Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Unui grup de studenti li s-au cerut sa recompuna lista cu cele 7 minuni, adaptata timpurilor pe care le traim. Au fost multe diferente, dar iata lucrarile care au obtinut calificative maxime: 1. Piramida din Egipt 2. Taj Mahal 3. Marele Canion 4. Canalul Panama 5. Empire State Building 6. Basilica San Pietro din Roma 7. Marele ZIid Chinezesc
In timp ce se citeau lucrarile, profesorul a vazut ca o studenta inca mai scria. Profesorul a intrebat daca are dificultati, si ea a raspuns:"E atat de greu sa decizi, sunt atat de multe minuni". Profesorul o intreba daca o poate ajuta. Studenta a ezita putin apoi i-a raspuns:"Cred ca cele 7 minuni sunt: a simti, a auzi, a mangaia, a savura, a mirosi, a iubi, a rade. Colegii au ramas tacuti. Aceste lucruri sunt asa de simple incat nu ne putem da seama cat de minunate sunt. Nu uitati: lucrurile minunate nu pot fi cumparate sau construite de om! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Super adevarat! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Csilla , !!!!! |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Milicutza |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Foarte adevarat!Csilla! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Foarte adevarat ...eu am un pps ce prezinta foarte frumos acelasi subiect.Mi-a dat de gandit cand l-am cititi prima data. |