Îmi doresc un copil
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alice1986
Scris: Sunday, February 25, 2018 1:43 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/24/2018
Suntem multe cupluri disperate care se uita în spre cer ?i zic Doamne ajuta sa am copil. Eu cu so?ul meu avem trai?i 14 ani împreuna dar copii navem. Avem 2 încercari la Medpark de Five dar fara niciun rezultat. Într-o zi am citit o postare despre o doamna care tot e disperata care ura?te mamici cu carucioare ?i nu poate privi mamici însarcinate vorbe despre tot ce este legat de copii. Dar asta a?a ne face lumea sa ne sim?im. Sa ne sim?im ni?te invalizi. Eu foarte tare iubesc copii ?i îmi place sa le ?in in brate sa le sarut dar cum i-au un copil în bra?e se începe vai ce î?i sta bine vei fi o mama buna trebuie sai faci cît mai curînd ca omului tau îi plac. Ori cînd prive?ti la o doamna însarcinata te gînde?ti ce fericita este ea ?i ce arata bine dar al?ii se uita la tine ?i spun ce vrei ?i tu asa e ce sai faci a?a vra domnul ori cînd cineva din rude ori prietene sunt însarcinate se tem sa ?i spue . Ceva timp în urma cumnata mea a ramas însarcinata ?i nu ?tiea cum sa-mi spue ?i ma suna ea ?i îmi zice Sa ma scuzi dar eu sunt însarcinate doamne eu m-am bucurat de veste buna dar nu de vorba care a spus-o. Acuma nepotelul îmi spune ca eu sunt iubita lui ?i cînd la gradini?a apare vreo iubita el îi spune lui mamicsa sa nu-mi spuna ca are iubita sa nu ma supere.Dar alta cumnata a facut fiv ?i a ramas însarcinata ?i nu spune am aflat la straini asa ca lumea ne face se ne temem sa manifestam sentimentele ?i noi le ?inem în noi ?i parem reci ?i rele
Elena1234567
Scris: Saturday, January 25, 2020 6:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/25/2020
Buna sunt noua pe acest forum imi cer scuze daca am gre?it categoria imi doresc foarte mult un bebe am doua sarcini pierdute una acum 2 ani am pierdut la 4 saptamâni una în decembrie 2019 la 5 saptamanAngelNot ramân foarte greu insarcinata acum la a doua sarcina am luat tratament pentru men?inerea sarcini Arefam,elevit,si acid folic
Pentru a ramâne din nou însarcinata iau Profertil,Myo-Sun si Brocriptin pentru prolactina marita ajutatima va rog cu un sfat Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.