Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Pai a vrut sa zica energie negativa....se prea intelege din start.Si cam are dreptate.Postarile tale au o incarcatura negativa.Noi aici suntem o mana de femei pline de viata,dornice sa ne impartasim lucruri frumoase .Eu te invit la discutii despre copii,la topicul unde ne bem cafeluta,la stare de spirit,la lucru de mana daca esti interesata si multe alte topicuri atractive.Nu mi-o lua in nume de rau dar asta este parerea mea vis a vis de toate postarile tale .Eu totusi iti doresc sa iti gasesti raspunsurile la toate intrebarile tale si mai ales linistea sufleteasca |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| eu cred ca ai gresit forumul si persoanele de care sa iti razi sau sa le sperii. daca gresesc,imi cer scuze in avans... probabil (nu stiu ca nu am cautat,nu ma intereseaza) exista tot felul de site-uri despre paranormal pe internet,poate acolo o sa gasesti raspunsul pe care il cauti,nu aici... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:Stai cuminte, imediat se desfasoara Shirel.
M-am reintors,scuze! Dragos,ce sa-ti spun daca eram mai aproape incercam sa te scap de tot ce te framanta ,eu sunt aceea cu protectie acolo sus .Nu am inteles prea bine ce ai vrut sa spui cu propozitia pe care ai scris-o,poti sa te explici mai bine in tot ceea ce vrei sa povestesti? |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| dragos wrote: scuze dar asta e slujba mea(sa studiez paranormalul) ...
Cum adica studiezi paranormalul? Detaliaza un pic. Cred ca fiecare dintre noi studiaza intr-o oarecare masura paranormalul... Si apoi, ce "paranormal" poti studia pe un forum cu mamici si pitici? Zau... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| dragos wrote:mai vrea ceva...cah daca as intelege ce scrie aici...scrie:CAZARAMAR ASDE SATANA".habar n-am ce inseamna  CAZARAMARA inseamna "al nostru"(stiu asta depe net)dar aici scrie CAZARAMAR.ala care a scris asta poate nu stie sa scrie  .ASDE=traiasca. deci aici scrie... asta e cam trasa de par |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| eiii uite ca ai te-ai bagat si pe aici dragos!!Serios acum nu iti ajunge activitatea care o ai pe blog?? Sau nu mai stii ce sa scrii, iti lipseste inspiratia si te-ai gandit sa iti bagi nasul pe forumul nostru????? Cred ca ar fi mai bine dak te-ai limita la blog-ul tau si dak cineva nu e de acord cu mine sa ma contrazica!!! |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Care blog? Are blog? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| dap, dar nu imi amintesc cum se numeste. Am dat de el din intamplare. E plin de subiecte tip: conspiratii... ozn-uri... 666 sau numarul diavolului si altele. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mi-a venit una dinasta ieri la magazin ca cica sa cumpere lana si cand colo a inceput sa-mi care biletele cu linkuri , posturi de radio sa ascult si "sa deschid ochii" (open your eyeballs ).Conspiratia extraterestrilor e aproape ,trebuie sa ne unim sa -i eliminam.I-am zis ca am 3 copii de crescut si cateva mii de proiecte de tricotatat si n-am timp de conspiratiile extraterestrilor |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Ma depaseste |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Miha la voi umbla cu extraterestri,la noi cu locuri de vizitat inainte de-a ajunge in rai |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| ingerash wrote:la noi cu locuri de vizitat inainte de-a ajunge in rai
ce tare |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468