666
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Sunday, June 19, 2011 1:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
ingerash wrote:

la noi cu locuri de vizitat inainte de-a ajunge in raialcool

Pai daca ajung in rai, n-o sa mai duc dorul vreunui obiectiv turistic!ras , cred ca mai buna ar fi recomandarea pentru cei ce merg in partea ailaitahohot
ingerash
Scris: Sunday, June 19, 2011 1:40 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
hohot hohot hohot hohot
KRYS85
Scris: Sunday, June 19, 2011 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
aurishta wrote:

Pai daca ajung in rai, n-o sa mai duc dorul vreunui obiectiv turistic!ras , cred ca mai buna ar fi recomandarea pentru cei ce merg in partea ailaitahohot

hohot hohot hohot Tare de tot!!!hohot hohot hohot
Ayumi
Scris: Monday, June 27, 2011 9:42 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
dragos wrote:
voi credeti ca 666 e numarul diavolului?

O colega de-a mea a zis ca o femeie a sunt si a raspuns un barbat cu voce sumbra.Apoi spunea ca se auzeau diferite voci.Mi-e îmi zice:"Numar incorect".banghead
shirel
Scris: Monday, June 27, 2011 5:53 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ayumi wrote:

O colega de-a mea a zis ca o femeie a sunt si a raspuns un barbat cu voce sumbra.Apoi spunea ca se auzeau diferite voci.Mi-e îmi zice:"Numar incorect".banghead

Helowwww despre cine vorbesti ?Ai vorbit cu dracul? alcool alcool sic hohot hohot
ingerash
Scris: Monday, June 27, 2011 7:35 PM
Nivel

Tot mai straniu e topicul astauff
shirel
Scris: Monday, June 27, 2011 7:49 PM
Nivel

ingerash wrote:
Tot mai straniu e topicul astauff

Vrei sa vorbim serios in acest topic!ras Hai ca incep eu da intradevar exista un nr al Satanei si in iudaism si dupa calculul in ghimatrie(numerologia kabalistica)satan are corespunzator nr.666 cum dealtfel si D-zeu are mai multe nume si numere .Este si explicat totul despre felul in care lucreaza pe pamant si cum a fost trimis.Nu trebuie sa ne fie frica de el cum el are o misiune in aceasta lume si noi avem o misiune de indeplinit ,dar este totusi curios cine va invinge pana la urma.ras
ingerash
Scris: Monday, June 27, 2011 8:14 PM
Nivel

Shirel ,probabil ca are misiunea lui...si totusi cifra 6 este cifra creatiei...Dumnezeu a creat totul in 6 zile.Pentru chinezi este un grup de numere cu noroc.666 ii este atribuit soarelui si exemplele pot continua.
aurishta
Scris: Monday, June 27, 2011 8:47 PM
Nivel

shirel wrote:
...dar este totusi curios cine va invinge pana la urma.ras

Pai asta nu e prea greu sa ne dam seama...este ceva diferenta de putere...
shirel
Scris: Monday, June 27, 2011 8:58 PM
Nivel

aurishta wrote:

Pai asta nu e prea greu sa ne dam seama...este ceva diferenta de putere...

Si care este diferentza de putere dupa tine?
aurishta
Scris: Monday, June 27, 2011 9:00 PM
Nivel

Cea care este intre Creator si creatura.
shirel
Scris: Monday, June 27, 2011 9:09 PM
Nivel

ingerash wrote:
Shirel ,probabil ca are misiunea lui...si totusi cifra 6 este cifra creatiei...Dumnezeu a creat totul in 6 zile.Pentru chinezi este un grup de numere cu noroc.666 ii este atribuit soarelui si exemplele pot continua.

Satan nu este ceva asa de rau cum credem si ne invatza toti este trimis cu o misiune ,nu trebuie sa uitam ca el a fost in dreapta lui D-zeu si-l slujeste pe D-zeu cel putin asa este in iudaism .Satan are o mare putere pe aceasta lume pamanteana dar nu este asa de puternic sus .Nu am spun ca 666 este un nr rau asta au spus-o alti sau asa cred alti eu una nici nu cred ca exista un nr rau fiecare cifra ca fiecare litera are o anumita semnificatie cel putin asta exista in ebraica.
shirel
Scris: Monday, June 27, 2011 9:14 PM
Nivel

aurishta wrote:
Cea care este intre Creator si creatura.

Eu cred ca fiecare dintre noi(care suntem creatie )ne asemanam la putere cu Creatorul fiindca si noi creem la randul nostru fiecare dintre noi suntem creatori pentru ceva in lumea asta.dar aici este vorba de Creator si de Satan.
mikaela
Scris: Monday, June 27, 2011 9:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Ayumi wrote:

Ayumi, in primul rand, te rog tare mult sa schimbi culoarea fontului, ma dor ochii incercand sa citesc ce scrii tu, aici si pe la alte topicuri...E deranjant, cel putin pentru mine, si fara a te supara, am doua optiuni...ori renunt sa citesc, ori te rog sa schimbi culoarea sorry

In al doilea rand, nu inteleg ce vrei sa zici, nu esti explicita deloc, colega ta a sunat un numar anume de telefon? Pe cine? De ce? Cine, care, unde, cand etc???? scratch

Interesant de urmarit subiectul advocat
aurishta
Scris: Monday, June 27, 2011 9:47 PM
Nivel

shirel wrote:

Eu cred ca fiecare dintre noi(care suntem creatie )ne asemanam la putere cu Creatorul fiindca si noi creem la randul nostru fiecare dintre noi suntem creatori pentru ceva in lumea asta.dar aici este vorba de Creator si de Satan.

Creatorul este atotputernic, noi, Satan sau orice alta creatie nici nu se apropie de dimensiunea puterii Lui. Satan este puternic, da, cred ca el serveste interesele lui Dumnezeu, dar nu se poate compara cu El. Insusi faptul ca el indeplineste o misiune spune ceva despre Cel care i-a lasat aceasta misiune in seama. Satan de la inceput a dorit sa invinga, sa ocupe pozitia Creatorului iar asta e ceea ce l-a descalificat din inalta pozitie pe care o avea. Daca ar fi putut s-o faca, ar fi facut-o negresit. Eu cred ca el duce o lupta pierduta din start.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.