Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
|
Mama parca ar fi astia de la Mosadul nostru!!! Si uite cum draga Anabella datorita mie ai ajuns o persoana foarte cunoscuta la vama Italiei! Auzi si pisici vreau si eu adresa lor daca gasesc vreo pisica moarta pe drum le-o trimit cadou ! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| anabella sti ca uni zic ca italienii manca pisici poate le este frica ca pisica ati mancat-o voi si vrei sa tr doar pielea. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Vai de capul meu ce a ajuns topicul asta |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Lia poate vor o pisica la gratar
Shirel is cunoscuta ce mai,asa imi fac relatii si eu si scrie mai multe acolo dar nu mai are rost sa le insir ca va puneti mainile in cap |
|

|
Chiar la asta ma gandeam si eu dar ce numai copii nostri sa se bucure uite si noi ne bucuram asa pe pieile unor caini si pisici de ale italienilor. Doamne daca eram la mondial printre ei cum le aruncam un caine mort printre ei! |
|

| |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Fetelor, voi va distrati, dar poze la pielea de caine sau pisica nu puneti ??? |
|

| fdianamaria wrote:Fetelor, voi va distrati, dar poze la pielea de caine sau pisica nu puneti ??? la mine inca nu a ajuns...poze mai incolo promit ca am sa pun cu pielea de pisicuta,catel ce-o fi ...al nostru in aschimb tre sa ajunga asa ca mamica fi pe acasa |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| am vazut ca s-a postat si am vrut sa vad si eu pielea de caine. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
|
|
|

| Doamne saracutul meu pachet cine stie in ce stare a ajuns cu nebunii astia si a fost trimis cu atata dragoste acuma astia au stricat totul! Cand ti-l trimit Anabella sau nici tu nu stii? |
|

| shirel wrote:Doamne saracutul meu pachet cine stie in ce stare a ajuns cu nebunii astia si a fost trimis cu atata dragoste acuma astia au stricat totul! Cand ti-l trimit Anabella sau nici tu nu stii? nu stiu Shirel a zis ca dupa ce trimit formularul completat ii da drumul de la vama a pai cine stie cand ajunge la mine ...o saptamana,doua...important e sa ajunga |
|

| a ajuns "pielea de caine"
Shirel multumim pt minunatul cadou,oare meritam asa mult,multumim aparat nu am dar am facut poze cu telefonul nus ele clare dar macar sa vedeti si voi Tricoul e numai bun pe Flavio,camasuta pt Riki si ea e buna o idee mare dar imi prinde numai bine,riki nu se mai desparte de telefon o sa se vada si in poza ,setul cu pesti l-am pastrat pt cand vine tatii...ca tare ii place sa se joace ...jucaria cu animalute e deja in mana lui Flavio iar tubul de facut baloane nu am mai vazut pana acuma minunat ce sau bucurat copii am deja juma de ora de cand tot fac baloane.... deci in concluzie suntem fericiti si eu si copii....multumim din inima scumpa mamica fie ca Dumnezeu sa iti rasplatesca inmiit

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Minunat cadou Bravo Shirel! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Shirel felicitari mami pentru asa cadou inspirat ! Anabella imi faceam griji ca iari nu primesti coletelul ,dar ma bucur mult ca a ajuns si va place! |
|
|