Maria,si Matei a avut roseola infantum,3 zile febra mare apoi bubite la fel ca la voi. Ciudat ca a avut dupa 2 saptamani la ai mei,doar eu si ei ,nu am iesit ,nu a avut contact cu copii. Pediatrul a zis ca sunt 2 tipuri de virus care duc la boala asta si ca poate fi luat de la adulti purtatori. Partea buna e ca am bifat o boala ,pe asta nu o mai fac.. Roser,sper din suflet sa fie bine,e asa minunat ca trebuie sa fie!
|
Zee wrote:Buna feteloooor, ma mai știți? 😂😂 Doamne mi-am schimbat telefonul, am uitat parola și emailul cu care m-am conectat, așa ca m-am dat bătută o vreme. Ce faceți, cum sunteți? Nici nu știu cât am lipsit și cât am de citit 😊. Am uitat sa pun o poza 😊 https://ibb.co/W6ZRNjV
Bunaaaa! Ne-ai lipsit sa stii! Daca apuci sa citesti o sa vezi ca din cand in cand ne intrebam ce mai faci... Plin de energie piciul,lesinati noi! Nu sta 2 secunde pe loc,tot cara chestii dintr-o camera in alta.E simpatic rau cum merge,foarte sigur pe el de vreo 2 saptamani,eu inca ma minunez cat se schimba.
|
MariaS wrote:Lyli încă trece prin schimbări majore la nivel psihologic, fizic chiar. Și eu am trecut cu a mea prin ele, am fost atat de disperată că am vrut sa o duc la urgente că știam ce are și de ce plânge atâta, evident ca după 5min în mașină a adormit, iar când am ajuns la pediatru cu ea nu mai plângea deloc și nu părea să o deranjeze nimic, pediatru a zis că totuși mai are câțiva colici și de acolo tragedia cu plânsul. Multă putere mami Azi dimineață am tras spaima vieții. Nu îmi găseam copilul nici unde în pat, nici în pătuț la ea, pe jos nu, când colo ea dormea la tablia patului, jumătate ascunsă sub perna mea și jumătate ascunsă la capul lui tată'su, mai avea și un bady ce se asemăna cu modelul fetei de pernă, s-a camuflat mai ceva ca un cameleon 😅🤦
Cat pe aci sa rad,apoi m-am si vazut in situatia descrisa si parca m-am panicat si eu. L-am pierdut si eu pe Matei ,se bagase cu pisicile sub pat, pe dupa o cutie si statea linistit cu capul pe pisica. De 3 ori m-am uitat si nu l-am vazut... Ce incaltari bune de mers aveti voi? Avem cateva perechi dar parca merge aiurea incaltat.
|
MariaS wrote:Fetelor, noi nu am scăpat de infecție, de la 315 cât a avut prima dată leucocitele, acum are 91, cred ca mai facem o cura de antibiotic, să văd ce zice și mf
Off... sa fie bine repede! Mi s-a pus pata pe salopetele Ielm,de mul t,dar asteptam sa mearga sa o tavaleasca pe bune. Cum sunt marimile,se potrivesc cele de pe site?
|
M-am speriat si eu asa la un moment dat,al meu avea o secventa cu mainile pe care o tot repeta. Mult timp a facut asa,apoi a trecut la altceva. Autismul e mai mult de atat si e mult prea devreme sa fie diagnosticat,cel mai probabil ii pare lui interesanta miscarea respectiva. Eu zic ca nu ai de ce sa fii speriata si sa ratezi momente pretioase cu el. In cel mai urat scenariu,oricum nu e ceva ce poti face acum sa ii fie de ajutor.
|
Ellena20 wrote:La multi ani, Matei!! Sa cresti mare si voinic! Cand a facut piticul un anisor? I-a revenit pofta de mancare dupa covid? Ca si noi ne confruntam tot cu asta. Desi fizic e foarte bine, inca nu vrea sa mai manance. Abia ia cateva guri toata ziua. Dupa mult timp in care manca extraordinar de bine, trecem si noi printr-un refuz de mancare pe care il asociez cu faptul ca a avut covid.
Multumim Ieri a fost ziua lui! Inca nu-mi vine sa cred! Nu mananca mai nimic,nici macar felurile favorite si eu la fel am asociat. In rest la fel si el,foarte nine fizic,activ.
|
Roser wrote:Mulțumesc fetelor, sunteți tare drăguțe Maria nu merg sa fac beta, ce o fi o fi. O sa merg peste o lună direct la eco. Soțul meu s-a bucurat foarte mult cand i-am spus, chiar mi se pare ca mai mult decât la prima sarcina. Asa de entuziasmat a fost ca m-a întrebat cand putem spune familiei. L-am calmat si i-am explicat ca până la 12 săptămâni nimic nu e sigur, abia s-a abținut sa nu ii spună mamei mele cand am ajuns acasă (oricum mamei mele ii voi spune după prima ecografie daca totul e ok). Eu tot nu sunt foarte împăcată cu ideea, tot analizez lucrurile, Hugo mi se pare încă prea mic, nu știu, poate mai am nevoie de câteva zile sa procesez totul si sa imi pun gândurile in ordine. Hugo de 3 zile e imposibil, niciodată nu a fost așa de mârâit și plângăcios, nicicum nu ii intram in voie. O fi ceva salt mental, nu știu, m-am uitat la dinți dar nu văd nicio gingie inflamată. Nu vrea nici sa mănânce, la san il pun des dar mai mult ma musca, noaptea se trezește de 100 de ori. Macar doarme ziua butuc vreo 3 ore jumate in doua reprize. Felicitari! Nu mai citisem de cateva zile si am sarit direct aici sa vad cum e cu restul tau. Am incercat sa-mi imaginez cum at fi,cred ca e ciudata starea ta,dar desi greu o sa fii dublu fericita! Sarcina usoara ,cu bebe sanatos sa fie
|
Andreeax wrote: Modernă am făcut. Am avut o noapte crunta. O ora frisoane ,o ora făceam toate hainele fleașcă. La 7:30 s-a trezit copilul și l-a luat soțul pana la primul somn iar eu am rămas sa dârdâi ca ultimul boschetar iarna in frig. Acum nu știu dacă sunt mai bine sau e doar partea in care transpir pt ca asta e o idee mai ușoară decât frisoanele. Ce sa zic,m-a durut tot corpul și acum put ca un sconcs,aștept sa culc copilul in tura doi și sa dau putiarea asta jos de pe mine. Soțul și socrii au făcut doza 3 înaintea mea și au avut aceleași simptome,tot Modernă și ei. Andreea,oh,îmi pare rău ,nu m-am exprimat cum trebuie,era vb de vaccinul vieții pt mine,nu pt dinozaurul meu
Vaii! Si noi tot cu Moderna suntem vaccianati,nu am apucat insa sa facem doza 3,ne-ar fi prins bine. Boala e tot asa,doar ca mai multe zile ,la care mai adaugi nas infundat,durere de gat si cap. Mi-a ramas in minte asta mic,ducea degetul tremurand sa apese pe butonul unei jucarii,nu-mi pot sterge din minte imaginea asta. EU am tremurat o noapte intreaga desi aveam 25 de grade,pilota si imbracata in varful patului. Sper sa treaca repede
|
Buna! Ne-am revenit si noi in sfarsit! La multi ani ,Luca! A fost oribil covidul asta,pe Matei l-a chinuit tare febra,a avut si 40.5,si tare greu scadea. A stat 2 zile doar la san,marait,nopti nedormite. Acum e bine,doar pofta de mancare nu i-a revenit.
|
Multumesc, dragilor! Paracetamol stiu ca pot lua,am mai luat si cu alta ocazie. Schema asta a lui pe langa vitamine,are si aspenter si inca ceva ce-mi scapa. Ideea e ca nu m-a lamurit deloc cand a zis direct sa nu mai alaptez el are ceva cu alaptatul in general si I s-a pus pata ca face un an.
|
|