|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17812
| Am actualizat listuta. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| si numarul meu 32
ah ce-mi place cu voi!!
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| mari_paun wrote:ah ce-mi place cu voi!!
Si noua ne place mult de tot ca esti cu noi.
mama, mama, ce de inscrieri |

| AdrianaC wrote:Am actualizat listuta cu numere. Deja 1/4 din cele 80 de numere au fost alocate !
Eu l-am ales pe 23 dar nu l-ai bifat. sa inteleg ca nu sunt in joc? |
| Cred ca mi-a scapat, Nico. Am corectat acum.
Am actualizat iar listuta. |

| AdrianaC wrote:Cred ca mi-a scapat, Nico. Am corectat acum.
Am actualizat iar listuta.
|
| Inscrierile s-au terminat.
Avem 26 de participanti. Fiecare dintre cei inscrisi va primi astazi un PM in care i se va specifica numele celei careia trebuie sa ii trimita un martisor virtual de 1 martie. |

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| AdrianaC wrote:Inscrierile s-au terminat. Avem 26 de participanti. Fiecare dintre cei inscrisi va primi astazi un PM in care i se va specifica numele celei careia trebuie sa ii trimita un martisor virtual de 1 martie.
Adriana , pe PM ne vei spune "asta e ptr martisor virtual " ? valabil ptr cele care suntem inscrise si colo si colo .... |

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| gata ...am inteles!! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Nr. 10 - va rog! daca se mai poate, daca nu, nu ne suparam |
| georgy_adinutza wrote:
Adriana , pe PM ne vei spune "asta e ptr martisor virtual " ? valabil ptr cele care suntem inscrise si colo si colo ....
Pe PM titlul subiectelor o sa difere. Daca e pentru 1 martie, va fi 1 martie. |

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Eu am o mare dilema... S-ar putea ca pe 1 Martie sa nu fiu acasa si sa nu pot intra pe net... Pot delega pe cineva sa posteze si martisorul meu, si daca cineva se recunoaste sa poata si confirma? |

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Mdeah... Multumesc pentru raspuns... Eu in dimineata asta plec de acasa, si nu stiu daca ajung pana pe 1 acasa... In cazul asta, imi cer scuze anticipat de la viitoarea posesoare a martisorului meu, dar il va primi cu intarziere... Intrucat nu am primit confirmarea ca as putea sa deleg pe cineva sa-l posteze, probabil ca va ajunge mai tarziu cu o zi, doua... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/14/2007 Mesaje: 39
| Eu abia acum am vazut topicul...! As fi vrut si eu sa particip cu nr.12 (se mai poate...?!?) Imi place mult ideea, mai ales ca la repetitiile "M" organizam asa ceva pentru fiecare sarbatoare (1, 8 Martie, Paste, Mos Nicolae - de Craciun nu, pentru ca eram in concediu). Cadourile, insa, nu erau virtuale... Acum m-a apucat dorul de acea atmosfera, mai ales ca ei sunt in turneu (fara mine ), ca bebelina depinde de tzitzica lu' mami, asa ca nu pot canta decat prin Bucuresti...
Offf, cred ca am ajuns "off topic" si v-am obosit cu "necazurile" mele... Ca sa-mi treaca supararea, bifati-mi si mie nr.12, va rog! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si eu tot acum am vazut topicul de data asta si eu ma ratat. |
|
|