10 greseli in moda
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Wednesday, January 17, 2007 6:03 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
1. Prea multe accesorii

Se poarta in continuare bijuterii XXL, dar aceasta nu inseamna ca trebuie sa dam iama in cutiuta de bijuterii atunci cand iesim in oras. Bijuteriile trebuie sa puna in evidenta, nu sa epateze. Alege un colier cand vrei sa iti pui in evidenta decolteul, o bratara sau un inel cand doresti sa iti pui in valoare mainile, cercei sau agrafe cand doresti sa pui accentul pe ochi. Less is more.

2. Context nepotrivit

Intr-un fel te imbraci pe strada, altfel al birou, altfel in club, altfel in casa. Din dorinta de a iesi in evidenta, multe persoane cad in ispita de a purta haine potrivite vietii de noapte in timpul zilei.

3. Lenjeria nepotrivita

Daca lenjeria te strange sau daca este prea mare, scapa de ea! Nu te vei simti confortabil, iar imaginea este inestetica.

Vara ne este dat sa vedem adeseori sutiene albe ce scapa din stransoarea unor bluze colorate, sutiene negre care iti fac cu ochiul de sub bluze deschise la culoare. Sfat: daca aparitia sutienului a fost un act premeditat, alege unul colorat. No comment in privinta lenjeriei tanga si a pantalonilor cu talie joasa care se lasa in voia gravitatiei.

4. Marimea conteaza

Alege hainele in conformitate cu masurile tale. Daca fusta se ridica enervant de mult cand te asezi pe scaun, e prea scurta sau prea stramta. Daca ai slabit recent, exista si alte moduri prin care o poti arata decat prin a purta tinute cu o marime, doua mai mari.

5. Pantofi

Despre acest capitol s-ar putea scrie o carte intreaga. O pereche de pantofi neingrijiti transmit semnale neplacute despre persoana care ii poarta. Alegerea neinspirata a culorilor este iarasi o greseala des intalnita. Pantofii deschisi la culoare impreuna cu haine in culori inchise reprezinta o combinatie fatala. Desi nu mai este obligatoriu ca pantofii sa se asorteze cu poseta, aceasta nu inseamna ca nu trebuie sa fie complementari cu o piesa de vestimentaie sau un accesoriu.

6. Imprimeuri

Regula de aur: top imprimat fusta/ pantalon uni si vice versa. Anul acesta stilistii au dat unda verde la combinarea creativa a imprimeurilor, dar – intotdeauna exista si un dar – cele doua tipuri de imprimeuri trebuie sa fie complementare (ca tip, forma, culoare).

7. Culori gresite

Alege acele culori care iti pun in evidenta culoarea tenului, fara a il face mai palid sau mai imbatranit. Inainte de o noua sesiune de cumparaturi arunca o privire in garderoba ta si vezi ce culori te flateaza.

8. Experimente nereusite

Tinutele pe care le alegi iti confera o anumita stare. Unele te pot face sa te simti puternica, altele extrem de senzuala, iar altele te fac sa te simti pur si simplu ridicol. Daca nu te simti bine purtand anumite haine, se va vedea.

9. Complementaritate

Gresit: panataloni largi, bluza pe masura; fusta scurta, decolteu foarte adanc; bluza bufanta, fusta gipsy. Joaca-te cu volumele, cu lungimea, dar tine cont intotdeauna ca topul si pantalonii/ fusta sa fie complementare, nu identice.

10. Presa stie cel mai bine

Admiri si ai dori sa copiezi stilul vedetei favorite sau te ghidezi dupa ultimele trenduri uitand sa iei in calcul si ceea ce ti se potriveste cu adevarat. De ce sa te ascunzi cand poti sa te pui in evidenta?

Plus:

1.Tot timpul hainele sa fie curate sa nu mirosi a transpiratie sau a parfum puternic.
2.Sa fie orice lucru calcat perfect.
3.Sa nu ai scame si matreata pe haine.
4.Bluza sa nu fie nici larga nici strimta ca in ambele situatii esti dezgustatoare.
5.Fusta sa nu iti fie nici strimta dar nici sa joace pe tine ci sa vina turnata.
6.Sacoul sa nu fie cu minecile lungi de nu ti se mai vad miinile.
7.Ciorapul daca mergi la un interviu sau vrei sa arati profesional imbracata trebuie sa fie culoarea pielei.
6.Geanta trebuie sa o ai tot timpul bine organizata.Aici sint multe de spus.
7.Pantofi trebuie sa arate tot timpul noi daca se poate foloseste pantofi pentru diferite ocazi ,deci sa ai mai multe perechi si nu trebuie cei pentru anumite ocazi folositi in alte ocazi caci vei fi ridicola.
8.Sacoul si paltonul daca sint de stofa trebuie avut mare grije la calcat sa nu fie presat la cusatori...si aici sint multe de spus.Va pot spune un secret legat si de curata si de calcatul stofelor daca va intereseaza.
9.Parul trebuie sa arte ca este ingrijoit si deci proaspat tuns si gasita o coafiura adecvata.Culoarea parului trebuie sa reflete eleganta in alegerea culori si coafiuri.
10.Este de preferat unghiile sa nu fie facute cu oje si decit curatate si aranjate.
11.Nu va grabiti la fardare nici daca esti prea tinara nici daca ai trecut de 40 de ani.Simplitatea in machiaj arata eleganta.
11.Pantaloni tot timpul trebuie sa fie calcati cu dunga daca au dunga si chiar si blugii arata mai bine daca sint calcati cu dunga.
12.Nu uitati sa zimbiti in orice moment cite probleme ati avea este extrem de important pentru orice femeie sau barbat.Invatativa sa zimbiti si cind mergeti la job si cind va intilniti veciini cei mai rai si cind aveti cea mai mare problema oameni din jurul dumneavoastra va vor iubi mai mult.
Kiki
Scris: Wednesday, January 17, 2007 11:23 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Super sfaturi. Mie mi se par de bun simt. Nici sa-ti cada mana de la atatea bijuterii, nici sa scapi sticla de parfum pe tine, dar nici sa arati de parca vii de la manastire. Trebuie tinut cont de bunul simt atunci cand iesi pe strada. In casa, n-ai decat sa stai cum vrei, dar afara - strada e a tuturor.
Miri
Scris: Wednesday, January 17, 2007 9:16 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Eu la ultimul punct sunt "tare", zici ca m-a nascut mama cu zambetul pe buze!hohot hohot hohot
delfinasa
Scris: Thursday, November 1, 2007 8:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mda...Blugi cu dunga???what???...Si pantofi noi mereu si tunsa proaspat tot timpul? maseluta...De chiloti apretati si ciorapi cu dunga nu zice nimic hohot?
Kmy
Scris: Thursday, November 1, 2007 8:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/13/2006
delfinasa wrote:
Mda...Blugi cu dunga???what???...Si pantofi noi mereu si tunsa proaspat tot timpul? maseluta...De chiloti apretati si ciorapi cu dunga nu zice nimic hohot?
hohot hohot
mihaela75
Scris: Thursday, November 1, 2007 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Fetelor, sunt bune regulile astea dar nu peste tot.eu cand am aterizat aici in jungla asta am crezut ca mor.Oamenii mi se pareau urati si jegosi doar pt simplu fapt ca nu erau la moda ," moda" pe care u o stiam de acasa.Femeile nemachiate, nepieptanate , cu parul strans in graba intr-o clama ,cu sosete in dungi si pantofi cu toc , cu slapi pe timp de iarna , cu cizme blanite pe timp de vara si alte minunatii ce mi se pareau atunci aberatii.N-as vrea sa ma vedeti pe mine in viata mea de zi cu zi , nu in poze ca acolo " pozez"ras Poate v-am povestit de pantalonii mei albastri de prosop si sosetele galbene asortate cu slapii de vara-iarna hohot daca m-ar vedea tata ar plange in pumni ca ce s-a ales de fata lui hohot
PrincessLilou
Scris: Saturday, November 7, 2009 1:07 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
mihaela75 wrote:
Fetelor, sunt bune regulile astea dar nu peste tot.eu cand am aterizat aici in jungla asta am crezut ca mor.Oamenii mi se pareau urati si jegosi doar pt simplu fapt ca nu erau la moda ," moda" pe care u o stiam de acasa.Femeile nemachiate, nepieptanate , cu parul strans in graba intr-o clama ,cu sosete in dungi si pantofi cu toc , cu slapi pe timp de iarna , cu cizme blanite pe timp de vara si alte minunatii ce mi se pareau atunci aberatii.N-as vrea sa ma vedeti pe mine in viata mea de zi cu zi , nu in poze ca acolo " pozez"ras Poate v-am povestit de pantalonii mei albastri de prosop si sosetele galbene asortate cu slapii de vara-iarna hohot daca m-ar vedea tata ar plange in pumni ca ce s-a ales de fata lui hohot

mihaela, unde stai acum? si eu am vazut aici femei imbracate la costum si purtand slapi (pe strada - poate aveau pantofii in geanta ras ) sau femei cu cizme blanite vara. asa e moda pe aici. mai relax asa.

cat despre regulile de mai sus sunt de acord cu toate exceptand una: aceea cu unghiile si cu oja. sunt femei care par mult mai ingrijite cand isi dau unghiile cu oja decat cand le poarta simple. bine depinde si de culoare. am vazut ca printre adolescenti se poarta acum verde, albastru chiar si negru. nu sunt de acord cu asta. dar o nuanta frumoasa de rosu nu strica, poate chiar un roz pal, depinde si de ten. a nu se folosi totusi oja pentru a masca mizerii de pe sub unghii.
kali
Scris: Tuesday, October 25, 2011 1:37 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
delfinasa wrote:

Intre timp au aparut si blugi cu croi clasic, ce merg purtati - si arata chiar bine - cu dunga.
bereea
Scris: Wednesday, July 11, 2012 8:24 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Fetelor, pe voi nu va dor ochii cateodata cand vedeti ce combinatii fac unele pe strada: dungi cu bulinute, flori cu dungi, patrate cu flori...
shirel
Scris: Thursday, July 12, 2012 8:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
bereea wrote:
Fetelor, pe voi nu va dor ochii cateodata cand vedeti ce combinatii fac unele pe strada: dungi cu bulinute, flori cu dungi, patrate cu flori...

Anul acesta chiar se poarta toate impreuna ,sau cel putin asa se vede in unele colectii si parade de moda.Daaa cateodata si mie mi se pare ca undeva ceva nu se potriveste asta vazand pe strada dar depinde mult de nuantzele de culori combinate impreuna.
bulibuli
Scris: Thursday, July 12, 2012 10:04 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
chiar si dungi cu dungi, mi se pare exagerat sa te imbraci din cap pana in picioare numai in imprimeuri, orice combinatie ai folosi... imprimeu-uni e mai ok, nu oboseste ochiul...
mikaela
Scris: Friday, July 13, 2012 4:28 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Daca e dungi cu dungi sigur e un evadat hohot
alimami
Scris: Friday, July 13, 2012 7:13 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
mikaela wrote:
Daca e dungi cu dungi sigur e un evadat hohot

Asta da concluziehainoroc Desi ..poate fi o zebra..
mikaela
Scris: Friday, July 13, 2012 7:51 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
hohot hohot La animale nu ma gandisem hohot hohot
oanamaria
Scris: Saturday, July 14, 2012 3:26 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ce dragute sunteti!hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.