|
Laura wrote:Ca de obicei, acasa, noi 3. Nici nu-mi doresc altceva. Dupa ce adoarme puiul, mami cu tati cu paharul de sampanie in mana, rascolesc prin amintiri, fac planuri, pun in balanta ce-a fost bine si ce-a fost rau anul ce-a trecut...Ce poate fi mai frumos decat asta?
|
|
Vrem poze!
|
Ce stiti voi ce e moda?
|
Copilul si Biserica? Rabdare, rabdare... http://www.youtube.com/watch?v=QkpJYskXHK0
|
Buna, frumoasele mele!
Nu mi-am facut inca poze cu noua mea costumatie de toamna, perfecta pentru intalnirea pe care sotul meu o are cu sefii si partenerii de afaceri. Mi-am cumparat un costum grena, pantofi-cui (ceva mai scumpi decat costumul, dar se merita), m-am vopsit si coafat scurt, mi-am luat total alta gama de culori de ruj, farduri, parfumuri, toate pana la ultimul detaliu. M-au impins duhurile rele sa intru la melimelo si la bijutierul familiei, am cheltuit si aici o groaza. Dar ce conteaza? Barbatul plateste pentru sotia minunata pe care o are. Va fi extrem de mandru de superba lui sotie! :P
Unde pot gasi niste ciorapi de calitate buna, nu conteaza pretul, pe care sa ma bazez la o asemenea intalnire de gradul 0? Va multumesc si va pup, mi-ati devenit dragi foarte repede!
|
carla wrote: Si eu vreau,spune-mi si mie cum ai reusit
Din clipa aceasta: GATA! Asa m-am lasat si eu de baut. De baut sucuri acidulate, nu ma intelege gresit.
|
Au fost treburi mai urate, nu le povestesc pentru ca nici sotul nu le stie si nu mai conteaza acum ce a fost. Dar voi tine cont de sfatul tau, stiu ca si eu am gresit pe undeva. Multumesc frumos.
|
Dragele mele, i-am timis actele de divort pentru ca...tocmai pentru ca nu vreau sa renunt la el. E un workaholic, timp nu mai are nici pentru o viata in rutina, nu mai spun normala. Sa-si imparta timpul cu Andrei, baietelul nostru, sa manance acasa si sa doarma tot acasa, nu cu prietenii in pauzele de la serviciu, sa impartim soapte in romantismul specific de la patul unei femei gravide (asa cum faceam cand il asteptam pe Andreiut) nu sunt un moft de sarcina, sunt un semnal de alarma pentru sanatatea lui si rolul de tata si sot pe care si le-a asumat matur inainte de casatorie. Si un semnal pentru rabdarea mea de a duce sarcina pana la capat incat sa nasc o fetita frumoasa si galagioasa ca mamica si desteapta si intreaga la cap ca taticul Cand treburile se complica, punem virgula de obicei, dar eu am trecut direct la punct ca sa incepem un nou paragraf...altfel. Pentru ca din acest motiv imi ador barbatul: pentru ca ma face sa nu ma opresc, ma face ce nu eram pana sa-l cunosc, ... :)
|