Profil: 2dora
Despre
Utilizator: 2dora
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, June 2, 2013
Ultima vizita: Saturday, April 1, 2017 11:24 PM
Numarul de postari: 24
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: concurs nr 36 TOAMNA
Postat: Monday, November 18, 2013 10:42 PM
Laura, deosebita rochia, frumos lucrata, felicitari! Bravoo S-o porti sanatoasa! Love
Subiect: Fuste tricotate
Postat: Monday, November 18, 2013 10:35 PM
Modelul pus de Merryl l-am gasit aici http://www.knitty.com/ISSUEff10/PATTlanesplitter.php
Se lucreaza pe bie, adica la un capat se creste un ochi si la celalalt se scade.
Subiect: Pulovere tricotate pentru copii 2
Postat: Wednesday, November 13, 2013 5:41 PM
cristal wrote:
.... Cealalta rugaminte se refera la noduri, voi cum mascati nodurile sa nu se vada asa evident?Eu tocmai lucrez la un fular si cand va fi purtat nodurile se vor vedea. Poate aveti voi niste trucuri:Cheek Kiss .....

Daca te referi la nodurile dintre doua fire, eu procedez ca aici http://www.firedepoveste.ro/blog/cum-imbinam-doua-fire-varianta-ruseasca/sau daca firele sunt subtiri petrec capetele, le rasucesc bine de tot si lucrez 2-3 ochiuri cu ele petrecute.
Postat: Tuesday, November 12, 2013 2:07 AM
Carla, frumoasa fusta, s-o porti sanatoasa si sa ai realizari! Bravoo
Subiect: Rochii tricotate
Postat: Sunday, November 10, 2013 4:58 PM
KALE wrote:

hohot hohot hohot Dora, as vrea eu sa mai arat asa....este nora mea!

Sa-ti traiasca! Hands Atunci sa ne luam de mana, ca si eu am o nora super! SimplyLove
Subiect: Pulovere tricotate-stilul meu
Postat: Saturday, November 9, 2013 3:48 PM
Flori e frumos pulovarul Love si daca-l iubesti asa de mult tricoteaza-ti si tie unul! scratch
Subiect: Rochii tricotate
Postat: Friday, November 8, 2013 10:02 PM
Kale felicitari pentru rochie, dar si pentru felul in care arati! Bravoo Love firstprize
Postat: Wednesday, November 6, 2013 10:31 PM
Delfin, jacheta a iesit foarte frumoasa, felicitari! S-o poarte sanatoasa nepotica! Bravoo

Oachi, interesant mod de a combina culorile, face ca sa fie o fusta vesela, bravo! Victory bravo
Subiect: Maieuri tricotate
Postat: Monday, November 4, 2013 6:41 PM
Andrele Astept sa vad cum va iese. computerlove
Subiect: Revontuli Shawl
Postat: Monday, November 4, 2013 5:32 PM
Am citit ce-a scris Kale. Punctul lenes se poate lucra si numai pe dos si numai pe fata. Ca aspect este la fel. Incepe pe un esantion cateva randuri si te lamuresti.