Zodiacul Hindus

Options Zodiacul Hindus
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Postat: Monday, September 29, 2008 1:05 AM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 1/17/2008
Postari: 27681
Locatia: u.k.

1 - 10 ianuarie:LOTUSUL
Succese pe plan sentimental si în cariera. Un tip demn si credincios. Tine mult la onoare si nu este dispus sã o întineze.

11 - 20 ianuarie: ARCASUL
Un visator fara pereche. Cand este coplesit de visare, uita cu totul de lume. Arcasul are o pasiune puternica pentru problemele oculte. Totodata, dispune si de o vointa foarte puternica.

21 - 30 ianuarie: VULTURUL
Vulturul este, din toate punctele de vedere, un individ superior. Are forta în actiune, nivel intelectual de exceptie, tarie de caracter, constiinta clara a propriei valori. Nobletea sa nu poate fi pusa niciodatã la îndoiala.

31 ianuarie - 9 februarie: CALEASCA
Omul aflat sub acest semn zodiacal va fi pasionat de necunoscut, de experiente noi. Întotdeauna, interesele sale sunt cu un pas înaintea celorlalti. Gandirea sa lucida îl ajutã în tot ce face.

10 - 19 februarie: APA
Nativului din semnul Apei îi place sa fie ascultat si sa nu i se iasa din cuvânt. Are o fire mandra si curajoasa.

20 februarie - 1 martie: PERLA
În viata, cel nascut sub semnul Perlei va avea nevoie de sentimente calde, de prietenie si de întelegere. El însusi este un om bogat sufleteste, un sentimental incurabil.

2 - 10 martie: CORABIA
Barbatul nascut în aceastã zodie va avea mult succes la femei. La rândul sãu, femeia nascutã sub acest semn zodiacal va rupe inimile multor bãrbati. Cel ce poarta semnul zodiei Corabiei va fi un om de lume si se va bucura de viata.

11 - 20 martie: YOGHINUL
Un om aflat departe de lume prin intreaga sa existenta materiala si spirituala. Cei din jurul sau spun ca nu stie ce vrea de la viata. Va fi un insingurat si nu va deranja pe nimeni.

21 - 31 martie: TOPORISCA
Omul nascut in aceasta perioada va fi un maestru la vorba, va sti sa dea replica, dar va fi si sfatos. Desi muncitor, va fi greu de facut pace cu el pentru ca o va tine mereu pe a lui. Altfel, este un om iubitor.

1 - 10 aprilie: CALUL
Un tip care nu se consuma pentru orice. Mereu jovial, mereu degajat, Calul molipseste cu optimismul sau. Adesea e incapabil sa se adune, sa se concentreze si sa ia o decizie, oricare ar fi ea.

11 - 20 aprilie: BIRJARUL
Iubitor de familie si de prieteni, se misca bine prin aceasta lume. Nu este constant in gandurile si in faptele sale. Poate ajunge sef.

21 - 30 aprilie: FOCUL
Acest om are firea si comportamentul focului. Este frumos, armonios si spiritual. El pretuieste mult dragostea.

1 - 10 mai: CAPRA
Nativul din Capra are o nerabdare permanenta. Pentru el nu exista prioritati, vrea sa faca totul dintr-o data. Va avea noroc in viata sentimentala si in casnicie.

11 - 20 mai: ELEFANTUL
Un om tenace, cu multa putere de munca si cu mari resurse de rabdare. In cariera, poate avea succes si va avea parte de o viata de familie linistita.

21 - 31 mai: FIRUL
Responsabil in tot ceea ce face, nativul din Fir va avea succes si va fi pretuit pe parcursul vietii sale. Este un orator priceput. In societate, omul nascut sub acest semn zodiacal lasa o impresie buna.

1 - 10 iunie: PHOENIXUL
Acest om are mult suflet si va avea succes in acte caritabile. Simpatizat de catre toti cei cu care intra in contact mediat , va putea fi un redutabil om politic. In orice imprejurare, dovedeste multa stapanire de sine.

11 - 20 iunie: DIAMANTUL
Diamantul este un om tare si, se pare ca, nimic nu-i poate clatina faptele si convingerile. De aceea, poate fi condiderat un individ dificil. Nici in dragoste nu e mai usor de vietuit cu el.

21 - 30 iunie: VIERUL
Ocrotit de astrii, Vierul va demonstra celor din jur rafinament si spirit aristocratic. Nu-i va placea sa se intrebuinteze pentru a fi de folos lui si societatii.

1 - 10 iulie: SARPELE
Nativii nascuti sub acest semn zodiacal nu vor invata nimic de la viata. Sarpele va trai momentul si nimic mai mult. Pentru el nu exista viitor, exista numai prezent. Sarpele este iute la manie si inconstant in ceea ce face.

11 - 21 iulie: BROASCA TESTOASA
Omul nascut sub acest semn se va apara, pe tot parcursul vietii sale, asemenea broastei testoase. Va purta cu el o carapace imaginara. Este prudent iar, intotdeauna, colacul sau de salvare este familia sau prietenii.

22 iulie - 1 august: CAINELE
Curajul este trasatura definitorie pentru acest om. Ii place sa fie pretuit si evidentiat.

2 - 12 august: VANATORUL
Om priceput in afaceri si bun comerciant. Este un adevarat luptator si catarator pe piramida sociala. De asemenea, este tenace si va ajunge sef.

13 - 23 august: URSUL
Ursul este un darnic, ba chiar nu se simte bine daca nu face daruri. Este pofticios si ar vrea pentru el cam tot ceea ce ii place. In mod obisnuit, daca nu intervine vreun accident, Ursul va avea o sanatate de fier.

24 august - 2 septembrie: FECIOARA
Cel nascut sub acest semn zodiacal al Fecioarei va fi destept, ii va place sa invete si se va dovedi un intelept. Fecioara este tipul de om harnic care cauta sa se intreaca pe sine.

3 - 12 septembrie: PANA
In viata sa, acest om se va putea afirma in multe domenii. Va vorbi cu mestesug si va scrie cu talent.Va avea noroc in meserii artistice

13 - 23 septembrie: RANDUNICA
Este iubitoare de armonie si de ordine. Pofta de viata a nativului aflat sub semnul acestei pasari ii va bucura si molipsi si pe cei din jurul sau.

24 septembrie - 3 octombrie: BALANTA
Nativul din Balanta este patruns de ideea libertatii. Om chibzuit, organizat, are grija ca toate actiunile sale sa fie bine calculate si verificate.

4 - 13 octombrie: ULIUL
Privind din inalturi, Uliul vede lucrurile in toata complexitatea lor. In viata, il ajuta gandirea sa clara. Este insetat de izbanda.

14 - 23 octombrie: MAIMUTA
De felul sau, omul nascut in aceasta zodie este putin cam secretos. Este destept si poate reusi foarte bine in afaceri.

24 octombrie - 2 noiembrie: DELFINUL
Un tip dintr-o bucata. Nu-l sperie nici dificultatile, nici riscul. Este un om de actiune. In dragoste, este nesatios. Si mai este si mana sparta.

3 - 12 noiembrie: TURNUL
Un prieten de nadejde. Fire de artist, cu un simt artistic peste medie. In relatiile cu semenii, este bland si politicos.

13 - 22 noiembrie: LEUL
Omul nascut sub acest semn zodiacal are, fara indoiala, ceva din firea Leului. Este un bun luptator si nu-i place sa piarda in lupta. Leul este un tip mai dificil, cu o imaginatie bogata.

23 noiembrie - 2 decembrie: PUSTNICUL
Nativul din aceasta zodie este un om superior, din toate punctele de vedere. Asemenea oameni pot lasa semne in istorie. Au caractere puternice si firi furtunoase.

3 - 12 decembrie: SCOICA
Un om original, desi nu intotdeauna agreabil pentru cei din jur. Ii place singuratatea. Da dovada de intelepciune fata de intamplarile vietii. Poate fi acuzat de egoism.

13 - 21 decembrie: METALUL
Acest om seamana cu metalul: este dur si rece. Stie sa-si ascunda adevarata fata si adevaratele intentii. Este un om care stie sa convinga.

22 - 31 decembrie: FUNIA
Nativul din aceasta zodie va fi simpatizat de ceilalti deoarece ii ajuta in tot si in toate. Nu-si precupeteste nici un efort in a-i sprijini pe ceilalti, dar isi va cunoaste intotdeauna interesele.
raly
Postat: Monday, September 29, 2008 7:13 AM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 12/17/2007
Postari: 25883
Locatia: M e d i a s
Eu sunt Capra!ras
TeosOf
Postat: Monday, September 29, 2008 11:35 AM

Nivel: Senior

Intrat: 3/4/2008
Postari: 7332
Eu sunt Diamant si 95% e adevarat, ca, din cand in cand, mai las si de la mine.

Bravo ingerasnewclap
petro
Postat: Monday, September 29, 2008 2:22 PM

Nivel: Avansat

Intrat: 1/31/2008
Postari: 3374
Eu sunt porc, pardon vierras. Mi se potriveste ultima fraza pe deplin.
Sotul meu e metal, dar nu i se potriveste deloc. Cel putin in relatiile cu cei din familie... nu prea stiu cum e in societate cand nu-l insotesc...
dya
Postat: Monday, September 29, 2008 2:39 PM


Nivel: SMARALD

Intrat: 5/12/2006
Postari: 12982
Locatia: Hunedoara
Eu sunt Urs.alcool hainoroc
Rody
Postat: Tuesday, September 30, 2008 9:04 AM


Nivel: Senior

Intrat: 6/10/2006
Postari: 6198
Locatia: Peste tot si nicaieri...
Eu sunt Randunicahearts hearts hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed