666
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Monday, June 27, 2011 9:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
aurishta wrote:

Creatorul este atotputernic, noi, Satan sau orice alta creatie nici nu se apropie de dimensiunea puterii Lui. Satan este puternic, da, cred ca el serveste interesele lui Dumnezeu, dar nu se poate compara cu El. Insusi faptul ca el indeplineste o misiune spune ceva despre Cel care i-a lasat aceasta misiune in seama. Satan de la inceput a dorit sa invinga, sa ocupe pozitia Creatorului iar asta e ceea ce l-a descalificat din inalta pozitie pe care o avea. Daca ar fi putut s-o faca, ar fi facut-o negresit. Eu cred ca el duce o lupta pierduta din start.

Daca incerci sa te gandesti logic ras astazi lumea este mult mai departea lui Satan decat de partea lui D-zeu asa ca nu prea vad ca duce o lupta pierduta plus ca ei au cazut la o intelegere asa spun cartile cele vechi.
Astazi daca ar fi sa cantarim pe cantar cine merge cu Creatorul si cine este de partea cealalta (dar asta nu dupa ceea ce povestesc oamenii alcool )ar iesi ca toti mergem cu Raufacatorul.
In iudaism este ceva foarte interesant fiecare om are in el doua suflete amandoua daruite de Creator un suflet dumnezeiesc si un suflet animal (dracesc sa spunem )cu care el trebuie sa traiasca toata viatza .Amandoua suflete sunt daruite de Creator pentru a verifica puterea omului a creatiei lui.

Ce tu crezi ca Satan lupta aiurea asa ca sa se afle in treaba daca ar sti din start este pierduta ,si dupa cum vad eu cred ca are si dreptate.
Hai sa nu crezi acum ca sunt si satanista hohot hohot ca eu chiar nu cunosc grupul asta!
LilianaD
Scris: Tuesday, June 28, 2011 10:06 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Ce ma distreaza topicul asta ,mai ales unele postarihohot hohot .E asa un fel de "hai sa discutam discutii".
Eu recunosc ca n-am pareri avizate,cred doar ca totul tine de natura umana.In fiecare din noi exista si bine si rau,depinde de fiecare in parte,ce lasa sa domine.Referitor la numarul 666,eu nu-l atribui raului. Pun o intrebare:atunci 6666 e mai rau decat 666? sau el nu mai inseamna nimic?sic
aurishta
Scris: Tuesday, June 28, 2011 10:08 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
shirel wrote:

Hai sa nu crezi acum ca sunt si satanista hohot hohot ca eu chiar nu cunosc grupul asta!

Nu cred, nu cred!hohot
Irinuca
Scris: Tuesday, June 28, 2011 12:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Shirel, in iudaism exista judecata de apoi?
shirel
Scris: Tuesday, June 28, 2011 12:36 PM
Nivel

Irinuca wrote:
Shirel, in iudaism exista judecata de apoi?

Daaa,binenteles!!
Irinuca
Scris: Tuesday, June 28, 2011 1:36 PM
Nivel

Si tot pentru tine shirel mai am o intrebare. care oricum stiu ca nu-si are locul la acest topic, dar chiar mi-e lene sa-i caut locul.
daca evreii nu cred in Iisus, cum explicati voi faptul ca practic tara voastra cultiva cel mai mult ideea existentei lui, a nasterii, a vietii lui Iisus, rastignirea si tot ce mai inseamna Iisus? Adica tot Israelul pt mine inseamna practic viata lui Iisus. si fiind in mijlocul vostru, cum de nu credeti in el? si daca nu credeti, de ce mai cultivati si pastrati atat de mult toate locurile asociate lui Iisus?pupici

ps: sa te rogi sa nu ajung vreodata pe la voi ca te-as innebuni cu toate dilemele mele alcool
shirel
Scris: Tuesday, June 28, 2011 5:45 PM
Nivel

Irinuca wrote:
Si tot pentru tine shirel mai am o intrebare. care oricum stiu ca nu-si are locul la acest topic, dar chiar mi-e lene sa-i caut locul.
daca evreii nu cred in Iisus, cum explicati voi faptul ca practic tara voastra cultiva cel mai mult ideea existentei lui, a nasterii, a vietii lui Iisus, rastignirea si tot ce mai inseamna Iisus? Adica tot Israelul pt mine inseamna practic viata lui Iisus. si fiind in mijlocul vostru, cum de nu credeti in el? si daca nu credeti, de ce mai cultivati si pastrati atat de mult toate locurile asociate lui Iisus?pupici

ps: sa te rogi sa nu ajung vreodata pe la voi ca te-as innebuni cu toate dilemele mele alcool

Aaaaa deci in august trebuie sa fug de tine nu?hohot hohot sic

Tara noastra nu cultiva cel mai mult ideea existentei lui ba chiar poate deloc.Cei care cultiva aceasta idee de a face bani prin intermediul lui Isus sunt tocmai crestini ,crestini romani ,crestinii greci si toti ceilalti care cred in Isus.De exemplu locul unde este mormantul este dominat de greci deci este in propietatea lor.
Ce suntem noi de vine ca Isus a fost evreu si a locuit in Israel ,ca are locurile unde a copilarit si ca eu locuiesc chiar in apropiere ras si ca toti vor sa vina sa viziteze .Locurile arhiologice si hartile ramase adeveresc faptul ca acest om a trait pe meleagurile Israelului si respectand faptul ca multi credinciosi vor sa viziteze au fost deschise publicului.Locurile sunt patronate de bisericile din lume si de Vatican noi fiind doar gazde.
daca ai sa vii vreodata in Israel ai sa vezi ca evrei doar asigura securitatea acestor locuri si doar atat nu avem nimic cu aceste locuri cum de altfel este si marea moscheie a arabilor care este condusa numai de arabi dar ce sa facem daca toate sunt pe teritoriul israelului ,evreii nu trebuie condamnati pentru asta ca daca ar fi dupa alti ar vrea sa desparta Israelul in cateva parti ca fiecaruia sa-i apartina o bucatica din el.Dar asta este deja politica si chiar nu vreau sa intru in asta.
Irinuca nu ti-ar ajunge o vacantza ca sa vorbesti cu mine si sa te lamuresc!pupici
LilianaD
Scris: Tuesday, June 28, 2011 6:56 PM
Nivel

Shirel si eu as vrea sa stiu mai multe despre iudaism,poate exista un topic unde sa ne povestesti.Sunt afoana complect in ce priveste aceasta religie. si chiar mi-ar place sa stiu macar cate ceva.pupici
Sau poate ai scris undeva despre acest subiect si nu stiu unde,inca n-am descoperit toate topicurile.sorry
shirel
Scris: Tuesday, June 28, 2011 7:23 PM
Nivel

LilianaD wrote:
Shirel si eu as vrea sa stiu mai multe despre iudaism,poate exista un topic unde sa ne povestesti.Sunt afoana complect in ce priveste aceasta religie. si chiar mi-ar place sa stiu macar cate ceva.pupici
Sau poate ai scris undeva despre acest subiect si nu stiu unde,inca n-am descoperit toate topicurile.sorry

Este la religii un topic despre iudaism ,este foarte interesant sper sa-ti placa .Deci ne intalnim acolo ras si daca ai intrebari ma bucur sa-ti raspund.

http://forum.7p.ro/RELIGIA--IUDAICA----IUDAISMUL.aspx?g=posts&t=7849
Irinuca
Scris: Tuesday, June 28, 2011 7:47 PM
Nivel

Adica spui ca-s doar povesti ca de inviere se aprinde lumina in ierusalim (parca) din cer, sau ca apa iordanului isi intoarce cursul de sf.ioan botezatorul? (asta am auzit si eu de la ai mei)
si evreii adica nu profita deloc de pe urma locurilor de pelerinaj crestin? adica ar fi tot una pt Israel daca crestinii ar crede sau nu in Iisus? (financiar vorbind) Eu sunt surprinsa cum tocmai voi care aveti acces la toate locurile care-i dovedesc fizic existenta, nu credeti in el.
voi nu credeti ca a existat sau doar ca nu e fiul lui Dumnezeu? ca mie nu mi-e clar pt ce se roaga oamenii aia (nu stiu cum se numesc) la zidul plangerii.
pup si sper sa nu-ti ocum mult timp cu lamuririlepupici pupici pupici pupici pupici
LilianaD
Scris: Tuesday, June 28, 2011 8:20 PM
Nivel

Multumesc Shirel,am gasit si la traditii ,foarte interesant,acuma ma documentez,citesc tot.pupici
shirel
Scris: Wednesday, June 29, 2011 11:58 AM
Nivel

Irinuca wrote:
Adica spui ca-s doar povesti ca de inviere se aprinde lumina in ierusalim (parca) din cer, sau ca apa iordanului isi intoarce cursul de sf.ioan botezatorul? (asta am auzit si eu de la ai mei)
si evreii adica nu profita deloc de pe urma locurilor de pelerinaj crestin? adica ar fi tot una pt Israel daca crestinii ar crede sau nu in Iisus? (financiar vorbind) Eu sunt surprinsa cum tocmai voi care aveti acces la toate locurile care-i dovedesc fizic existenta, nu credeti in el.
voi nu credeti ca a existat sau doar ca nu e fiul lui Dumnezeu? ca mie nu mi-e clar pt ce se roaga oamenii aia (nu stiu cum se numesc) la zidul plangerii.
pup si sper sa nu-ti ocum mult timp cu lamuririlepupici pupici pupici pupici pupici

Irinuca,lumina se aprinde intradevar in Ierusalim ca este minune nu pot sa-ti spun si nimeni altcineva fiind ca nu poti sa-ti dai seama deci fiecare crede ce vrea si ce simpte,la fel si cu apa Iordanului.
Evrei nu profita numai de pe urma pelerinajelor de crestini sic fiecare turist care intra in tara este un profit pentru israel ca oriunde in alte tarii.cine fac multi bani sunt din contra vanzatorii de suveniruri care in general sunt arabii si greci fiindca ei au magazinele in locurile de pelerinaj.
Israelul nu este cunoscut numai pentru ca Isus s-a nascut acolo si financiar vorbind este ajutat de evrei milionari din America care doneaza anual sume imense statului evreu.
Isus a existat nimeni nu neaga acest lucru dar nu cred ca exista undeva vreo proba ca este fiul lui D-zeu asta a aparut doar in evengheliile crestine nu si in scrierile iudaice gasite de pe vremea aceea.Numele de Isus nu apare nicaieri asa de fapt cum este tradus de crestini astazi sau Hristos numele lui in limba ebraica veche este de Yeshua sau Yoshua daca imi amintesc eu bine la noi fiind cunoscut de Yeshu.
Zidul Plangerii este un supranume pentru Zidul de Vest (in ebraica: Kotel Ha'Maaravi sau simplu Kotel) si este o portiune dintr-unul din zidurile exterioare ale Templului din Ierusalim. Numele sau provine in principal de la traditia iudaica veche de circa 2000 de ani (mai precis, de la distrugerea Celui De-al Doilea Templu, in anul 70 e.a.) de a veni si de a rosti rugaciuni, adesea insotite de plans si lamentatie, pentru restaurarea Templului si a ritualurilor asociate cu acesta.
Astazi, oamenii pun biletele la Zidul Plangerii in fiecare zi. Ideea este ca nu ne rugam de fapt unui zid (asta ar fi ca si cum am vorbi la pereti!), ci este stiut ca Prezenta Divina salasluieste asupra Zidului Plangerii mai mult decat in alte locuri din lume (Midrash Shemot Raba 2:2 si Cantarea Cantarilor 2:4)
Irinuca
Scris: Wednesday, June 29, 2011 12:59 PM
Nivel

Doamne cat mi-as dori sa te cunoscpupici pupici pupici
zaza_
Scris: Wednesday, June 29, 2011 1:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Irinuca wrote:
Doamne cat mi-as dori sa te cunoscpupici pupici pupici

Sentiment impartasit si de mine!

Shirel wrote:
Numele de Isus nu apare nicaieri asa de fapt cum este tradus de crestini astazi sau Hristos numele lui in limba ebraica veche este de Yeshua sau Yoshua daca imi amintesc eu bine la noi fiind cunoscut de Yeshu.

Nu este si Yehova?

Despre OM ca si INTREG, am gasit un citat din Cayce:
"Fiecare suflet, adica individ sau entitate, va constata din faptele însele
ca exista:
- corpul fizic, cu toate atributele sale care permit functionarea persoanei
în cele trei dimensiuni ale planului terestru;
- ca exista, de asemenea, corpul mental care este aceasta energie
directoare aplicata fizicului, emotiilor si manifestarilor mentale si spirituale ale persoanei [...];
- si ca exista, de asemenea, corpul spiritual, adica sufletul [...],
aceasta constiinta de a exista care este eterna si în care entitatea individuala învata putin cîte putin sa-si cunoasca relatiile cu fiinta mentala si cu fiinta fizica.
Toate aceste corpuri nu fac decît UNU într-o entitate.
Ele corespund exact trupului, spiritului si sufletului si nu fac decît
UNA, asa cum Dumnezeu, Fiul si Spiritul Sfînt nu sînt decît UNA (Lecturã
2475-1).
Scolarilor înca li se mai spune ca omul este alcatuit din suflet si
corp: ar fi timpul sa corectam aceasta versiune simplificata, care nu corespunde realitatii (nici traditiei greco-latine).

Atît de rar se considera ca spiritualitatea, activitatea mentala si
corpul fizic sînt UNA - desi ele se pot separa si functiona una fara cealalta si chiar una în detrimentul celeilalte. Faceti-le sa coopereze, reuniti-le în programul lor si astfel veti avea o energie mai mare în activitatile voastre."

Asta imi place la forumul asta! Ca si la un subiect care tine de "rau", se poarta conversatii constructive! Va pup!computerlove
shirel
Scris: Wednesday, June 29, 2011 2:14 PM
Nivel

Irinuca iubita inca putin in august ne intalnim ,nu stiu daca ne va ajunge timpul sa discutam noi toate cate le vrem!pupici pupici iloveyou

Zaza,pupici pupici iti raspund si tie la intrebarea ta Yehova este unul dintre numele lui Dumnezeu nu ale lui Isus si este traducerea in ebraica a lui YHWH (dumnezeul israelului)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.