Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Eu imi "mazgalesc "unghiile singura |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sunt super! Nu-mi plac toate, si cu siguranta nu mi-as face la toate unghiile de la o mana, dar m-au vrajit. Mi-as dori sa stie sa faca asa ceva si manichiurista mea... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| sint super.am sa-i spun de acest site si manichiuristei mele.este verisoara mea |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ma bucur ca iti plac.Spor la vopsit unghiute |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Inger sunt f frumoase unghiutele pe care le-ai postat!Din pacate nici eu nu am rabdarea necesara sa fac asa ceva,nici sa stau ore in sir la manichiura ca sa mi le faca,si nu stiu cum m-as simti cu ele.Sa vad la altii imi plac enorm.Si eu mi le fac tot singurica,dar simplu fara brizbrizuri si numai cand am timp.Aprecieri pentru cele care au rabdare cu asa ceva! |
|
| ce este crema aceea cu care se fac trandafirii sau pudra aceea alba ca ninsoarea pe unghi care apoi trebuie sa cureti cu betisorul pe margini.stie cineva? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| leli wrote:ce este crema aceea cu care se fac trandafirii sau pudra aceea alba ca ninsoarea pe unghi care apoi trebuie sa cureti cu betisorul pe margini.stie cineva?
ceea ce se curata cu betisorul este vopsea acrilica, cel putin asa scrie pe tub. acest tub il poti gasi la galeriile de arta sau la magazinele cu materiale de pictura profesionale.
varul lavabil este tot o vopsea acrilica. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Eu merg la salon destul de rar ptr manechiura, dar si manichiurista de acolo are fff multe modele din care sa-ti alegi!!! Nici ea nu foloseste decat oja, lac si niste ace (simple, asemanatoare cu cele de cusut), dar de-ati vedea ce minunatii ii ies din maini!!!!!
Cand am timp si chef, mi le mai pictez si eu singura, dar nu ies ca la salon |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Foarte frumoase de privit...ca la spalat de vase si smotru zi-de-zi, nu stiu zau daca ar rezista, macar atat cat dureaza manopera Apropo, o idee de lac de unghii ultrasuper rezistent care nu se cojeste in ziua urmatoare, imi spuneti? |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Maybelline si Loreal mi se par destul de bune . Eu mi-am aplicat iar unghii si sunt multumita pana acum |
|

| Mi-am aplicat si eu floricele din acril, dar am ramas foarte dezamagita: sunt foarte frumoase insa nu rezista pe unghiile naturale (manichiurista m-a avertizat ca s-ar putea sa raman repede fara, dar eu m-am incapatanat sa le am neaparat). M-am bucurat de ele numai pana acasa unde Alexia, foarte interesata, mi le-a "aranjat".
Asa ca... by-by acril! Raman la cele pictate . |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Imi pare rau Oana lasa ca sunt frumoase si pictate |
|
| deci cele cu vopsea acrilica sar din schema pentru noi care nu avem unghii false dar nu-i nimic sunt abtibilduri sau pictura.e adevarat ca mi-au placut floricelele din vopsea acrilica dar nu stiu daca imi pun vreodata unghi false,doar daca ma imbogatesc si nu mai spal, calc sau gatesc. |
|

| taty wrote:Imi pare rau Oana  lasa ca sunt frumoase si pictate
Sunt, e adevarat, asa ca nu-mi pare foarte rau.
si sa-ti stapanesti sanatoasa unghiile frumoase! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Am vazut cateva ...... superbeeeee ! Dar nu as putea neam purta unghii aplicate. Am incercat si a fost un mare fiasco ! Uneori le pictez pe cele naturale , dar e munca ..... Aici toate poarta manichiura frantzuzeasca , pe unghii aplicate ! Poate ca as acorda si eu mai multa atentie detaliilor, dar timpul asta , plus ca o stric atat de repede !
Stiu ca la nunta mea am avut pictura si flori aplicate pe unghiile mele naturale si m-au tinut si cele doua saptamani de dupa nunta, in perfecta stare. Dar acum ..... Poate ca ar trebui sa fiu mai atenta si la acest detaliu ! |
|
|