Zodiile si dragostea!

Options Zodiile si dragostea!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Postat: Thursday, August 17, 2006 11:48 PM


Nivel: SAFIR

Intrat: 2/26/2006
Postari: 16505
Locatia: pe o margine de lume...
BALANTA
(23 septembrie - 22 octombrie)

O RAFINATA


Incintator pina in varful unghiilor, sunteti un veritabil expert in materie de seductie. Aveti arta de a crea o ambianta subtil erotica si al naibii de excitanta, la care este cu neputinta sa rezisti. Foarte rafinat, stiti sa cantati toate gamele senzualitatii si sa inventati mingiieri ce-l fac pe partener sa vibreze. Mereu in cautare de senzatii insolite, veti descoperi noi zone erogene.

Va veti adapta, de asemenea, la toate situatiile si, dupa moment, veti putea avea initiative sau il(o) veti lasa pe partener(a) sa conduca zbenguiala. Si pe urma, nu risca sa va inhibe principiile morale. Singura dv. evanghelie este cea a placerii si a dragostei. In schimb, nu suportati nici vulgaritatea, nici grosolania. Sexualitatea bestiala, brutala, nu va excita deloc. Si chiar daca nepotolita dv. curiozitate va impinge sa incercati, macar o singura data, acest tip de experienta, nu veti dori sa o repetati.

Veti adora dragostea si sexul. Dar temperamentul vostru rafinat si sensibil nu se impaca defel cu orice comportament. Ca si Fecioarele aveti nevoie de un partener atent si amabil, care sa aiba timp sa va descopere, sa va asculte, si sa va dea incredere. Pentru voi, dragostea fizica este, inainte de toate, un prilej de intilnire afectiva, de complicitate, de partaj. Si, mai mult decit alte semene, aveti nevoie sa va puneti increderea in partener, pentru a da cale libera instinctelor. Atunci, nu va veti insela. Unele semene vor sti sa va multumeasca, dar altele, incapabile de tandrete, nu vor putea decit sa va frustreze.

Caracteristicile zodiei balanta

Semn - De aer, cardinal - intreprinzator, masculin,extrovertit. Planeta - Guvernat de planeta Venus, diurna.
Verbul reprezentativ - "A pendula, a echilibra"
Dominanta: altruism, pacifism
Calitati - Sociabilitate, rafinament, bun gust.
Defecte - Apatie, teama, nehotarire.
Piatra norocoasa - Chrysolitul
Metalul - Cuprul
Culoarea norocoasa - Albastru pastel
Ziua norocoasa - Vineri
Cifre norocoase - 6 si 9
Locurile norocoase - Cele legate de activitati sociale


CAPRICORN
(21decembrie - 19 ianuarie)

UN SELECTIV

A spune ca sunteti obsedat de sex ar fi o inexactitate! Dar nu mai trebuie sa vi se interpreteze aparenta raceala drept o lipsa de interes pentru dragostea fizica. De fapt, sunteti focul care mocneste pe sub gheata. Sub aerul dv. indiferent se ascunde un adevarat vulcan , ce rareori intra in eruptie, dar care, atunci cind o face, n-o face doar pe jumatate. Iar atunci cand descoperiti perla rara, partenerul(a) capabil(a) sa va inspire o pasiune nebuneasca, va veti abandona total lui(ei). Puteti chiar merge pana la a-i deveni "obiect". Atunci va poate cere orice si... va veti executa cu placere. Dar se intimpla totusi destul de rar ca cineva sa va faca sa va pierdeti capul. Cel mai des, ramineti stapinul emotiilor dv.

Clasic in gusturi, sunteti putin lipsit de fantezie si imaginatie. In schimb, sunteti in excelent tehnician al dragostei si stiti sa faceti in asa fel ca placerea sa dureze. Rabdator, supus, va mingaiati indelung partenerul(a) pina la atingerea extazului si iese deplin satisfacut(a) din bratele dv. Dar va avea, totodata, interesul sa dea dovada de inventivitate, pentru a conferi raportului vostru o nota putin mai originala.
Daca sunteti Capricorn sau Rac, apreciati, bineinteles, actul sexual. Dar va plac, macar la fel de mult, mingiierile si pregatirile. Daca ar fi sa alegeti, ati prefera preliminariile, mai curind decit actul propriu-zis. Atunci, nu cautati sa va luati in pat un semn impetuos si lipsit de nuante, care va va deceptiona in mare masura. Alegeti mai curind pe cel sau cea care iubeste, inainte de toate, rafinamentul mingiierilor.

Caracteristicile zodiei capricorn

Semn - Semn de pamant, cardinal - feminin, introvertit.
Planeta - Guvernat de planeta Saturn
Verbul reprezentativ - "A folosi"
Dominanta - Constiinciozitatea
Calitati - Organizarea, ambitie, perseverenta, scrupulozitate.
Defecte - Egoism, ranchiuna, fatalism.
Piatra norocoasa - Onixul
Metal - Plumbul
Culoarea norocoasa - Verde inchis
Ziua norocoasa - Duminica
Cifre norocoase - 1 si 3
Locurile norocoase - Asezarile linistite si retrase


FECIOARA
(23 august - 22 septembrie)

O TIMIDA

Pudica, ostila oricarei forme de a lasa lucrurile sa mearga de la sine, va straduiti sa va stapiniti instinctele, pentru ca detestati sa le fiti sclav(a). Nevoia de control, insa, nu va impiedica sa fiti senzual. Odata ce ati capatat incredere, sunteti in stare sa va aratati intreprinzator, ba chiar pasionat. Daca va simtiti iubit si dorit, puteti chiar sa mergeti foarte departe; in cea mai stricta intimitate, va veti dezvalui aspecte nebanuite ale personalitatii dv.

De aceea, sexualitatea dv. nu poate inflori deplin dacit intr-o relatie durabila si stabila. Pentru dv., timpul ete un aliat, nu un dusman. Invatati putin cite putin, sa cunoasteti bine gusturile sexuale ale partenerului(ei) si sa i le descoperiti pe ale dv. Cum surprizele nu va prea plac, repetarea acelorasi mingiieri si a acelorasi pozitii va convine de minune. Atentie, insa! Nu va innamoliti in rutina...
Veti adora dragostea si sexul. Dar temperamentul vostru rafinat si sensibil nu se impaca defel cu orice comportament. Ca si Balantele, aveti nevoie de un partener atent si amabil, care sa aiba timp sa va descopere, sa va asculte, si sa va dea incredere. Pentru voi, dragostea fizica este, inainte de toate, un prilej de intilnire afectiva, de complicitate, de partaj. Si, mai mult decit alte semene, aveti nevoie sa va puneti increderea in partener, pentru a da cale libera instinctelor. Atunci, nu va veti insela. Unele semen vor sti sa va multumeasca, dar altele, incapabile de tandrete, nu vor putea decit sa va frustreze.

Caracteristicile zodiei fecioara

Semn - Semn de pamint, mobil - schimbare, feminin, introvertit.
Planeta - Guvernat de planeta Mercur, nocturn
Verbul reprezentativ - "A analiza"
Dominanta - Simtul practic.
Calitati - Minutios, amabilitatea, gindire logica, sirguinta.
Defecte - Meschinarie, scepticism, neglijenta, ipocrizie.
Piatra norocoasa - Onix
Metal - Mercur
Culoarea norocoasa - Gri si galben
Ziua norocoasa - Miercuri
Cifre norocoase - 4 si 8
Locurile norocoase - Localitatile de provincie


LEU
(23 iulie - 23 august)

UN MEGALO


Debordand de vitalitate, inzestrat cu dorinte sexuale puternice, apreciati in mare masura amorul fizic si nimic din acesta nu are taine pentru dv.! Ardoarea mereu reinnoita, spiritul de initiativa sunt atu-urile dv. cele mai serioase in acest domeniu. Stiti sa va folositi imaginatia pentru ca placerile sa va fie cit mai diversificate. Si nevoia de a fi admirat va stimuleaza si va indeamna sa realizati acte de bravura pentru a-i lua ochii celui sau celei ce se afla in bratele dv.

Si totusi, daca vreti intr-adevar sa o (il) coplesiti, nu trebuie sa cadeti in capcana egoismului. In dorinta dv. de a gasi satisfactie, vi se intampla sa neglijati placerea partenerului (ei)... Pentru a fi la unison cu el(ea), trebuie sa stiti pe moment sa va incetiniti ritmul, in loc sa bruscati lucrurile din dorinta de a epata. Pe scurt, nu uitati ca dragostea fizica este un schimb. Cu cit veti oferi mai multe placeri, cu atat veti primi si dv. din plin.

Leu sau Berbec, va plac performantele, in pat ca si aiurea! O imbratisare inainte de a adormi, urmata de o lunga noapte de somn, nu va caracterizeaza deloc. Vreti un amant capabil care sa va satisfaca pe deplin, repetind de zeci de ori placa, sau o indragostita ce va va primi cu bucurie asalturile repetate. Dar, cel mai des, partenerii isi vor epuiza capacitatiile mult mai repede decit v-ar placea.
Pentru a gasi fericirea, este de ajuns sa va adresati semnelor capabile sa tina la drum si sa va ofere si calitate in cantitatea care va incinta.

Caracteristicile zodiei leu

Semn - Semn de foc, fix, - stabil, masculin, extrovertit.
Planeta - Guvernat de Soare
Verbul reprezentativ - "A vrea"
Calitati - Creativitatea si imaginatia, generozitatea, optimism.
Defecte - Naivitate copilareasca, vanitate, creuzime moderata.
Piatra norocoasa - Rubin
Metal - Aur
Culoarea norocoasa - Galben
Ziua norocoasa - Simbata
Cifre norocoase - 1, 8 si 10
Locurile norocoase - Orase foarte mari, spatii deschise


RAC
(22 iunie- 22 iulie)

UN TANDRU


Reputatia dv. de visator afectuos si imaginativ este stabilita. Dar sunt destul de cunoscute darurile dv. de indragostit? Si totusi, ele exista! Dar nu puteti sa vi le exprimati cu adevarat, decit daca incercati un sentiment de incredere si de securitate afectiva. Numai certitudinea ca sunteti iubit profund, va permite sa dati frau liber senzualitatii dv. fierbinti.

In orice caz, pentru a va trezi dorinta, trebuie ca cel ales sa va inconjoare cu duiosie, sa va excite cu blandete. Daca nu, va veti intimida si pofta de dragoste se intrerupe brusc. Mai mult, este important sa stiti in ce moment anume sunteti intr-adevar receptiv. De fapt, senzualitatea dv. este capricioasa si, la dv. dorintele aprinse urmeaza unor perioade marcate de un dezinteres aproape total. Destul de pasiv, rareori luati initiative, dar aveti mare grija pentru a-i face placere partenerei (partenerului) dv. Dupa ce ati facut dragoste, continuati sa intretineti un climat de tandrete si nimic nu va place mai mult dacit sa dormiti in bratele iubitului (ei).

Daca sunteti Rac sau Capricorn, apreciati, bineinteles, actul sexual. Dar va plac, macar la fel de mult, mingiierile si pregatirile. Daca ar fi sa alegeti, ati prefera preliminariile, mai curind decit actul propriu-zis. Atunci, nu cautati sa va luati in pat un semn impetuos si lipsit de nuante, care va va deceptiona in mare masura. Alegeti mai curind pe cel sau cea care iubeste, inainte de toate, rafinamentul mingiierilor.

Caracteristicile zodiei rac

Semn - Semn de apa, cardinal - activ, feminin, introvertit
Planeta - Guvernat de Luna
Verbul reprezentativ - "A simti"
Dominanta - Sensibilitatea, profunzimea
Calitati - Fidelitatea, devotamentul fata de familie, scrupulozitate.
Defecte - Egoism, ranchiuna, fatalism.
Piatra norocoasa - Perla
Metal - Argint
Culoarea norocoasa - Alb si argintiu
Ziua norocoasa - Vineri
Cifre norocoase - 3 si 8
Locurile norocoase - Orasele de pe malul apelor


SCORPION
(23 octombrie - 21 noiembrie)

UN DOMINATOR


Sunteti animat de puternice impulsuri sexuale si, atunci cand vreti sa va satisfaceti dorintele, nimic nu va opreste. Pasionat, inventiv, dispuneti de o cunoastere perfecta a tehnicilor amoroase si stiti sa feceti uz de mijloace infailibile pentru a va conduce partenerul(a) la placerea maxima. Dar nu va manifestati decit rareori tandretea. Exista chiar intotdeauna, un pic de agresivitate, ba chiar violenta in felul in care faceti dragoste. De altfel, aveti tendinte sado-masochiste destul de dezvoltate si nu va displace sa impletiti, subtil, placerea cu suferinta; creati - cum spune Eminescu - "un farmec dureros de dulce".

Apreciati rafinamentele erotice un pic crude, jocurile perverse. Pe scurt, cu dv. trebuie sa te astepti la orice! De altfel, cea mai mare placere a dv. este sa bravati tabu-urile si interdictiile. Fascinant, trufas, exercitati o formidabila autoritate asupra partenerului(ei), obligindu-l sa se obisnuiasca cu toate fanteziile, sa atinga cu dv. toate abisurile. Si doar atunci veti simti ca va apartine, ca-l dominati total si veti simti deplina satisfactie.

Sunteti semnul cel mai atras de o anumita violenta in dragoste. Inutil sa o mai ascundeti. Vi se intimpla sa va placa sa fiti dominate, dar in cea mai mare parte a timpului, voi aveti situatia in mina. De fapt, va place la nebunie sa va dominati partenerul. Vreti sa simtiti ca va apartine si ca nu va mai poate scapa. Visul vostru: sa-i legati miinile la capul patului si sa-i faceti tot ce va trece prin minte. Totodata, uneori, sa-i ardeti si citeva palme. Atentie nu, mergeti prea departe! Nimeni nu apreciaza loviturile si ranile… Si pe urma, alegeti-va bine partenerii (le).
Unele semene se dau in vint dupa manierele voastre bruste. Altele, riscati sa va inapoieze pumnul dat…

Caracteristicile zodie scorpion

Semn - Semn de apa, fix - stabilitate, feminin, introvertit
Planeta - Guvernat de planetele Marte, nocturn si Pluto
Verbul reprezentativ - "A dori"
Dominanta: Ambitia
Calitati - Inspiratie, autocritica, capacitate de a finaliza.
Defecte - Ranchiuna si razbunare, neincredere, gelozie.
Piatra norocoasa - Topazul
Metal - Fierul
Culoarea norocoasa - Rosul inchis
Ziua norocoasa - Marti
Cifre norocoase - 3 si 5
Locurile norocoase: Locurile aflate pe malurile apelor


VARSATOR
(20 ianuarie - 18 februarie)

UN LIBERTIN


Daca exista cineva lipsit de orice prejudecata in domeniul sexualitatii, ei bine, dv. sunteti! Anti-conformisti, dusmani ai conventiilor si ai tabu-urilor, achizitionati inovatiile cu interes si va aprofundati, pe cit va sta in putinta, cercetarile erotice. Astfel, sunteti capabil sa gustati din toate practicile sexuale, doar pentru a aprecia placerea pe care v-o procura. Nimic nu va socheaza si de aceea ii ingaduiti partenerului(ei) sa-si exprime cu mare libertate fantasmele. Sunteti de acord sa incercati orice, inclusiv dragostea in grup si bisexualitatea. Tot atatea atu-uri ce fac din dv. un amant sau o iubita uimitoare.

Si totusi, nu sunteti un instinctiv, ci un cerebral, iar actul sexual indeplinit din simpla "higiena" nu reprezinta pentru dv. un interes. Aveti nevoie de stimulenti intelectuali, si trebuie sa va gasiti un(o) partenera capabil(a) de inventivitate si libertinaj. Aveti nevoie de o profunda complicitate cu partenerul(a) pentru a avea intr-adevar chef sa faceti dragoste. Daca este pe aceeasi lungime de unda cu dv., adica sa fie in stare de a impleti cu subtilitate jocul spiritului cu rafinamenul erotic, zbenguielile vi se vor transforma atunci intr-un adevarat foc de artificii al placerii.

Va place, ca si noua, tuturor, sa faceti dragoste intr-un pat. Dar va mai place sa iesiti din drumurile batute. O fire provocatoare, amatore de frisoane, visati sa zburdati in alte parti, in locuri surprinzatoare, nebunesti sau chiar…putin mai periculoase. Un amant capabil sa blocheze ascensorul serviciului pentru a va pune jos, fara ca macar sa va previna, o amanta care indrazneste sa va provoace dorinta in plina strada, intr-o cabina telefonica, in masina sau chiar in grajd - si iata-va coplesiti. Depinde de voi sa va alegeti unul dintre aceste semene care nu ar sti sa-si asume riscurile pentru a va satisface …

Caracteristicile zodiei varsator

Semn - Semn de aer, fix - stabilitate, masculin, extrovertit. Planeta - Guvernat de planetele Saturn si Uranus
Verbul reprezentativ - "A sti"
Dominanta - Clarviziunea
Calitati - Independenta, inventivitate, tenacitate, altruism.
Defecte - Idei rigide, lipsa de stapinire, neatentie la detalii.
Piatra norocoasa - Ametistul si granatul
Metal - Uraniu
Culoarea norocoasa - verde si albastru
Ziua norocoasa - Miercuri
Cifre norocoase - 4 si 8
Locurile norocoase - Orasele aglomerate


BERBEC
(21martie - 20aprilie)

UN PERFORMANT

Pentru dv., care sunteti inzestrat cu o energie exceptionala si cu un apetit sexual feroce, dragostea fizica este o necesitate vitala. Dar preliminariile lungi si nesfirsitele mingaieri au mai curand darul sa va taie dorinta, decit sa va binedispuna. Drept la tinta, este deviza dv.! Dealtfel, lasind performantele deoparte, dv. sunteti un campion si, in mod constant, cautati sa va depasiti propriile recorduri. Domnule, va mindriti ca, de mai multe ori pe noapte, va puteti onora frumoasa.

Doamna, cel mai des nu dv., ci partenerul dv. va cere mila in urma zbenguielilor fierbinti si a luptelor inflacarate ! In orice caz, fie ca sunteti barbat sau femeie Berbec, vreti sa conduceti jocul si sa detineti rolul activ. De altfel, in dragoste va excita mai ales cucerirea. Subiect al dragostei la prima vedere, va aprindeti repede, dar va trece la fel de repede. Pentru a va retine cineva, trebuie ca in permanenta sa stie sa va tina aprinsa dorinta si sa va satisfaca din plin nevoile sexuale, mereu foarte pretentioase.

Berbec sau Leu, va plac performantele, in pat ca si aiurea!
O imbratisare inainte de a adormi, urmata de o lunga noapte de somn, nu va caracterizeaza deloc. Vreti un amant capabil care sa va satisfaca pe deplin, repetind de zeci de ori placa, sau o indragostita ce va va primi cu bucurie asalturile repetate. Dar, cel mai des, partenerii isi vor epuiza capacitatiile mult mai repede decit v-ar placea.
Pentru a gasi fericirea, este de ajuns sa va adresati semnelor capabile sa tina la drum si sa va ofere si calitate in cantitatea care va incinta.

Caracteristicile zodiei berbec

Semn - Semn de foc, cardinal - energic, masculin, extrovertit.
Planeta - Guvernat de Marte - energia investita in actiune.
Verbul caracteristic - "A fi"
Dominanta - Cerebralitatea
Calitati - Arta de a trai clipa, curajul, energia,independenta.
Defecte : Intoleranta, nerabdare, irascibilitate.
Piatra norocoasa - Diamantul si ametistul
Metal: Fierul
Culoarea norocoasa - Rosu
Ziua norocoasa - Marti
Cifre norocoase - 6 si 7
Locurile norocoase - Orasele mari, aglomerate


GEMENI
(21 mai - 21 iunie)

UN INTELECTUAL


Flirtul si amabilitatea artificiala va atrag mai mult decat placerile carnale. O data ce va simtiti sigur ca sunteti placut, va puteti dezinteresa de ceea ce se petrece pina la a uita sa conchideti... Atunci cind mergeti pina la capat, preferati un erotism rafinat in locul senzualitatii greoaie. Cautati ineditul si va place sa explorati pozitii inventive sau imbratisari iesite din comun.

Partea intelectuala a sexualitatii, la dv. este primordiala. Cuvintele, imaginile, reconstituirile mentale va excita mai mult decat orice artificiu. Si totusi, pentru a va atita dorinta. Partenerul trebuie sa arate stralucitor, spiritual, amuzant. Chiar daca nu aveti un temperament de foc, nu exista riscul ca cineva sa se plictiseasca in bratele dv.!

Sunteti Geaman? Atunci, dragostea, ca si intreaga lume, risca sa va plictiseasca. Acelasi lucru, daca sunteti Sagetator. De acord: din cind in cind, va place tare mult sa faceti dragoste intr-un pat si cat mai simplu cu putinta. Dar va plictisiti iute de rutina. Atunci, chiar va uitati confortul, sunteti gata sa incercati orice, inclusiv pozitiile cele mai acrobatice. Visul dv.: sa experimentati una cite una, pozitiile din Kama sutra. Sa stiti, unele semne, avind supletea si forta fizica cerute de cele mai multe dintre aceste zboruri inalte, vor fi capabile sa raspunda asteptarii dv. Altele, dimpotriva, risca pana la urma sa-si scrinteasca un umar!

Caracteristicile zodiei gemeni

Semn -Semn de aer,variabil - dual, mobil, masculin, extrovertit. Planeta - Guvernat de planeta Mercur
Verb reprezentativ - "A gândi"
Dominanta - Comunicarea
Calitati - Gindire rapida, abilitate, curiozitate si sete de cunoastere
Defecte - Neliniste, lipsa de concentrare, viclenie.
Piatra pretioasa - Smaraldul
Metal - Mercurul
Culoarea norocoasa - Argintiu si gri
Ziua norocoasa - Miercuri
Cifre norocoase: 3 si 4
Locurile norocoase: Orasele de munte


PESTI
(19 februarie - 20 martie)UN AMBIGUU

Senzualitatea dv., toata plina de nuante, este strins legata de emotiile si sentimentele dv. Cand faceti dragoste, manifestati tandrete. In schimb, va place sa fiti inconjurat de atentii sau luat de-a binelea in grija partenerului. Uneori chiar va cautati parteneri care sa va domine. Preliminariile le apreciati la fel de mult ca si actul sexual.

Pentru dv., incalzirea este esentiala. Va dati in vint pentru flirtul prelungit si dupa mingiierile languroase. Astfel incit iubitul(a) trebuie sa va conduca, putin cite putin, pe culmile dorintei. Atunci veti da frau liber naturii dv. senzuale si imaginatiei dezlantuite. Veti putea chiar sa dati dovada de o ardoare nebanuita. In acel moment, nimeni nu va poate reprosa ca sunteti lenes(a) ori nepasator(oare).

Este adevarat, sunteti un tandru, mai curind insetat de mingiieri languroase. Dar, chiar daca uneori nu indrazniti sa o marturisiti, dragostea brutala va face sa visati. Un amant brutal, o amanta plina de cruzime - si iata-va ajunsi in al noualea cer. Nici chiar in intimidate nu va dezvaluiti prea des fanteziile, caci va e frica sa nu va puneti pe goana partenerul(a), ori si mai rau, sa nu-l faceti sa râda de voi. Unele semene risca intr - adevar sa reactioneze prost…Caracteristicile zodiei pesti


Semn - Semn de apa, mobil -feminin, introvertit.
Planeta - Guvernat de planetele Jupiter si Neptun
Verbul reprezentativ - "A crede"
Dominanta - Devotament
Calitati - Intuitie, compasiune, introspectie, blindete.
Defecte - Lipsa de originalitate, pesimism, timiditate.
Piatra norocoasa - Rubinul
Metal - Paladiu
Culoarea norocoasa - Galben
Ziua norocoasa – Vineri
Cifre norocoase - 5 si 9
Locurile norocoase - Spatiile largi


SAGETATOR
(22 noiembrie - 20decembrie)

UN SPORTIV


La dracu` cu rafinamentele intelectualo-erotice si perversiunile! Inzestrat cu o sexualitate foarte sanatoasa, n-aveti pofta sa va complicati viata. Pentru dv., dragostea trebuie facuta cu bucurie si buna dispozitie si cu asta, gata. Entuziast, aprins, energic, luati cu usurinta conducerea operatiunilor, pasivitatea fiind o atitudine total straina firii dv.

Fiinta prin excelenta fizica, ve veti inmulti actele de bravura. Pozitiile acrobatice va excita in mod deosebit, pentru ca reprezinta o forma de sfidare. In schimb, partenerul nu trebuie sa spere din partea dv cuvintele dulci, soptite la ureche sau mangaieri languroase. Pasiune - da, tandrete - nicidecum. Si-apoi, cheltuiti atita energie in timpul zbenguielilor amoroase incit nu va trebuie prea mult sa adormiti bustean dupa stralucite performante!

Sunteti Sagetator? Atunci, dragostea, ca si intreaga lume, risca sa va plictiseasca. Acelasi lucru, daca sunteti Gemeni. De acord: din cind in cind, va place tare mult sa faceti dragoste intr-un pat si cit mai simplu cu putinta. Dar va plictisiti iute de rutina. Atunci, chiar va uitati confortul, sunteti gata sa incercati orice, inclusiv pozitiile cele mai acrobatice. Visul dv.: sa experimentati una cite una, pozitiile din Kama sutra. Sa stiti, unele semne, avind supletea si forta fizica cerute de cele mai multe dintre aceste zboruri inalte, vor fi capabile sa raspunda asteptarii dv. Altele, dimpotriva, risca pina la urma sa-si scrinteasca un umar!

Caracteristicile zodiei sagetator

Semn - Semn de foc, schimbator, cardinal - masculin, extrovertit. Planeta - Guvernat de planeta Jupiter
Verbul reprezentativ - "A vedea"
Dominanta - Cunoasterea
Atuuri - Iintuitie
Calitati - Sinceritate, optimism, entuziasm.
Defecte - Nechibzuinta, impulsivitate, nerabdare.
Piatra norocoasa - Turcoaz
Metal - Cositor
Culoarea norocoasa - Purpura
Ziua norocoasa - Joi
Cifre norocoase - 2 si 7
Locurile norocoase - Spatiile deschise, exterioare.


TAUR
(21aprilie - 20 mai)

UN SENZUAL

Sunteti expert in arta iubirii. Dar nu trebuie sa trageti de dv., nici nu trebuie sa va impuneti un ritm prea impetuos. Nu veti inflori decit intr-un climat languros, in care va petreceti tot timpul... Repetarea acelorasi imbratisari nu va deranjeaza, ba dimpotriva. Cautati sa va regasiti senzatiile care v-au excitat atita. Participarea celor cinci simturi la ritualul dragostei este una dintre specialitatile dv.

Dupa o masa aleasa, va strecurati cu iubitul(a) in cearsafuri de satin parfumate, in acordurile unei melodii voluptoase. In timpul serilor de iarna, faceti dragoste lungiti in fata unui foc de lemne, in mina cu o cupa de sampanie. Nu-i de mirare ca veti reusi sa va antrenati partenerul(a) in al saptelea cer.

Ca Taur, preferati calitatea cantitatii. O data, o singura data, dar bine, mai bine decat de zece ori si nu importa cum - iata deviza dv. Mai mult, va place sa reveniti si sa reveniti iarasi la citeva pozitii care intr-adevar va plac, mai curind decat sa incercati atitudini neasteptate. Idealul pentru dv.: un partener care sa va cunoasca obiceiurile si sa se acomodeze cu ele. Si, mai ales, un indragostit care sa fie gata sa indure! Caci, daca dv. nu sunteti decat un amator de imbratisari repetate, aveti nevoie de lentoare si de durata... Unele semne vor fi capabile sa va satisfaca. Altele - va vor lasa rece.

Caracteristicile zodiei taur

Semn - Semn de pamint, fix - feminin ,introvertit, stabil
Planeta - Guvernat de planeta Venus
Verbul reprezentativ - "A avea"
Dominanta - Vointa
Calitati - Caracter integru, simt artistic, conservatorism.
Defecte - Incapatinare, materialism, incetineala, susceptibilitate.
Piatra norocoasa: Safirul
Culoarea norocoasa: Albastru
Ziua norocoasa: Vineri
Cifre norocoase: 1 si 9
Locurile norocoase - Cele linistite
Miri
Postat: Friday, August 18, 2006 6:26 PM


Nivel: SAFIR

Intrat: 2/26/2006
Postari: 16505
Locatia: pe o margine de lume...
Sa inteleg ca nu va regasiti in cele scrise ?oare
Nici un comentariu,nimic?ras
Alina
Postat: Friday, August 18, 2006 9:21 PM

Nivel: SAFIR

Intrat: 3/27/2006
Postari: 18834
Eu: rafinta, veritabil expert in materie de seductie, nu-mi rezista nimeni, deci, feriti-va.
Asa este, nu suport vulgaritatea si grosolania.
Da, am nevoie de un partener atent si amabil.
In ceea ce priveste increderea, ea reprezinta circa 90 % dintr-o relatie.
Miri
Postat: Friday, August 18, 2006 9:28 PM


Nivel: SAFIR

Intrat: 2/26/2006
Postari: 16505
Locatia: pe o margine de lume...
"Verbul reprezentativ - "A crede"
Dominanta - Devotament
Calitati - Intuitie, compasiune, introspectie, blindete.
Defecte - Lipsa de originalitate, pesimism, timiditate."

Ma recunosc!ras
Kiki
Postat: Friday, August 18, 2006 10:27 PM


Nivel: TOP TEAM

Intrat: 2/14/2006
Postari: 36607
Locatia: In casuta cu pitici
La mine, la balanta, sunt multe chestii adevarate. Nu stiu cat de rafinata sau experta in materie de seductie sunt (aici ar trebui sa intervina barbata-miu si sa zica daca asa e sic ), dar altele se potrivesc: sunt echilibrata, nu suport scandalurile de nici un fel, destul de pacifista, destul de sensibila (uneori nu-mi convine), imi plac activitatile sociale, dar nu sunt cine stie ce norocoase, foarte nehotarata, iau greu o decizie si stau sa le analizez pana imi vine rau... Vulgaritatea, grosolania, sexul brutal nu sunt de-ale mele nu
Legat de partener, daca nu e amabil, capabil sa ma asculte si atent si sa-mi inspire incredere....atunci nu va fi partenerul meu.oare
dya
Postat: Tuesday, August 29, 2006 9:27 PM


Nivel: SMARALD

Intrat: 5/12/2006
Postari: 12982
Locatia: Hunedoara
Deci ce zice la mine:oare
-debordand de vitalitate,yes ,
-inzestrat cu dorinte sexuale puternice ras
-ardoarea mereu reinnoita, spiritul de initiativa sunt atu-urile dv.love
-stiti sa va folositi maginatia pentru ca placerile sa va fie cit mai diversificate. dance
-in dorinta dv. de a gasi satisfactie, vi se intampla sa neglijati placerea partenerului
-Leu sau Berbec, va plac performantele, in pat ca si aiurea! O imbratisare inainte de a adormi, urmata de o lunga noapte de somn, nu va caracterizeaza deloc. love

Verbul reprezentativ - "A vrea" bataus (are cineva ceva impotriva hohot )

Calitati - Creativitatea si imaginatia, generozitatea, optimism.yes bounce

Defecte - Naivitate copilareasca, vanitate, creuzime moderata oare ( adevarat doar cu o mica exceptie eu nu prea sunt naiva - parerea mea)sic

Locurile norocoase - Orase foarte mari, spatii deschise.thumleft

Culoarea norocoasa - Galben oare

Cam atit zic eu,nu stiu foarte bine , cel mai bine stiu cei care ma cunoscthumleft si sotul meusic

PS. - mamaaaaaaa ce m-am mai intins la vorba cred ca o sa dau in narcisism ca doar sunt LEU , nu?sic sic
fdianamaria
Postat: Wednesday, August 30, 2006 10:34 AM


Nivel: Avansat

Intrat: 2/17/2006
Postari: 4933
Locatia: in jurul Aradului...
si la mine e valabil...in mare. Cred ca depinde mult si de factorii externi...de exemplu, degeaba am initiativa sau imaginatie, daca seara mor de somn si abia astept sa ma culc sa-mi refac "bateriile". sic
taki
Postat: Tuesday, September 19, 2006 12:23 AM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/13/2006
Postari: 13501
Locatia: Printre voi!
Cred ca acest subiect ar trebui mutat la rubrica Horoscop.oare

Asteptam sfatul AdrianeiC. study
dya
Postat: Tuesday, September 19, 2006 10:38 PM


Nivel: SMARALD

Intrat: 5/12/2006
Postari: 12982
Locatia: Hunedoara
Eu cred ca este bine sa avem si aici un horoscop , nu crezi?oare
taki
Postat: Wednesday, September 20, 2006 7:34 AM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/13/2006
Postari: 13501
Locatia: Printre voi!
dya wrote:
Eu cred ca este bine sa avem si aici un horoscop , nu crezi?oare


eu cred ca, rubrica Horoscop ar trebui sa cuprinda totate subiectele referitoaare la horoscop. Daca vrei sa cauti ceva, sa stii sigur unde sa te duci.

Dar, asta este parerea mea, asa cum am mai zic...asteptam sfatul Adrianei.
fdianamaria
Postat: Friday, November 9, 2007 9:21 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 2/17/2006
Postari: 4933
Locatia: in jurul Aradului...
sa va mai relaxati....am gasit ceva:

Nevasta BERBEC: este feminista, emancipata, hotarata si usor masculinizata, drept pentru care barbatul se simte eclipsat sau inhibat. Emana o mare senzualitate. Este o mama posesiva. Uneori este impetuoasa, chiar violenta. Genereaza conflicte din cauza ca e geloasa si ambitioasa.

Nevasta TAUR: este una dintre cele mai simpatice si agreabile. Fragila doar in aparenta, dar in realitate este puternica si hotarata. Este foarte senzuala si nu se lasa cucerita cu una, cu doua. In dragoste este foarte posesiva, exigenta. Ii plac lucrurile frumoase, de calitate, iar casa ei este foarte placuta. Pe scurt, este sotia ideala.

Nevasta GEMENI: este agreabila, joviala si optimista. Barbatul simte nevoia s-o ocroteasca datorita aerului ei copilaros si, aparent fragil. Foarte curioasa, il copleseste cu intrebari. Nu e o femeie prea eleganta si uneori are tendinta sa barfeasca. Este emotiva si de multe ori pare superficiala. Este inteligenta si ii lipseste discretia.

Nevasta RAC: este una dintre cele mai blande si mamoase femei. Dulce, capricioasa, afectuoasa, exigenta, este o femeie adevarata. Are un farmec sigur si, desi nu e prea zvelta, e bine proportionata. Se imbraca in culori deschise. Barbatul ei este un rasfatat.

Nevasta LEU: nu face compromisuri. Foarte orgolioasa, pune mare pret pe prestigiu. Este eleganta, dar uneori isi pune prea multe bijuterii. Ii plac culorile vii. E o femeie puternica, dar calda si tandra, pentru care copiii sunt pe primul loc.

Nevasta FECIOARA: intruchipeaza calmul si franchetea. Conduce casa cu prudenta, avand un talent inascut pentru economii. Este fermecatoare, fidela sotului. Foarte cocheta si curata. Uneori e lipsita de pasiune. Sotie draguta, mama posesiva si exigenta, pacatuieste prin susceptibilitate si lipsa simtului umorului.

Nevasta BALANTA: detine in mod inconstient secretul de a placea. Este dulce si concilianta. Feminitatea ei este dublata de o vointa puternica. Uraste conflictele, contradictiile, violenta, minciuna si nedreptatea. Cautand mereu echilibrul, pare uneori usor superficiala.

Nevasta SCORPION: sensibila si generoasa, pentru iubirea sa este capabila de sacrificii. Viata ei de cuplu inseamna dragoste, gingasie, puritate, pasiune, fidelitate, dar si gelozie. E o femeie care si dupa casatorie isi ingrijeste corpul cu grija. Partenerul e fascinat de ea.

Nevasta SAGETATOR: este neimblanzita si rebela, mandra si sigura pe ea. Se daruieste doar pentru ca vrea ea, dar e fidela celui pe care il iubeste. Se imbraca elegant, avand clasa. Nu e meschina, geloasa sau ranchiunoasa si adora sa i se arate iubire.

Nevasta CAPRICORN: este bolnava de perfectionism. Uraste lipsa de ocupatie. Este capricioasa si da dovada de mizantropie. Nu uita o jignire, nu iarta infidelitatea partenerului. Ii place sa comande.

Nevasta VARSATOR: atrage noul, extraordinarul. Este o idealista. Vrea sa faca multe si in graba. Nu e rautacioasa, are character bun, e prietenoasa, independenta. Este inteligenta, iubeste artele si are o cultura solida.

Nevasta PESTI: e tandra, dulce, nu prea cocheta, pasionala, sensibila. In general, este cheltuitoare, instabila emotiv, geloasa, visatoare. O femeie care nu este si nu vrea sa fie greu de cucerit. Are un caracter moale si instabil.
taki
Postat: Tuesday, December 4, 2007 3:53 AM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/13/2006
Postari: 13501
Locatia: Printre voi!
fdianamaria wrote:
Nevasta LEU: nu face compromisuri. Foarte orgolioasa, pune mare pret pe prestigiu. Este eleganta, dar uneori isi pune prea multe bijuterii. Ii plac culorile vii. E o femeie puternica, dar calda si tandra, pentru care copiii sunt pe primul loc.


Hmm, adevarat in proportie de 90%. Chestia cu bijuteriile pica...nu prea port bijuterii.uff
ira_tgr
Postat: Tuesday, December 4, 2007 9:43 AM


Nivel: Avansat

Intrat: 11/2/2007
Postari: 2320
Locatia: RO
fdianamaria wrote:

Nevasta SAGETATOR: este neimblanzita si rebela, mandra si sigura pe ea. Se daruieste doar pentru ca vrea ea, dar e fidela celui pe care il iubeste. Se imbraca elegant, avand clasa. Nu e meschina, geloasa sau ranchiunoasa si adora sa i se arate iubire.


deja m-a imblanzit si oricum, am trecut de varsta studentiei (rebeliciunii) hohot... nu ma imbrac elegant ci comod, nu sunt doar geloasa, sunt FOARTE geloasa... hohot

restul, Oarecum adevarat flowers
Sfefania_Johansson
Postat: Saturday, April 5, 2008 12:20 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 10/24/2007
Postari: 2267
Locatia: Suedia
ca nevasta sagetator chiar mi se potriveste..dar prima parte..nu mi se potriveste..imi place tandretea..e ceea ce caut..fara ea nu se intampla nimicnono sper ca sotul nu se incadreaza nici el in ceea ce scrie..ca ma supardisputa bataus
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed