A doua, a treia... nastere naturala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fdianamaria
Scris: Tuesday, January 1, 2008 10:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Sunt foarte curioasa sa va citesc experientele legate de nasterile naturale pe care le-ati avut? Cum a fost a doua oara? Ce e diferit de prima? etc...
Fluturas
Scris: Wednesday, January 2, 2008 9:09 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
eu a doua oara am nascut muuuullt mai usor ca prima oara,fara epidurala si foarte repede
fdianamaria
Scris: Sunday, January 6, 2008 9:18 PM
Nivel

Si....dupa cum e??? Ma refer cum te simti inauntru?? Te-ai refacut la fel de repede??
Fluturas
Scris: Sunday, January 6, 2008 11:53 PM

fdianamaria wrote:
Si....dupa cum e??? Ma refer cum te simti inauntru?? Te-ai refacut la fel de repede??

inauntru?ma simt bine,cu karina m-am refacut mult mai repede,a fost nasterea mai usoara si refacerea si mai usoara.in schimb taietura o simt si ma deranjeaza f tare uneori.de multe ori cand ma spal ma ustura de numa,iar la menstruatie la fel ma ustura
mamici care ati nascut natural,aveti astfel de probleme?
fdianamaria
Scris: Tuesday, January 8, 2008 6:49 PM
Nivel

pai....chiar de asta intrebam. Am fost la control regulat, se pare ca nu mi-au ramas fire netopite si totusi....Am crezut ca sunt singura. Daca zici ca si dupa a doua nastere e la fel, mi-ai ridicat moralul banghead

pupici pupici pupici
mommy
Scris: Tuesday, January 8, 2008 7:08 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Eu m-am refacut destul de greu, zic eu, am avut intoleranta la unele fire resorbabile, dar taietura, odata vindecata, nu m-a mai durut deloc, nici vorba de usturat. Acum practic nici nu se mai vede ca am fost taiata. Dar sa stiti ca am impresia ca depinde mult de mana doctorului. Tin minte ca la fiecare toaleta dupa nastere, asistentele intrebau cu cine am nascut, si mi-au spus ca a facut o cusatura foarte "frumoasa". Si nu spuneau tuturor acest lucru. Am prietene care nu sunt prea multumite de cusatura facuta de doctorul cu care au nascut.
leut
Scris: Tuesday, January 8, 2008 7:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
A propos de cusatura...trei copci si prinse atat de bine, incat la un control ginecologic, la urma a ramas uimit doctorul cand i-am zis ca am episiotomie facuta. Nici nu se vede...doar cu lupahohot A...si nu s-au folosit fire resorbabile...Asa ca, a doua nastere tot naturala o sa fie. In rest, primele doua luni au fost mai napsa dar au trecut repede...
Fluturas
Scris: Tuesday, January 8, 2008 8:52 PM

inseamna ca eu am avut ghinion de niste ginecologi mai incapabili,si mi-au tras o cusatura de se simte foarte bine si se si vede.poate o fi si din cauza ca sunt de doua ori cusuta??chiar ma gandesc sa ma duc intr-un control sa vad ce e cu usturimea asta,ca nu prea este normal(doar ca mai incolo,acum, astept rusii)
Rody
Scris: Tuesday, January 8, 2008 9:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Sunt curioasa cum va fi si la mine acum la a doua nastere.Eu sper sa fie bine.Om vedea.
Roxie
Scris: Tuesday, January 8, 2008 10:35 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
La mine ambele nasteri au fost cu epidurala, doar ca la a doua a fost mai greu ca nu a prins,nervi decat foarte tarziu, dar chiar si asa travaliul a fost mai scurt. A doua epiziotomie a fost facuta exact peste prima (cred ca asa se face mereu). Dupa a doua nastere mi-am revenit mult, dar mult mai usor decat dupa prima. Ce-i drept, invatasem lectia: supozitoare cu diclofenac si crema carpicon din abundenta, colac medicinal... si totul a fost super. La o saptamana eram cu fetita cea mare la ziua de nastere a unei prietene de-a ei. dance
La Mihnea intr-o saptamana eram ca noua, dupa ce am nascut-o pe Denisa m-a deranjat taietura vreo o luna.
A, si ce am uitat: m-am "menajat" mai putin, in sensul ca daca ma durea, nu zaceam in pat, ci ma mobilizam.
Alyna
Scris: Wednesday, January 9, 2008 10:03 AM
Nivel

Nici la mine nu se vede sutura de la epiziotomie...tinand cont de faptul ca pe mine m-au cusut de 2 ori(ca prima,cu fire resorbabile nu a tinut)e bine ca arata asa.De durut,ma deranjeaza uneoriuff E o durere surda...mai ales dimineata.Din punctul asta de vedere mi-e groaza de o noua epiziotomie...cand ma gandesc cat am tras cu precedenta.Dar nici cezariana nu facnu Aaa...pe voi va mai deranjeaza in timpul actului sexual?oare Pe mine da,si ma scoate din mintinervi Mi-a perit tot cheful de toate!!plans uff
leut
Scris: Wednesday, January 9, 2008 10:07 AM
Nivel

Inseamna ca sunt o norocoasa...moasa mea, ca ea m-a cusut,(i-am si zis), a fost minunata! N-am simtit niciodata ceva naspa. Va spun anul viitor despre a doua nastere!ras
COSMINRAZVAN
Scris: Tuesday, January 15, 2008 6:46 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
La a doua nastere am nascut mult mai usor, chiar daca al doilea bebelus a fost mai mare cu 400 g fata de primul bebel.
Ana
Scris: Tuesday, May 4, 2010 10:44 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
La a doua nastere a fost mult mai usor decat prima...
prima nastere travaliu de 24 ore in urmare multe copci revenire foarte greu

a doua nastere travaliu 3 ore numai 4 copci revenire 2 saptamani maxim
misha
Scris: Tuesday, May 4, 2010 10:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
N-am nascut a doua oara, dar oare nu conteaza foarte mult si distanta dintre cele doua nasteri? Ca ma gandesc e mai usor la a doua nastere cand n-a trecut foarte mult timp, dar cand cele doua sunt la distanta de ani buni...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.