4.5 luni mincare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danab
Scris: Monday, July 17, 2006 8:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Eu ii dau Mirunei ceai babydrink cu biberonul. De fapt e singurul lichid pe care l-a acceptat cu biberonul banghead ca am incercat si lapte praf, dar incepe sa faca gargara cand il simte.
Eu incerc toata ziua sa-i dau, pe langa san, si cereale cu fructe, branza calcica si macar 10 ml de Milumil, sa se obisnuiasca cu gustul bottle - toate cu lingurita. Noua ne-a recomandat dt sa papam branzica si banana de la 4,5 luni, ca sa suplimentam sanul cu vitaminele si calciul din ele, si nu am avut reactii adverse cool
Acum intram si la supica, dar nu se omoara deloc dupa ea.fool
lori16ro
Scris: Tuesday, July 18, 2006 2:35 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
si eu de azi i-am dat supa cu piept de pui si radacinoase, totul pasat ( cred ca la mixer ca supa a facut-o parintii) si arata ca un terci galben f subtire si vad ca maninca" ura..."yes

greseala care am facut-o la inceput ( la ale mele le-am dat mincare mai tirziu.) a fost ca amestecul de brinza cu banana l-am facut cam gros trebuie f subtire cit mai apropiat de lapte

deocamdata nu a facut alergie de la nici un fel de mincare

cind e foame si aude cum suna lingurita sta cuminte , iar cind vad ca incepe sa se agite si da semne de plins cred ca se satura

a inceput sa bea bine cu cana si vad ca ne descurcam in cele 6 ore cit lipseste mama
taki
Scris: Tuesday, July 18, 2006 2:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
lori16ro wrote:
si eu de azi i-am dat supa cu piept de pui si radacinoase, totul pasat ( cred ca la mixer ca supa a facut-o parintii) si arata ca un terci galben f subtire si vad ca maninca" ura..."yes

greseala care am facut-o la inceput ( la ale mele le-am dat mincare mai tirziu.) a fost ca amestecul de brinza cu banana l-am facut cam gros trebuie f subtire cit mai apropiat de lapte

deocamdata nu a facut alergie de la nici un fel de mincare

cind e foame si aude cum suna lingurita sta cuminte , iar cind vad ca incepe sa se agite si da semne de plins cred ca se satura

a inceput sa bea bine cu cana si vad ca ne descurcam in cele 6 ore cit lipseste mama

Lori16ro, un ticker cu varsta bblusului tau ar fii excelent.sic
danab
Scris: Tuesday, July 18, 2006 2:48 PM
Nivel

taki wrote:

Lori16ro, un ticker cu varsta "bblusului tau" ar fii excelent.sic

cel de care are grija, nu?
oare
taki
Scris: Tuesday, July 18, 2006 2:55 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
danab wrote:

cel de care are grija, nu?
oare

Ticker cu varsta bblusului de care are grija ( scuze, eu credeam ca este al ei ).

Un ticker, este bine venit ca sa putem sa facem o comparatie intre subiectele postate si raspunsurile pe care le putem da...varsta bblusului conteaza.

lori16ro
Scris: Tuesday, July 18, 2006 10:02 PM
Nivel

bebe are 4 luni si 3 sapt
cum se face ticker?
nu stiu daca se merita ca eu stau cu bebe pina pe 15 aug cred, si dupa concediul parintilor poate vor gasi pe altcineva
si daca nu e al meu nu pot posta poza fara voia parintiloroare
danab
Scris: Tuesday, July 18, 2006 10:05 PM
Nivel

lori16ro wrote:
bebe are 4 luni si 3 sapt
cum se face ticker?
nu stiu daca se merita ca eu stau cu bebe pina pe 15 aug cred, si dupa concediul parintilor poate vor gasi pe altcineva
si daca nu e al meu nu pot posta poza fara voia parintiloroare

Nue nevoie poza, aia e optional. Dai click pe unul din tickere si te duce la un site unde poti crea un ticker cu varsta si atasezi codul la semnatura ta.
Miri
Scris: Tuesday, July 18, 2006 10:08 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
mihaela75
Scris: Wednesday, August 23, 2006 8:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Acuma am dat si eu peste subiectul asta.Doamne, ce mama dusa cu sorcova!Cum sa te chinui sa dai lapte cu lingurita?Pai si bebele se chinuie si se enerveaza ca primeste cu taraita .Si alimente precum branza si banana...hmmm ,e prea de tot.Mare ti-e gradina , Doamne!
lori16ro
Scris: Wednesday, August 23, 2006 9:11 PM
Nivel

Mihaela mi-a fost greu si la copii mei nu am avut aceasta rabdare....

intr-o luna am reusit sa capat indeminarea sa dau supa cu lingurita si ceai cu cana dar trebuia sa am grija sa o hranesc inainte de a i se face foame ca altfel se ineca

va dati seama ca cum nu mai vrea deloc biberon.....

cum acum nu mai stau cu bebe as ruga -o pe Adriana sa stearga subiectul
mai ales ca este altul deschis cu mincare pt bebe de 4 luni
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.