Îngrijirea unghiilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Monday, March 3, 2008 12:46 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Eu imi "mazgalesc "unghiile singuraflowers
kali
Scris: Monday, March 3, 2008 12:56 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Sunt super!
Nu-mi plac toate, si cu siguranta nu mi-as face la toate unghiile de la o mana, dar m-au vrajit. Mi-as dori sa stie sa faca asa ceva si manichiurista mea...
leli
Scris: Monday, March 3, 2008 3:43 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
sint super.am sa-i spun de acest site si manichiuristei mele.este verisoara mearas
ingerash
Scris: Monday, March 3, 2008 3:47 PM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
Ma bucur ca iti plac.Spor la vopsit unghiutepupici
raly
Scris: Monday, March 3, 2008 3:53 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
Inger sunt f frumoase unghiutele pe care le-ai postat!Din pacate nici eu nu am rabdarea necesara sa fac asa ceva,nici sa stau ore in sir la manichiura ca sa mi le faca,si nu stiu cum m-as simti cu ele.Sa vad la altii imi plac enorm.Si eu mi le fac tot singurica,dar simplu fara brizbrizuri si numai cand am timp.Aprecieri pentru cele care au rabdare cu asa ceva!flowers
leli
Scris: Monday, March 3, 2008 8:34 PM

ce este crema aceea cu care se fac trandafirii sau pudra aceea alba ca ninsoarea pe unghi care apoi trebuie sa cureti cu betisorul pe margini.stie cineva?
Lilly of the valley
Scris: Monday, March 3, 2008 8:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
leli wrote:
ce este crema aceea cu care se fac trandafirii sau pudra aceea alba ca ninsoarea pe unghi care apoi trebuie sa cureti cu betisorul pe margini.stie cineva?

ceea ce se curata cu betisorul este vopsea acrilica, cel putin asa scrie pe tub. acest tub il poti gasi la galeriile de arta sau la magazinele cu materiale de pictura profesionale.

varul lavabil este tot o vopsea acrilica.
S.ELENA
Scris: Tuesday, March 4, 2008 12:00 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Eu merg la salon destul de rar ptr manechiura, dar si manichiurista de acolo are fff multe modele din care sa-ti alegi!!!
Nici ea nu foloseste decat oja, lac si niste ace (simple, asemanatoare cu cele de cusut), dar de-ati vedea ce minunatii ii ies din maini!!!!!love love love love

Cand am timp si chef, mi le mai pictez si eu singura, dar nu ies ca la salonuff uff
sousourel
Scris: Thursday, March 6, 2008 7:45 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Foarte frumoaseflowers flowers flowers de privit...ca la spalat de vase si smotru zi-de-zi, nu stiu zau daca ar rezista, macar atat cat dureaza manopera maseluta Apropo, o idee de lac de unghii ultrasuper rezistent care nu se cojeste in ziua urmatoare, imi spuneti?pupici
TatyKS
Scris: Thursday, March 6, 2008 1:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006

Maybelline si Loreal mi se par destul de bunepupici .
Eu mi-am aplicat iar unghii si sunt multumita pana acumpupici pupici
kali
Scris: Thursday, March 6, 2008 2:29 PM
Nivel

Mi-am aplicat si eu floricele din acril, dar am ramas foarte dezamagita: sunt foarte frumoase insa nu rezista pe unghiile naturale (manichiurista m-a avertizat ca s-ar putea sa raman repede fara, dar eu m-am incapatanat sa le am neaparat).
M-am bucurat de ele numai pana acasa unde Alexia, foarte interesata, mi le-a "aranjat".

Asa ca... by-by acril!
Raman la cele pictate .maseluta
TatyKS
Scris: Thursday, March 6, 2008 2:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Imi pare rau Oanapupicilasa ca sunt frumoase si pictatepupici
leli
Scris: Monday, March 10, 2008 2:28 PM

deci cele cu vopsea acrilica sar din schema pentru noi care nu avem unghii false dar nu-i nimic sunt abtibilduri sau pictura.e adevarat ca mi-au placut floricelele din vopsea acrilica dar nu stiu daca imi pun vreodata unghi false,doar daca ma imbogatesc si nu mai spal, calc sau gatesc.
kali
Scris: Monday, March 10, 2008 3:05 PM
Nivel

taty wrote:
Imi pare rau Oanapupicilasa ca sunt frumoase si pictatepupici

Sunt, e adevarat, asa ca nu-mi pare foarte rau.
pupici si sa-ti stapanesti sanatoasa unghiile frumoase!
Maria & Mario
Scris: Monday, March 10, 2008 5:46 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Am vazut cateva ...... superbeeeee ! Dar nu as putea neam purta unghii aplicate. Am incercat si a fost un mare fiasco ! Uneori le pictez pe cele naturale , dar e munca .....
Aici toate poarta manichiura frantzuzeasca , pe unghii aplicate !
Poate ca as acorda si eu mai multa atentie detaliilor, dar timpul asta closedtopic , plus ca o stric atat de repede ! banghead

Stiu ca la nunta mea am avut pictura si flori aplicate pe unghiile mele naturale si m-au tinut si cele doua saptamani de dupa nunta, in perfecta stare. Dar acum ..... maseluta Poate ca ar trebui sa fiu mai atenta si la acest detaliu ! uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.