Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| fdianamaria te prinde bine,sa-l porti cu placere |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Setul este superb,sa-l porti sanatoasa Diana!!!!!!!!!1 Felicitari Ingeras pt setul realizat!!!!!!!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Diana ce bine te prinde!!! Ingeras |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Mi s-a stricat aparatul foto intre timp... imi cer scuze! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| DIANA,te prinde tare bine.Sa-l porti cu placere! |
|

| Totul e foarte frumos...dar la mine nu a mai ajuns nici un colet...posta romana chiar e...... |
|

| mama lui rik wrote:Totul e foarte frumos...dar la mine nu a mai ajuns nici un colet...posta romana chiar e...... Imi pare rau scumpa mea.Mamica care ti l a trimis sa mearga la posta cu chitanta si sa vada ce s a intamplat cu coletul.Ea este singura care poate face ceva! |
|

| oanamaria wrote:Imi pare rau scumpa mea.Mamica care ti l a trimis sa mearga la posta cu chitanta si sa vada ce s a intamplat cu coletul.Ea este singura care poate face ceva! da,stiu,asta este....se mai intampla si de astea...numai ca ea nu la trimis cu recomandata asa ca nu se stie daca va mai ajunge vreodata!!!ca asa e posta romana.... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Ti-am promis ca o sa trimit altul, si maine rezolv asta. Stiu ca am promis ca se va intampla luni asta dar am avut probleme de sanatate cu Matei, dar maine merg si pun alt colet la posta si de data asta trimit in cel mai rapid mod. Mii de scuze!!! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Diana, e foarte frumos setul Ingeras, esti foarte talentata |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| La fiecare pachet trimis afara se da chitanta si se poate face reclamatie si se urmareste unde a ajuns coletul. Nu trebuie recomandata. Eu am trimis personal zeci de pachete, chiar si mai departe de Italia si au ajuns toate, doar ca foarte tarziu. Eu zic sa nu va pripiti, sa faceti reclamatii si sa mai asteptati. |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Merci mult Diana! Chiar am sa merg azi pe la posta sa vad. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Of,fetelor! De ce sa ma mire posta romana daca eu am trimis un colet prin curierat rapid unei cunostinte,de saptamana trecuta n-a ajuns nici acum si habar nu au unde este... |
|

| A ajuns si pachetelulò nostru pentru 1IUNIE!!!! Multumim Ninetem...ne place mult...vom pune pozici si cu el imbracat dar in alta zi!!! Multumim pentru cd-ul cu esene animate ...ne place tare mult...chiar duceam lipsa de desene...mutumim totul e frumos....jocul educativ ....fff frumos... Costumasul imi place mult ....e bun de Rik...ia bodyle o sa fie numai bun pentru Flvio ...multumim!!!

|
|

| Ce cadou frumos !!!!!Sa le poarte sanatos frumosul Rik si sa se bucure de ce a primit! Ma bucur ca a ajuns ar fii fost pacat sa se piarda . |
|
|