8 ore la munca nu e cam mult?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cristy
Scris: Wednesday, March 5, 2014 12:04 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
t-mihaela wrote:
Am dat intamplator pe aici si ma apucase rasu plansu...ce ziceam eu de part timeBig Laugh Sa vedeti cum trag ca martzoaga 10 ore fara lunch ,stress la maxim etcHilar

Hilar cunosc cunosc !! asa lucrez acum... ba mai primesc si telefoane pe la 5 dimineata ....
I-am zis sefului ca vreau part time si mi-a zis.. OK doar ca:
1. trebuie sa faci toata treaba care detine de functia ta
2. nu iti revine masina si nu trebuie sa lucrezi in birou, poti lucra de acasa (da, da ma cere in fiecare zi in birou din tot felul de motive)
si locuiesc cam la 40KM distanta ... s-o creada el !! na, na

Dar, daca accepta il pun eu cu botu' pe laba.. ha ha
praslea_cel_voinic
Scris: Wednesday, March 12, 2014 3:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
t-mihaela wrote:
Am dat intamplator pe aici si ma apucase rasu plansu...ce ziceam eu de part timeBig Laugh Sa vedeti cum trag ca martzoaga 10 ore fara lunch ,stress la maxim etcHilar

Felicitari Mihaela, greu se mai gaseste in ziua de azi un job full-time computerlove
t-mihaela
Scris: Saturday, March 29, 2014 12:02 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Praslica,acum am vazut ,mersi frumosCheek Kiss dar sa stii ca nu am facut fatza la full time si azi am negociat cu sefa pentru part time.E foarte dificil cu trei copii si fara nici o ruda doar asa de unul singur sa muncesti full time fara sa o iei razna.Eu muncesc la o farmacie in Scarborough, are program lejer de la 10 si cu toate astea azi mi-am luat inima in dinti si am cerut program scurt sa pot face dimineata treburile casei ,dat telefoane,programari,plozi bolnavi,cate nu se ivesc.
Sper cand ajung copiii suficient de mari sa reiau full time dar nu stiu, acum e imposibil.Full time e pentru tineri ,avem noi un baiat acolo mananca acolo se culca parca s-a insurat cu farmacia, nu are viata.alcool
marivic
Scris: Saturday, March 29, 2014 4:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu una nu am facut niciodata fata la full-time;amlucrat ce-i drept 16 ore pe zi dar dupa 2 luni am intrat in spital....de atunci am fugit de acest program ca dracul de tamaie.
In prezent prestez 5 ore dar care fac cat 10 Crazy
praslea_cel_voinic
Scris: Monday, March 31, 2014 5:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
t-mihaela wrote:
Praslica,acum am vazut ,mersi frumosCheek Kiss dar sa stii ca nu am facut fatza la full time si azi am negociat cu sefa pentru part time.E foarte dificil cu trei copii si fara nici o ruda doar asa de unul singur sa muncesti full time fara sa o iei razna.Eu muncesc la o farmacie in Scarborough, are program lejer de la 10 si cu toate astea azi mi-am luat inima in dinti si am cerut program scurt sa pot face dimineata treburile casei ,dat telefoane,programari,plozi bolnavi,cate nu se ivesc.
Sper cand ajung copiii suficient de mari sa reiau full time dar nu stiu, acum e imposibil.Full time e pentru tineri ,avem noi un baiat acolo mananca acolo se culca parca s-a insurat cu farmacia, nu are viata.alcool

No...uita-te la subsemnata...nu mai am mult si o iau pe ulei, pe bune....Dar nu am de ales, din pacate....Basca invatat si stat cocosata sa prepar acasa ca nebuna, copiii mei cresc singuri si eu imi pierd anii din viata nebucurandu-ma de ei...cam asa se intampla daca dai peste cine nu trebuie si nu ai sustinere (cazul meu).... Ma bucur ca ti-ai asezat lucrurile. Eu una nu as putea supravietui financiar cu part-time pe langa toate handaralele si examenele mele super-expensive...sper sa o scot undeva la un liman caci ma innec vazand cu ochii. Na, ca m-am descarcat nitel....sorry pentru off-topic...computerlove Iarna e de vina, bat-o vina s-o bata! Lol
t-mihaela
Scris: Monday, March 31, 2014 6:36 AM
Nivel

Sa stii ca iarna e de vine,lunga si deprimanta.NuImiPasa Las ca aproape a trecuthainoroc pupici Eu am renuntat la scolit,mai am un board exam sa ma certific si gata ma opresc,vreau sa traiescLol
Mult succes,o sa fie bine,o sa culegi si roadele intr-o zicomputerlove .
raly
Scris: Sunday, April 27, 2014 8:55 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Majoritatea oamenilor din Ro cred ca lucreaza 8 ore!Si eu ma inscriu tot aici,insa nu mi-e greu,imi place ceea ce fac,insa dupa cateva luni intervine oboseala!Putina relaxare si reluam activitatea!ras
Si cunosc o gramada de lume care lucreaza si 12 ore!
t-mihaela
Scris: Saturday, November 15, 2014 11:18 PM
Nivel

Am luat job part time in zona unde stau acum insa part time e doar pe hartie la contabil ca realitatea e categoric full .Insa de data asta nu ma bocesc ca am nevoie de full time ca de aer.Nu vreau sa imi plateasca Kaze ratele de studii, nu e drept pentru el ...nu a fost drept pentru familie in general ambitia mea tarzie dar ma rog, mi-am implinit un vis
Deci , pe baricade , de la 9 la 5 .
Sanatosi sa fim sa nu dam bani pe ce vand eu acum...medicamente hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.