Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 22.01.2010 Postari: 475 Locatia: Acasa
| cam de vreo luna cel putin, si mult mai des in ultimul timp, aud niste sunete ciudate venind de la burta... ca si cum ai plesni din degete? sau ca si cum ai sparge bulinute de aer la pungile alea de lucruri fragile... se aud doar cand misca bebe, dar nu tot timpul. oricum, de cateva ori pe zi... intreb luni si dr, dar poate stiti si voi ce ar putea cauza asta...
|
|

Nivel: Junior
Intrat: 17.10.2009 Postari: 1,924 Locatia: Constanta
| Se poate sa sughite bebe si de acolo sa auzi sunetele alea.Nu cred ca e nimic de speriat. |
|

Nivel: SAFIR
Intrat: 09.11.2008 Postari: 17,046 Locatia: ...langa familia mea iubita
| Subscriu la ce o zis Mirela,eu nu am patit niciodata asa dar nici de speriat nu poate fi! |
|

Intrat: 06.01.2010 Postari: 2,618 Locatia: italia, siena
| irinuca si eu am auzit de cateva ori , dar am crezut ca mi se pare mie . dar imi amintesc ca am vb cu cumnata mea intr-o zi si zicea ca sughite bebelina si ce comic se aude. poate chiar asta o fi. |
|
 Nivel: Senior
Intrat: 22.07.2007 Postari: 6,562 Locatia: israel
| Da,se poate sa fie sughituri sau diferite ale sunete ,binenteles ca nu-i nimic de soeriat si intrat in panica ,fatul fiind destul de mare face si zgomot mai mare asa ca il auzim si noi ,daca-i pui muzica sa stii ca te aude si el. Eu incep sa simpt cum sunt piscata inauntru ,ceva foarte foarte fin cum ar trece cu degetul prin mine dar foarte foarte finutz. |
|
Intrat: 22.01.2010 Postari: 475 Locatia: Acasa
| de la sughitat nu e. il simt cum sughite de mult timp, iar ce se aude e .. altfel. plus ca se aude o data la intervale mai lungi de timp.. ei .. sper ca ma lamureste maine dr. shirel piscaturi? ce frumos!!! cata distractie pe capul lor inauntru!
|
|

Intrat: 12.03.2006 Postari: 2,587
| Irinuca, stiu despre ce vorbesti! Am auzit si eu aceeasi pocnitura de vreo 2-3 ori cand eram insarcinata. Si eu m-am intrebat ce este, dar n-am reusit sa aflu. Oricum, eu zic sa nu-ti faci griji! E posibil sa fie intr-adevar sunete in urma miscarii bebelusului. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Intrat: 12.02.2006 Postari: 13,632 Locatia: Bucuresti
| Irinuca wrote:de la sughitat nu e. il simt cum sughite de mult timp, iar ce se aude e .. altfel. plus ca se aude o data la intervale mai lungi de timp.. ei .. sper ca ma lamureste maine dr. shirel piscaturi?  ce frumos!!! cata distractie pe capul lor inauntru!
Irinuca, ai aflat de la ce puteau fi? |
|

Intrat: 18.07.2010 Postari: 361 Locatia: Spania
| Ce interesant!Eu nu am auzit sunete din burtica la nici unul dintre copii. |
|
|
Guest |