4 ore la serviciu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dya
Scris: Friday, October 17, 2008 12:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Georgy , Codruta a inceput deja munca deoarece Medeea este fetita mare acum , pe ea o intereseaza daca mai poate beneficia de programul redus acum dupa cei doi ani.angel
georgy_adinutza
Scris: Friday, October 17, 2008 2:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
dya wrote:
Georgy , Codruta a inceput deja munca deoarece Medeea este fetita mare acum , pe ea o intereseaza daca mai poate beneficia de programul redus acum dupa cei doi ani.angel

dupa 2 ani ...nimic , totul este normal ras pupici pupici pupici

codruta
Scris: Friday, October 17, 2008 4:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
georgy, nu e precizat nicaieri ca ar fi vorba de copii bolnavi.Mi se pare foarte clar:mamele care au in ingrijire copii pana la 6 ani...Fetelor, voi ce intelegeti de aici?Am eu probleme cu logica?
Repet, tind sa inteleg varianta cere-mi place din lege dar de data asta lucrurile sunt clare.Sau doar pentru mine?rambo
georgy_adinutza
Scris: Sunday, October 19, 2008 11:48 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
codruta wrote:
georgy, nu e precizat nicaieri ca ar fi vorba de copii bolnavi.Mi se pare foarte clar:mamele care au in ingrijire copii pana la 6 ani...Fetelor, voi ce intelegeti de aici?Am eu probleme cu logica?
Repet, tind sa inteleg varianta cere-mi place din lege dar de data asta lucrurile sunt clare.Sau doar pentru mine?rambo

Eu asa stiu ......ca in acea categorie intra copii bolnavi ...pupici pupici pupici pupici
dya
Scris: Sunday, October 19, 2008 12:34 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Asa este , este vorba despre copilasii bolnavi , cu afectiuni grave si aici ma refer la cei cu handicapuri.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.