Nivel: Membru
Inregistrat: 2/13/2019 Mesaje: 2
| Buna fetelor! sunt noua pe forum, ma numesc Cristina, am 32 de ani, rh negativ, sotul rh pozitiv, am 2 sarcini oprite din evolutie , prima la 6 sapt si a 2 ..posibil la 4 saptamani!...la ecograf nu se vedea nimic Dupa prima sarcina pierduta am facut mai multe investigatii,analize la sange uzuale dar si profilul trombofilie, dozarea anticorpilor rh (rezultat- absenti),la tiroida Hashimoto, dar cu valori normale etc Medicul ginecolog ne a dat unda verde dar si a doua sarcina s-a oprit din evolutie. Exact cand am aflat de sarcina , am avut o raceala puternica. Cum sa ducem o sarcina la bun sfarsit? ce medicamente de sustinere a sarcinii ati luat? ce medic bun imi recomandati? (de oriunde din tara) ce analize sa mai fac? va pup! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| cristina2019 wrote:Buna fetelor! sunt noua pe forum, ma numesc Cristina, am 32 de ani, rh negativ, sotul rh pozitiv, am 2 sarcini oprite din evolutie , prima la 6 sapt si a 2 ..posibil la 4 saptamani!...la ecograf nu se vedea nimic Dupa prima sarcina pierduta am facut mai multe investigatii,analize la sange uzuale dar si profilul trombofilie, dozarea anticorpilor rh (rezultat- absenti),la tiroida Hashimoto, dar cu valori normale etc Medicul ginecolog ne a dat unda verde dar si a doua sarcina s-a oprit din evolutie. Exact cand am aflat de sarcina , am avut o raceala puternica. Cum sa ducem o sarcina la bun sfarsit? ce medicamente de sustinere a sarcinii ati luat? ce medic bun imi recomandati? (de oriunde din tara) ce analize sa mai fac? va pup! Buna cristina ! Intra pe aspirante acolo sunt fetele care doresc sa conceapa un bebelus ! Eu am pierdut 3 , medicii imi spuneau ca poate fi genetic ovului sau sperma nu este bun/buna. Daca nu ai nici o mutatie de trombofilie , poate fi de la ce am scris mai sus ! Sigur nu ai nici o mutatie pozitiva ...??? Ca si tratament se ia progesteron, vitamine magneb6 ,aspenter acid folic /folati ! Te asteptam acolo la aspirante !
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| cristina2019 wrote:MTHFR c677t genotip heterozigot.
Pt mutatia asta e nevoie de folati nu de acid folic . Daca mai ramai fa timpul de coagulare si d-dimeri o sa vezi dsca ai nevoie de anticoagulant! Eu acum am ramas luna lasta , a 4 sarcina sunt pe aspenter tot pt 2 mutatii de MTHFR si tot heterozigote! Incearca sa mergi la medic de infertilitate sa vezi pe mai departe ce e de facut !
|