Îngrijirea părului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela75
Scris: Monday, December 4, 2006 10:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
am ras aseara sa mor.sosurel, ca bine zici te-ai "tencuit",asa senzatie am avut si eu cand m-am facut cu henna,de tencuit.Eu nu mai am curajul sa repet operatiunea.Tu te mai incumeti?nervi
sousourel
Scris: Monday, December 4, 2006 10:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
mihaela75 wrote:
am ras aseara sa mor.sosurel, ca bine zici te-ai "tencuit",asa senzatie am avut si eu cand m-am facut cu henna,de tencuit.Eu nu mai am curajul sa repet operatiunea.Tu te mai incumeti?nervi

...hmmmm...ma mai gandesc....oare
stele_pe_cer
Scris: Thursday, December 7, 2006 3:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Eu sigur ma voi incumeta din nou, ca pana la nunta vreau nunate mai intense de roscat, dar la mine "este" doua problemeras :timpul (mai tot timpul sunt afara sau in vizite sau te miri prin ce parcuri cu Matei) si prezenta lui Eugen.Mie nu imi place sa ma vada cu pungile in cap aratand ca nu-stiu-cum prin casa....parca se duce din vraja aia care exista dupa ce te vopsesti, dupa ce te pensezi, dupa ce te epilezi.Imi place sa ofer produsul finit, cu drumul pracurs pana la finish.Urasc sa ma vada pana si cand ma rujez, desi s-a mai intamplat, recunoscsic ...

Eu cand ma hotarasc sa ma fac, imi aleg ziua astfel incat sa il sacrific si pe Matei, adica sa nu iasa afara deloc, sau poate doar seara cu tati.Ma scol inaintea lui Matei (dar dupa Eugen, clar) si imi pun "tencuiala", imi vad de ale mele cu Matei, apoi, pe la ora 15 ma apuc de "destzelenit' treaba, ca imi ia foarte mult timp sa scot verdeata din par.Si sunt fresh cu tot cu uscat cu putin timp inainte de a veni Eugen de la serviciu si putin dupa trezirea lui Matei.
sousourel
Scris: Thursday, December 7, 2006 10:42 PM
Nivel

Asa este...sacrifici timpul...bine spus, eu i-am trimis pe ai mei pe afara, ca se nimerise o zi cu soare si chiar mi-ar fi parut rau sa o rateze. Atunci am inceput...restul..am povestitras
stele_pe_cer
Scris: Thursday, December 7, 2006 10:56 PM
Nivel

sousourel wrote:
Asa este...sacrifici timpul...bine spus, eu i-am trimis pe ai mei pe afara, ca se nimerise o zi cu soare si chiar mi-ar fi parut rau sa o rateze. Atunci am inceput...restul..am povestitras

Sa-ti fie de bine, Sousourel!Daca te mai incumeti, cu placere iti mai trimitpupici !
sousourel
Scris: Thursday, December 7, 2006 11:43 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Sa-ti fie de bine, Sousourel!Daca te mai incumeti, cu placere iti mai trimitpupici !

Esti draguta, multumesc, deocamdata ma simt foarte bine cu negrul asta si mi-a placut mai ales ca la a doua si a treia spalare nu a mai iesit vopsea si inca nu s-a modificat nuanta.
stele_pe_cer
Scris: Friday, December 8, 2006 1:19 PM
Nivel

sousourel wrote:

Esti draguta, multumesc, deocamdata ma simt foarte bine cu negrul asta si mi-a placut mai ales ca la a doua si a treia spalare nu a mai iesit vopsea si inca nu s-a modificat nuanta.

Nunata suporta modificari subtile la fiecare spalare, dar atat de subtile ca sunt aproape insesizabile pt.okiul de langa tine sau kiar pt.tine.Eu cred ca ar trebui sa ma fac mai des cu henna, dar din pricina procedurii, ma mentin la 4-6 saptamani cu "tortura".Oricum, parul este mult imbunatatit de cand o folosesc, fie ea si asa rar.
sousourel
Scris: Sunday, December 10, 2006 1:03 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Nunata suporta modificari subtile la fiecare spalare, dar atat de subtile ca sunt aproape insesizabile pt.okiul de langa tine sau kiar pt.tine.Eu cred ca ar trebui sa ma fac mai des cu henna, dar din pricina procedurii, ma mentin la 4-6 saptamani cu "tortura".Oricum, parul este mult imbunatatit de cand o folosesc, fie ea si asa rar.

Se pare ca si parului meu i-a priit henna, e mai aspru (avand firul subtire, mie imi convine) si parca nu mai cade prea tare. Deocamdata thumleft

Cat despre partea cu tortura ... toate lucrurile bune vin cu putin efort.
Maria & Mario
Scris: Monday, October 26, 2009 9:08 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Eu ma declar oficial disperata ! Zau , imi cade parul ingrozitor ! smocuri pe haine, pe perna , il perii si in 10 minute daca trec cu mana prin el, ma ingrozesc ! Pana si tati a intrat in priza ! Nu stiu ce sa mai fac ! Am tot incercat produse profesionale de salon , tratament pentru asa ceva , nimic nu functioneaza ! Ajung cheliutza in cateva luni , zau ! cry
Cred ca ma parte o " periuta ".sorry
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, October 26, 2009 9:17 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Oana, dupa sarcina cu Tudor, asa am patit si eu! Cred ca niste vitamine se recomanda, nu neaparat tratamente capilare, ci o cura de remineralizare a intregului organism!pupici pupici pupici
Maria & Mario
Scris: Tuesday, November 17, 2009 5:44 PM
Nivel

Ati folosit Revalid tratament ? A dat rezultate ? Cat timp ati tinut tratamentul ? Efecte secundare ati avut ?
mommy
Scris: Tuesday, November 17, 2009 9:50 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Oana, aproape sigur cauza este hormonala, cum zice si Lenus. La fel am patit si eu dupa ambele sarcini. Eu nu am facut nimic deosebit, am astept sa ma "reglez". In cateva luni, trece.
Ely
Scris: Tuesday, November 17, 2009 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Oana eu am folosit revalid acum 8-9 ani si cred ca de la el am pilozitatea pe unde nu trebuie plus ca am luat destul de mult timp si deja simteam ca imi stau in gat asa am si renuntat .Parul nu-mi aduc aminte sa-l fi avut mai frumos dupa tratament ,eu mereu am avut probleme cu parul.Poate la tine are efecte bune.
miriam
Scris: Wednesday, November 18, 2009 6:37 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Asa este, de la revalid iti creste par pe unde nu trebuie, am vazut la cinevaras
Eu m-am dat cu fiole dupa nastere si mi-au cresdcut multe firisoare in fata.Imi lasa parul foarte moale si nu m-am dat decat de doua ori, dar acum si-a revenit singur.
Fluturas
Scris: Wednesday, November 18, 2009 7:54 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
de cateva zile si eu sufar din cauza asta.imi cade parul enorm de tare.sper sa treaca repede...inainte sa chelescras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.