Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| oanamaria wrote:Shirel felicitari mami pentru asa cadou inspirat ! Anabella imi faceam griji ca iari nu primesti coletelul ,dar ma bucur mult ca a ajuns si va place! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Frumoasa pielea de caine...
Anabella foarte frumos cadoul sa-l foloseasca sanatosi!!!!
Shirel,felicitari!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Auzi uitasem la un moment dat ce cadouri cumparasem copiilor si chiar ma gandeam zapacita cum sunt poate mi-a intrat pisica in pachet si a ajuns pe acolo de fac atatea probleme. Nu ,spuneti si voi daca italieni aia de la vama sunt normali,tampitiilor noi ijn israel nu avem de importat caini si pisici si daca vi i-am importa v-ar manca d vii ca asa sunt de salbatici din cauza caldurii! Uffff m-am racorit ,scuze offf topic!
anabella ,iubitii mei este doar o mica atentie ,eram intr-o perioada in care imi era asa de rau m-am tarat fara putere sa cumpar ceva si ma bucur ca tot efortul macar a meritat.Jocul cu pesti la noi este distractie mare toti ne batem cu Oshry fiindca noi bagam in gaura dupa chinuri groaznice si el le scoate. Batul de facut baloane fascineaza toti copii pe aici ,e misto pe urma eu scot o galeata cu sapun in curte si ei nu se lasa pana cu termin toata apa Vai ce ma bucur sa purtati cu placere,camasa am vrut sa fie un pic mai mare decat sa-i fie mica fiindca marimile nu corespund ,numai ca trebuie calcata dar te descurci tu mami (eu uras sa calc). Pupici si distractie placuta ,a fost o mica atentie dar cu multa ,multa dragoste ,scrisoarea de dragoste ai gasit-o sau au luat-o aia la vama! |
|

| Da,am gasit-o si pe aia am pus-o pe acvariu sa vada tatii cand vine am uitat sa o mai pozes nu cred ca au umblat in pachet ca era bine sigilat
auzi da chestia aia cu pesti canta face ceva sau cum ca n-am inteles tocmai de aia il astept pe tatii
cat despre camasa imi place mult si tricoul le vor purta cu mare drag si se simte ca e venit din dragoste cadoul |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| shirel felicitari !!! Anabella sa va bucurati de ele !!! |
|

| miriam wrote:shirel felicitari !!! Anabella sa va bucurati de ele !!! |
|

|
Chestia aia cu pesti va ve-ti distra la greu canta si se invarte voi stati la pescuit ,fiecare are unditza lui de o anumita culoare si cand pestele deschide gura si binenteles se si invarte trebuie sa-i pui unditza in gura sa astepti sa inchida gura si sa-l tragi afara ,castiga cine scoate cel mai repede pesti lui de aceeasi culoare ca a unditei.Super joc de familie va fi distractie mare si multi nervi pe taty cred ca . |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| shirel felicitari pt cadou
anabela sa va bucurati de frumoasele lucruri pe care le-ati primit,si sa ne zici si noua cum v-ati distrat cu noul joc |
|

| multumesc Flori....si voi sa ne ziceti daca va place ceea ce am trimis cand ajunge pachetelul |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
|
stai linistita ,te anunt imediat ce ajunge,sa ti se ia piatra de pe inima
cunosc cum e ,am trimis pe data de 28 mai un colet in romania si nici azi nu a ajuns ,ma duc la posta si intreb de el si-mi zic ca e normal sa intarzaie atat |
|

| intarzie atat iti zic eu de ce,pentru ca astia de la curierat nu isi dau interes |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| shirel unde e pielea de pisica? au scos-o la vama?
anabella ce frumos cadou ati primit. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Shirel frumoase cadouri! Sa va bucurati de ele, ingerasilor! |
|

| Teo,Lia |
|

| sweet angel wrote:shirel unde e pielea de pisica? au scos-o la vama? anabella ce frumos cadou ati primit.
Mi-au furat pielea de caine la vama!!! |
|
|