Îngrijirea unghiilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Friday, October 27, 2006 12:13 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Taty, cool cool cool
TatyKS
Scris: Friday, October 27, 2006 12:15 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Kikipupici pupici mersi!
taki
Scris: Thursday, November 2, 2006 9:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
taty wrote:
Eu nu mai tratez in nici un fel unghiile ca mi-am pus unghii false...le tratez la 2 saptamani la intretinere, si peste 2-3 luni, o sa vad cum s-au comportat ale mele sub astea false. Mie imi plac foarte mult si sper sa va placa si voua.pupici

Am recurs la acesta metoda pentru ca mi se rupeau foarte rau unghiile, mai ales din carne si nu mai puteam sa am o manechiura normala...si mai ales acum ca sunt nasa nu puteam sa ma prezint fara unghiisic

Frumoase rau, parca ti-am mai spus pe aici, pe undeva bravo cool .

Am avut si eu cu ani in urma, dar acum, sincer, mi-as pune dar ma gandesc ca poate mi-ar fi greu cu spalatul vaselor, imbracatul copilului, tocat mancarea etc. Cum te impaci cu ele?

Da-mi detalii ca ma bate o idee...ras
Maria & Mario
Scris: Thursday, November 2, 2006 10:09 PM
Nivel

Sunt frumoase foc, intradevar, doar ca nu sunt practice, are dreptate Taki. Plus ca toate prietenele mele care si-au pus se plang de o degradare in profunzime a unghiilor naturale. Trebuie avut grija si de acest aspect, mai ales daca optezi pentru cele " definitive", care tin pana la 2 luni. Apoi se inlocuiesc si tot asa....
katy
Scris: Tuesday, November 28, 2006 12:03 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Anul trecut, in august, am facut turul Romaniei cu motocicleta..vreo 3000 kmras Cu o saptamana inainte mi s-a pus pata rau sa-mi pun unghii false, eu sunt cam lenesa in privinta ingrijirii mainilor si a unghiilor...deh daca umblu cu scule pt motor dupa mine astea pt maini nu mai au locras Aratau superb mainile mele asa imi placeau toata ziua le admiram. Insa cand am plecat in tur, avand marimea la manusi pt mainile mele fara unghiiras m-au deranjat enorm, mai ales cele de la degetele mari pentru ca le foloseam la comenzi de genul semnalizare, claxon, far. Si sa ma vedeti pe la POrtile de Fier cum mi-am bagat dintii frumos in unghiile alea doua de la degetele mari si dai si rozi Katy pana ametestihohot Dupa cateva zile ma deranjau si celelalte dar parca mi-era mila sa le rup asa ca la Cluj mi-am cumparat manusi marimea Mras
Mai multe poze din tur aici:
http://katy.xhost.ro/poze/
Acum ca merg cu motoreta mai rar am si eu timp sa merg sa-mi fac manichiura dar din vara cu siguranta le voi avea iar murdare de la diverse surubeleras

katy attached the following image(s):
2.jpg6.jpgcluj7.jpg

TatyKS
Scris: Tuesday, November 28, 2006 2:48 PM
Nivel

Fetelor, eu ma impac ffffoarte bine cu unghiile, pentru ca nu mi le-am pus mari...si de cate ori am fost la intretinere mi le-am mai taiat cat au crescut. A fost o alegere bunapupici ! Asa ca daca doriti sa va aplicati , nu ezitati...spaltul vaselor nu afecteaza oja, e super rezintenta pe aceste unghii, pe Kari nu am zgariat-o pana acum...si fac mancare fara probleme. Acum fiecare cum se descurcapupici

TatyKS attached the following image(s):
dsc01815.jpg

stele_pe_cer
Scris: Tuesday, November 28, 2006 3:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Taty, unde ti-ai pus ungiile?
De care ungii false ai cumparat?
Ti le-ai cumparat tu sau ti le-a furnizat salonul respectiv?
Cat a costat "operatiunea"?
In cat timp se depreciaza?
Daca nu le mai vrei, cum le poti scoate?
Le poti lacui cu orice lac/oja sau trebuie numai un produs specila de intretinere?
Suporta folosirea acetonei?

Hai, ca te-am bombardat....cand ai timp, raspunde-mi si mie plspupici !
TatyKS
Scris: Tuesday, November 28, 2006 3:18 PM
Nivel

[quote=stele_pe_cer]Taty, unde ti-ai pus ungiile? La Mall Vitan - Perfect Nails

De care ungii false ai cumparat? Mi le-au pus acolo

Cat a costat "operatiunea"? 1 mil 100 mii lei si intretinerea 550 la 2-3 saptamani

In cat timp se depreciaza? Pai eu le am de pe 25 octombire

Daca nu le mai vrei, cum le poti scoate? [b]Da ti le scoti acolo la ele contra cost parca

Le poti lacui cu orice lac/oja sau trebuie numai un produs specila de intretinere? Le poti lacui si cu oja ta...dar oja lor iti tine foarte bine, oricum iti dau ele acolo..

Suporta folosirea acetonei? Da eu le-am sters cu acetona mea sa imi dau altlac...cu Oversa
[/b]

pupici pupici Bafta daca iti pui si asteptam poze.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, November 28, 2006 3:53 PM
Nivel

Multumesc, Taty.Deocamdata sunt foarte multumita atat de forma cat si de textura ungiilor mele, dar ma intereseaza toate aceste aspecte enumerate de tine in ideea ca daca mi se rupe vreo unghie in preajma nuntii, sa imi pot pune unghii false pt.cateva zile.

Forma ti-o poti alege?Ma gandeam ca pt.nunta nu mai vreau formatul drept de zi cu zi, ci as vrea formaul veki, cel ce se purta acum vreo 15 ani, cel oval.Mi le pilesc ca sa devina ovale ungiile false, sau au unghii " pe formate"sic ?

Suna tare bine....daca stau bine sa ma gandesc, cred ca ar fi o idee faina ca inainte de unta cu vreo 2-3 zile sa imi pun unghii false.Asa stiu sigur ca le am si frumoase, si proapat lacuite si fara sa sara oja, si fara sa mi se rupa cand mi-e lumea mi draga...

La ce etaj gasesc salonul in mall?
TatyKS
Scris: Tuesday, November 28, 2006 3:58 PM
Nivel

E chiar la intrarea din fata , afara... Pai ele iti pun unghia normala si iti dau forma pe care o doresti, chiar si ovala ( am vazut la o doamna acolo, aratau f bine). Sa stii o idee buna cu astea...stai fara griji cand ai vreun eveniment. Eu cand am cununat, mi le-am pus de miercuri si duminica aratau impecabil. Sunt foarte multumita de ele.pupici
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, November 28, 2006 4:01 PM
Nivel

Taty, inca o data:mii de multumiri:002: !Imi sunt de folos indicatiile tale.

Acum, ca ma gandesc, eu nunta o voi avea sambata, deci unghiile le voi pune si aranja cred ca undeva pe joi-vineri.Oare oja kiar tine bine?Nu risc ca de la spalat de vase sa imi sara oja kiar peste cateva zile de la aplicare?Ar fi mai bine sa mi le fac kiar cu o zi inainte?
TatyKS
Scris: Tuesday, November 28, 2006 4:05 PM
Nivel

Eu le-am facut de miercuri...si am gatit, spalat pentru Kari. Nu cred ca e o problema, sincer, nu sare asa usor ija de pe aceste unghii. Si... plus ca pe mine m-au tinut asa frumoase vreu 2 saptamani si cevapupici Dac le pui de joi sau vineri e ok, zic eu.

Nu ai pentru ce Elenapupici pupici
tweety
Scris: Sunday, January 27, 2008 11:15 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
frumoase unghiute:) dar eu as putea sa ma laud ca nu am absolut nici o problema cu unghiile...inainte se rupeau foarte usor,nu rezistau lungi niciodata pentru ca se rupeau sau exfoliau...am descoperit un lac de unghii care la inceput pot sa spun ca nu am crezut ca o sa faca cien stie ce minune...dar datorita lui de asta vara nu mai am probleme,mi-a intarit unghiutele,nu se mai rup,nu se mai exfoliaza si le pot tine si lungi:) unghii false nu as purta niciodata
ingerash
Scris: Monday, March 3, 2008 10:35 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Sper sa va placaras

Lilly of the valley
Scris: Monday, March 3, 2008 11:36 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Arata super!chitara

La fosta firma unde am lucrat, o graficiana picta unghii numai cu lac si oja. Alte materiale inafara de pila, betigase, lac si oja nu folosea. Trebuie sa te nasti talentat pt picturi minuscule pe unghiute. La salon nu merg prea des, mi-e si frica.uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.