2 sarcini oprite din evolutie!! ajutor!!!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cristina2019
Scris: Wednesday, February 13, 2019 1:44 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/13/2019
Buna fetelor! sunt noua pe forum, ma numesc Cristina, am 32 de ani, rh negativ, sotul rh pozitiv, am 2 sarcini oprite din evolutie , prima la 6 sapt si a 2 ..posibil la 4 saptamani!...la ecograf nu se vedea nimic
Dupa prima sarcina pierduta am facut mai multe investigatii,analize la sange uzuale dar si profilul trombofilie, dozarea anticorpilor rh (rezultat- absenti),la tiroida Hashimoto, dar cu valori normale etc Medicul ginecolog ne a dat unda verde dar si a doua sarcina s-a oprit din evolutie. Exact cand am aflat de sarcina , am avut o raceala puternica.
Cum sa ducem o sarcina la bun sfarsit? ce medicamente de sustinere a sarcinii ati luat? ce medic bun imi recomandati? (de oriunde din tara)
ce analize sa mai fac?
va pup!
M2m2m2
Scris: Wednesday, February 13, 2019 1:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/30/2018
cristina2019 wrote:
Buna fetelor! sunt noua pe forum, ma numesc Cristina, am 32 de ani, rh negativ, sotul rh pozitiv, am 2 sarcini oprite din evolutie , prima la 6 sapt si a 2 ..posibil la 4 saptamani!...la ecograf nu se vedea nimic
Dupa prima sarcina pierduta am facut mai multe investigatii,analize la sange uzuale dar si profilul trombofilie, dozarea anticorpilor rh (rezultat- absenti),la tiroida Hashimoto, dar cu valori normale etc Medicul ginecolog ne a dat unda verde dar si a doua sarcina s-a oprit din evolutie. Exact cand am aflat de sarcina , am avut o raceala puternica.
Cum sa ducem o sarcina la bun sfarsit? ce medicamente de sustinere a sarcinii ati luat? ce medic bun imi recomandati? (de oriunde din tara)
ce analize sa mai fac?
va pup!

Buna cristina !
Intra pe aspirante acolo sunt fetele care doresc sa conceapa un bebelus !
Eu am pierdut 3 , medicii imi spuneau ca poate fi genetic ovului sau sperma nu este bun/buna.
Daca nu ai nici o mutatie de trombofilie , poate fi de la ce am scris mai sus !
Sigur nu ai nici o mutatie pozitiva ...???
Ca si tratament se ia progesteron, vitamine magneb6 ,aspenter acid folic /folati !
Te asteptam acolo la aspirante !
cristina2019
Scris: Wednesday, February 13, 2019 2:42 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/13/2019
MTHFR c677t genotip heterozigot.
M2m2m2
Scris: Wednesday, February 13, 2019 7:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/30/2018
cristina2019 wrote:
MTHFR c677t genotip heterozigot.

Pt mutatia asta e nevoie de folati nu de acid folic .
Daca mai ramai fa timpul de coagulare si d-dimeri o sa vezi dsca ai nevoie de anticoagulant! Eu acum am ramas luna lasta , a 4 sarcina sunt pe aspenter tot pt 2 mutatii de MTHFR si tot heterozigote!
Incearca sa mergi la medic de infertilitate sa vezi pe mai departe ce e de facut !
hearts
Andreea06
Scris: Wednesday, February 13, 2019 8:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.