Nivel: Senior
Intrat: 3/4/2008 Postari: 7332
| hai ca sparg eu gheata: fac graphic design si, cateodata, cand e mai usor, caci inca nu sunt un guru, mai fac si putina animatie - aceasta a fost o pasiune mai veche pe care am invatat-o si am pus-o in practica cand copilasul era bebe; de curand, am mai inceput o colaborare, cu o revista frantuzeasca de studii esoterice - aceasta a fost profesia pt care m-am pregatit cu multi ani in urma si care era blamata de toti cei din jur, mai putin sotul, caci considerau ei, nu voi avea din ce sa traiesc; eu ma faceam ca nu aud si bine am facut. |
|

Nivel: Avansat
Intrat: 10/16/2007 Postari: 1610 Locatia: Iasi
| Si mie imi place la nebunie profesia mea...sunt invatatoare de 12 ani si imi plac enorm copiii.Am suferit un pic atunci cind am aflat ca sunt insarcinata ...i-am lasat in clasa a IV-a.Dar tin legatura cu ei aproape zilnic.Mi-e tare dor de zilele de la catedra dar stiu ca ma voi intoarce...Am terminat si o facultate de Administratie Publica dar nu ma incinta jobul de functionar public .Imi place mai mult sa "modelez" sufletul unor copilasi, decat sa lucrez intr-un birou in fata unui calculator. ....…de ce am ales aceasta profesie.Nu e o simpla meserie, nu e doar un mijloc prin care îti poti asigura venitul necesar existentei, eu cred ca e destin. Suntem predestinati sa modelam,sa îndrumam, sa daruim.Suntem asemenea artistilor care primesc o ,,bucata de lemn” în care sculpteaza, în care investesc tot ceea ce au mai bun, mai nobil, iar în momentul în care îsi definitiveaza ,,opera” sunt nevoiti sa se desparta de ea. E mult prea înaltator sa fii dascal ca sa îti poti permite sa nu constientizezi acest lucru. Un dascal bun înseamna: daruire, compasiune, dragoste pentru copii, pasiune, munca voluntara, frumusete sufleteasca si ... salariu mic.
|
|
| miha76, foarte frumoase cuvinte; norocosi copiii cu o asa invatatoare! |
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 5/12/2006 Postari: 12982 Locatia: Hunedoara
| Si mie imi place meseria mea , sunt asistenta medicala si chiar imi place ceea ce fac. |
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 3/23/2007 Postari: 12042
| miha76 wrote:Si mie imi place la nebunie profesia mea...sunt invatatoare de 12 ani si imi plac enorm copiii.Am suferit un pic atunci cind am aflat ca sunt insarcinata ...i-am lasat in clasa a IV-a.Dar tin legatura cu ei aproape zilnic.Mi-e tare dor de zilele de la catedra dar stiu ca ma voi intoarce...Am terminat si o facultate de Administratie Publica dar nu ma incinta jobul de functionar public .Imi place mai mult sa "modelez" sufletul unor copilasi, decat sa lucrez intr-un birou in fata unui calculator. ....…de ce am ales aceasta profesie.Nu e o simpla meserie, nu e doar un mijloc prin care îti poti asigura venitul necesar existentei, eu cred ca e destin. Suntem predestinati sa modelam,sa îndrumam, sa daruim.Suntem asemenea artistilor care primesc o ,,bucata de lemn” în care sculpteaza, în care investesc tot ceea ce au mai bun, mai nobil, iar în momentul în care îsi definitiveaza ,,opera” sunt nevoiti sa se desparta de ea. E mult prea înaltator sa fii dascal ca sa îti poti permite sa nu constientizezi acest lucru. Un dascal bun înseamna: daruire, compasiune, dragoste pentru copii, pasiune, munca voluntara, frumusete sufleteasca si ... salariu mic.
foarte frumos |
|

Nivel: Ambasador
Intrat: 11/17/2006 Postari: 698 Locatia: Slobozia
| imi place ceea ce fac, sa discut cu oamenii sa ii indrum catre un job sau sa-i sfatuiesc sa inceapa o noua cariera... am suferit mult cand am stat in Anglia si nu aveam discutiile cu oamenii. Pe mine acest job ma face sa ma simt importanta si utila... e adavarat ca de multe ori este obositor, stresant, si unii oameni nu ma inteleg ...dar per ansamblu imi place ceea ce fac |
|

Intrat: 2/13/2006 Postari: 6678
| NU.Nu imi place sa muncesc pt.altii.Imi place independeta din toate puncetele de vedere si puterea de a lua decizii. |
|

Intrat: 2/17/2006 Postari: 4933 Locatia: in jurul Aradului...
| nu, categorc nu-mi place locul de munca. Din cauza salarului, din cauza colegilor, a sefului, a conditiilor de munca (cu n ore suplimentare care nu se platesc niciodata). |
|

Nivel: TOP TEAM
Intrat: 2/14/2006 Postari: 36607 Locatia: In casuta cu pitici
| Am schimbat jobul, nu si angajatorul, si acum e bine. Deci imi place... |
|

Intrat: 10/4/2007 Postari: 3495 Locatia: Braila
| un DA hotarat si foarte sincer. imi place si jobul si meseria. de fapt, meseria o ador. sunt o fericita, nu? |
|
Intrat: 1/31/2008 Postari: 3374
| stele_pe_cer wrote:Imi place independeta din toate punctele de vedere si puterea de a lua decizii.
Na, ca la asta visez si eu. Dar pana acolo mai am cale lunga. In general imi place ceea ce fac. |
|
Intrat: 6/20/2008 Postari: 5142
| Si mie imi place jobul meu, crosetez ...Doamne cred ca deja sunt dusa |
|
| De mai multe luni, eu spun pas. Oh, si ce mult imi placea Dar poate-a fost spre bine, poate devin independenta si poate merg si treburile bine...Cam multi poate |
|

Intrat: 2/17/2006 Postari: 4933 Locatia: in jurul Aradului...
| daca ai resurse, cel mai bun loc de munca e in propria firma. Asta stie toata lumea. Macar daca tragi, o faci pentru tine si ai alt spor !! Mult succes celor care pot !! |
|

Intrat: 2/14/2006 Postari: 5089
| da, imi place foarte mult. imi place meseria pe care o am, mi se potriveste ca o manusa, imi place compania in care lucrez, imi place seful (mai are el momente mai proaste dar e un tip super), imi plac colegii, imi place deschiderea cu care lucram si respectul pe care il primeste fiecare dintre noi. din aceste motive nu am vrut sa renunt la job nici chiar in perioada aceasta pre si post natala cand cele mai multe femei nu vor sa auda de servici si se gandesc numai la familie si bebel. eu am decis sa incerc sa le impac pe toate, cu accent mai mare pe familie si micuta noastra , evident, dar fara sa las din mana departamentul meu pentru care am muncit, pe care l-am construit de la 0 si ale carui rezultate le culeg acum. |
|
|