrai cu Tudor. Adaptare cat mai usoara, cat ma rapida, fara peripetii de niciun fel. Incearca sa te detasezi putin, altfel iti vei transforma viata intr-un calvar, gandindu-te mereu la ea, la ce face, daca plange, daca manaca, etc. Trust me. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Oana, hai ca voi o sa aveti experienta de o saptamana cand incepem si noi...O sa te stresez, sunt sigura Pupam printesa si asteptam vesti bune! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| bravo Oana pt alegere! ai mare curaj! eu cred ca piciul meu ar fi facut mare scandal la cresa! noi inca ne cautam o bona si mai amanam cresa/gradinita pana la anul, ca sa mai crestem! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Alina, multumesc de incurajari. Nu stiu de ce e asa de greu, credeam ca o sa fiu mult mai curajoasa.
Anca, nu am avut alternativa, tinand cont ca Horia lucreaza acasa. Desi din aprilie pana acum ne-a ajutat nana lui, care venea si statea peste zi cu Ruxy, Horia tot nu putea lucra in liniste, iti dai seama. Asa ca am optat pentru gradinita.. Asta pentru ca ne-a fost mila de tati sa il trimitem la un serviciu "la birou".
Kiki, va asteptam, mami. Hai mai repede, ca nu am pe umarul cui sa plang. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Oana, daca gadinitza in sine iti inspira incredere, daca educatoarea ti se pare ok, poate ar fi bine, daca iti impui singura, sa nu te mai gandesti la copil dupa ce suni la gradinitza.Eu am sunat zilnic timp de 2 saptamani apoi doar intrebam in fiecare zi cand il luam pe Matei daca a fost totul ok, daca a planas, daca a facut pe el...
Nu mi s-a parut deloc greu, in skimb prima oara, cand Matei avea 1 an si 5 luni si l-am dat la cresa, a fost o adevarata tortura atat pt mine, cat si pt Matei.Acum, am din nou emotii, dar am emotii din mai multe motive: Matei va merge la gradi dupa cateva luni petrecute acasa cu mine, timp in are s-a atasat si mai mult, eu voi reincepe serviciul doar pt scurt timp apoi trebuie sa ma transfer in alta parte si voi fi am departe de gradi, apoi urmaresc sa gasesc o gradi Waldorf pe langa noul meu loc de munca, si uite-asa, cumulate, imi sporesc emotiile si teama de un nou inceput.Dar...fiecare etapa isi are greutatile ei... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Dupa 3 zile, deja cerea la gradi! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| taki wrote:Dupa 3 zile, deja cerea la gradi!
Bravo, Sasha! ma bucur ca iti place la copii! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bravo,Sasha! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| taki wrote:Dupa 3 zile, deja cerea la gradi!
asa si trebuie |
|
|