Vascoza....da! Mersi de ajutor!
|
Mai am o intrebare....despre rochia de mai sus... Presupun ca partea de sus este facuta din ceva tul elastic si aplicata apoi dantela? Cusuta de mana eventual...voi cum ziceti ca este? Si partea de jos este din satin si peste el voal? Sau mai este si alt material pt jupa? Ceva mai ieftin...
|
Deci....am vb cu o croitoreasa si imi ia 280 lei sa o faca plus materialul ma duce 200 cel putin. Ajunge la 500 lei . Prea mult. Ori o fac eu ori mai caut in magazine.
|
Deci ar trebui sa nu ma apuc ca nimic nu se compara cu cele din mag. Modelul din poza este 1500 lei
|
Buna ! Imi cer scuze ca am lipsit atat de mult. Fetita nu a mai vrut rochita asa ca am renuntat. Acum sunt in dilema. Se apropie o nunta si nu am cu ce sa ma imbrac. Am cautat sa imi iau o rochita lunga dar sunt foarte scumpe cele care imi plac mie. Ce ziceti? Reusesc sa imi fac eu una frumoasa care sa nu se vada ca e facuta de mine?
|
Nu am reusit sa iau nimic...nu imi place ce gasesc. Sper sa iau maine!
|
Nu gasesc deloc! Mereu caut asa ceva! Probabil ca stau intr-un oras mic.
|
Incerc sa cumpar materialul sapt asta. Trebuie sa ajung la un mag cu materiale la kg. Depinde ce gasesc ca asta mi se pare cel mai greu.
|
Asta imi place mult dar mi-e frica de maneci si fermuar
|
Buna seara! Nu ne-am mai "vazut" de mult! o iau de la capat. Fetita mea vrea o rochie de Sofia . Mi se pare tare complicata. Am cautat un tutorial si nu am gasit. Nu am cumparat materialul ....inca mai cercetez problema. Ceva sugesti aveti?
|