Sanoscopul Lorenzoni

Options Sanoscopul Lorenzoni
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Postat: Wednesday, April 25, 2007 10:34 AM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/13/2006
Postari: 13501
Locatia: Printre voi!
Pieptul unei femei ii dezvaluie personalitatea,
la fel ca semnul zodiacal

Un sexolog italian sustine ca poate descrie personalitatea unei femei dupa marimea si forma sinilor acesteia, scrie cotidianul german “Bild”. “Sinii unei femei denota caracterul ei, la fel ca semnul zodiacal”, afirma Piero Lorenzoni. El a incadrat diversele tipuri de sini in categorii de... fructe, fiind de parere ca orice barbat ar putea creiona caracterul unei femei de care se simte atras in functie de marimea si forma sinilor ei, folosindu-se de “sinoscopul Lorenzoni”. Tabelul conceput de sexologul italian incepe cu traditionalul pepene. Potrivit lui Lorenzoni, o femeie cu sini mari si rotunzi poate furniza o surpriza neplacuta.

In fine femeia cu sini-para “iubeste iubirea in toate formele sale”. Aceasta poate si pentru ca are inclinatii artistice “Ea poate fi foarte religioasa, dar se stie ca are aventuri”, spune Lorenzoni.
Barbatii care prefera partenere mai “animate” ar trebui sa caute femei cu sini-lamiie, ridicati si proeminenti. “Ele sint pline de viata si capabile de autoironie. Vor insa un trai echilibrat, lipsita de surprize”.
Sinii-grapefruit - obraznici si fermi - nu sint, nici ei, un semn bun pentru sex. “Aceasta femeie poate sa para sexi, dar e timida si casnica. Isi rasfata partenerul, dar prefera tandretea, nu sexul”.
Femeia cu sini-pepene poate parea materna, dar e departe de a fi astfel. “Ei ii place sa manince si vrea sa fie rasfatata si admirata. Dar nu prea ii place sexul”, spune specialistul italian.
Sinii ridicati, ovali, sint botezati de Lorenzoni sini-ananas. “O femeie cu sini-ananas este inteligenta, adesea are cariera, dar totusi e romantica. Este si fidela: Cine-i va cuceri inima, nu o va pierde repede”.
Femeile cu sinii mici, cu sini-cireasa, sint “nostime si foarte incitante”. “Ele sint bune partenere si inteligente, perfecte pentru viata de zi cu zi sau pentru vacante, avind un interes moderat fata de sex”.
Nici femeile cu sini-portocala nu se vor dovedi prea fierbinti intre asternuturi. “Desi au incredere in sine si stiu ce vor, sint prea putin interesate de sex. Prefera conversatia si parteneriatele”.


Evenimentul zilei Joi, 24 Februarie 2005
delfinasa
Postat: Thursday, October 25, 2007 5:39 AM

Nivel: Senior

Intrat: 2/13/2006
Postari: 6852
Locatia: pe-aici
Eu am sanii para si partea din final “Ea poate fi foarte religioasa, dar se stie ca are aventuri" chiar nu mi se potriveste.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed