Nivel: Membru
Inregistrat: 6/10/2011 Mesaje: 38
| voi credeti ca 666 e numarul diavolului? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| dragos wrote:voi credeti ca 666 e numarul diavolului?
Intai ca sa vorbim despre acest numar trebuie sa vedem cine este diavolul ,daca exista si care este misiunea lui.Daca ne-ai putea explica tu mai intai despre asta ca mai incolo sa vorbim si despre numarul lui.
|
|
| shirel wrote:
Intai ca sa vorbim despre acest numar trebuie sa vedem cine este diavolul ,daca exista si care este misiunea lui.Daca ne-ai putea explica tu mai intai despre asta ca mai incolo sa vorbim si despre numarul lui.
stiu doar un lucru:misiune diavolului este sa ne atraca spre iad pentru a ne inrobi... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| dragos wrote: stiu doar un lucru:misiune diavolului este sa ne atraca spre iad pentru a ne inrobi...
Ce interes ar avea sa ne inrobeasca ,cu cel ajutam si de ce? |
|
| shirel wrote:
Ce interes ar avea sa ne inrobeasca ,cu cel ajutam si de ce?
asta ma depaseste dar stiu cu cine sa vorbesc despre asta.cu "vecinul" meu. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Aouch, treaba serioasa pe-'aci!! |
|
| shirel wrote:
Ce interes ar avea sa ne inrobeasca ,cu cel ajutam si de ce?
totusi...cica se hraneste din frica,ura si mania noastra...dasta sa ne inrobeasca... |
|
| mai vrea ceva...cah daca as intelege ce scrie aici...scrie:CAZARAMAR ASDE SATANA".habar n-am ce inseamna CAZARAMARA inseamna "al nostru"(stiu asta depe net)dar aici scrie CAZARAMAR.ala care a scris asta poate nu stie sa scrie .ASDE=traiasca. deci aici scrie... |
|
| ok eu vorbesc singura aici,nu? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Stai cuminte, imediat se desfasoara Shirel. |
|
| kali wrote:Stai cuminte, imediat se desfasoara Shirel. ok,ca ala micu a inceput sa planga |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Nu se stie cum a ajuns ca numarul 666 sa fie atribuit Raului. Ca si SSS, dealtfel. Acestea sunt simboluri dacice, cum este si svastica, pe care au "murdarit-o" nemtii. De ce esti atat de patimasa in legatura cu Satana, si cu energia egativa, in general? Am mai vazut posturi de-ale tale cu aceeasi tema. |
|
| zaza_ wrote:Nu se stie cum a ajuns ca numarul 666 sa fie atribuit Raului. Ca si SSS, dealtfel. Acestea sunt simboluri dacice, cum este si svastica, pe care au "murdarit-o" nemtii. De ce esti atat de patimasa in legatura cu Satana, si cu energia egativa, in general? Am mai vazut posturi de-ale tale cu aceeasi tema. scuze dar asta e slujba mea(sa studiez paranormalul) si uneori ajung la acelasi rezultat.si oricum mai bine vorbesc lucruri despre copilul meu decat despre... |
|
| zaza_ wrote:Nu se stie cum a ajuns ca numarul 666 sa fie atribuit Raului. Ca si SSS, dealtfel. Acestea sunt simboluri dacice, cum este si svastica, pe care au "murdarit-o" nemtii. De ce esti atat de patimasa in legatura cu Satana, si cu energia egativa, in general? Am mai vazut posturi de-ale tale cu aceeasi tema. energia egativa??????????????????? |
|
| |
|
|