Raceala si gripa

Options Raceala si gripa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Postat: Wednesday, November 10, 2010 8:58 PM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 12/17/2007
Postari: 25883
Locatia: M e d i a s
A aparut Trusa Hapciu care arata asaAceasta trusa asigura tratamentul complet al infectiilor de cai respiratorii printr-un complex de preparate naturale din plante medicinale lipsite de efecte secundare.
Abordarea se face pe doua directii, tratamentul de baza - antiinfectios, antiinflamator, si cel simptomatic - antifebril, antialgic, decongestiv, antitusiv care se adreseaza intregului tablou de manifestari intalnite in infectiile respiratorii.
Trusa ofera posibilitatea unui tratament flexibil si personalizat functie de necesitatile fiecarui pacient, nefiind nevoie sa se administreze în mod obligatoriu toate preparatele simultan, ci se pot alege doar cele necesare conform evolutiei bolii la fiecare persoana în parte.

Prin tratamentul de baza este vizat efectul antiinfectios care actioneaza asupra agentilor cauzatori (bacterii, virusuri) si efectul antiinflamator asupra primelor modificari care apar la nivelul mucoaselor datorita invaziei microbiene. La acestea se adauga actiunea de imunostimulare care activeaza mecanismele naturale de aparare ale organismului.
La tratamentul de fond este obligatoriu sa apeleze toti pacientii, inca de la aparitia primelor manifestari ale bolii.

Tratamentul simptomatic vizeaza manifestarile cele mai suparatoare dintr-o raceala: febra, congestia nazala, tusea, durerile de gât, însotite de apatie, somnolenta, dureri musculare.
Dintre preparatele dedicate combaterii simptomelor se aleg doar cele necesare fiecarui pacient, în functie de manifestarile dezvoltate de acesta.

Trusa contine
CEAI cu efect ANTIINFLAMATOR SI ANTIINFECTIOS
Ce contine acest ceai?


cretusca (Herba Ulmariae), sovârv (Herba Origani), frunze de plamânarica (Folium Pulmonariae), cimbru (Herba Thymi), fructe de anason (Fructus Anisi), frunze de maslin (Folium Olivae), frunze de eucalipt (Folium Eucalypti), rizomi de ghimbir (Rhizoma Zingiberis).

Ce alte substante mai contine acest ceai?


Ceaiul nu contine alte substante adjuvante, nici arome sau coloranti.
Cum actioneaza acest ceai?

Cretusca are actiune antiinflamatoare si analgezica, datorita continutului în salicilati, compusi înruditi cu aspirina, fiind un antiinflamator natural. Prin continutul în ulei esential, sovârvul determina o actiune sedativa asupra centrului tusei, fluidifica secretiile bronsice, favorizând expectoratia, având si o actiune bacteriostatica, dezinfectanta a cailor respiratorii superioare. Principiile active din plamânarica, în principal mucilagiile, actioneaza antiinflamator asupra cailor respiratorii, având proprietati emoliente, antiseptice, remineralizante si sudorifice. Uleiul esential din anason stimuleaza epiteliile ciliate de la nivelul bronhiilor, favorizând expectoratia, este antiinflamator si antispasmodic, iar cel din cimbru are actiune calmanta asupra tusei, fiind un bun antiseptic si antiinfectios a cailor respiratorii. Frunzele de maslin actioneaza asupra bacteriilor si virusurilor, reduce febra, trateaza durerile de gât si infectiile respiratorii sau ale sinusurilor. Uleiul volatil din frunzele de eucalipt prezinta proprietati tonice, antiseptice, antiinflamatoare bronsice, fiind un bun dezinfectant si decongestionant al cailor nazale, ale sinusurilor, calmând durerea de gât si tusea. Ghimbirul, datorita uleiului volatil din compozitie, are proprietati antiinflamatoare, antiinfectioase, actionând împotriva bacteriilor si virusurilor; are un efect sudorific, reducând febra, având si proprietati fluidifiante si expectorante a mucusului bronsic.
Datorita compozitiei sale complexe, ceaiul are actiune antiinflamatoare asupra cailor respiratorii, antiinfectioasa, decongestionanta, antitusiva, sudorifica, febrifuga.
Când sa bem acest ceai?
Acest ceai se va bea la debutul unei viroze, la aparitia primelor simptome, si ca tratament de fond în sezonul rece la bolnavii care fac frecvent infectii ale cailor respiratorii superioare.
Când este contraindicat sa bem acest ceai?
La dozele recomandate nu se cunosc contraindicatii.
Se poate utiliza acest ceai concomitent cu alte medicamente?
Acest ceai se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
Ce alte precautii mai trebuie luate când bem acest ceai?
Nu se cunosc precautii suplimentare în timpul utilizarii acestui ceai.
Copiii pot sa bea acest ceai?
Copiii peste 3 ani pot consuma acest ceai.
Cum se prepara ceaiul?
Peste 1 pliculet se toarna 200 ml apa clocotita. Se acopera si se lasa 10 minute.
Care este doza recomandata?
Copii 3-14 ani: 1-2 cani cu ceai pe zi.
Copii peste 14 ani si adulti: 3-4 cani cu ceai pe zi.
Care este durata unei cure?
Cura dureaza 7-14 zile în infectii ale cailor respiratorii superioare, respectiv 6-8 saptamâni ca tratament de fond la bolnavii cu frecvente pusee de infectii ale cailor respiratorii superioare.
Se poate consuma acest ceai în timpul sarcinii si în perioada de alaptare?
Acest ceai nu poate fi utilizat de catre femeile gravide si mamele care alapteaza.
Ce efecte secundare are acest ceai?
La dozele recomandate nu se cunosc efecte secundare.CAPSULE cu efect ANTIINFLAMATOR SI ANTIINFECTIOS


Ce contine acest produs?

scoarta de salcie (Cortex Salicis), cretusca (Herba Ulmariae), sovârv (Herba Origani), extract de scoarta de salcie (Cortex Salicis), extract de Astragalus (Astragalus membranaceus), usturoi (Allium sativum).
Ce alte substante mai contine acest produs?
Acest produs nu contine alte substante adjuvante, nici arome sau coloranti.
Cum actioneaza acest produs?
Cretusca are actiune antiinflamatoare si analgezica, datorita continutului în salicilati, compusi înruditi cu aspirina, fiind un antiinflamator natural. Prin continutul în ulei esential, sovârvul fluidifica secretiile bronsice, favorizând expectoratia, având si o actiune bacteriostatica, dezinfectanta a cailor respiratorii superioare. Scoarta de salcie si extractul de salcie contin salicina, compus cu o structura similara aspirinei (alternativa naturala a aspirinei) având bune proprietati antiinflamatoare si febrifuge. Salicilatii din scoarta de salcie sunt mai bine tolerati de organismul uman decât aspirina sintetica, având actiune antiinflamatoare, antipiretica (de scadere a febrei), analgezica.
Saponinele, flavonoidele si polizaharidele din Astragalus îi confera acestuia proprietati tonice, de adaptare a organismului la variatiile factorilor interni sau externi, stimulând sistemul imunitar la persoanele care sufera de diferite infectii; este eficient în caz de infectii respiratorii, având proprietati antivirale; reduce durata si frecventa simptomelor neplacute aparute în caz de raceala si gripa.
Principiile active din usturoi au proprietati antiinfectioase, antiseptice, bacteriostatice si bactericide asupra unui spectru larg de bacterii si virusuri. Are proprietati naturale antibiotice, cu efect în multe tipuri de infectii respiratorii fiind totodata un bun tonifiant al organismului. Are de asemenea proprietati febrifuge, fluidifiante a secretiilor bronsice, sedative si antigripale, util în profilaxia si tratarea infectiilor respiratorii.
Prin asocierea în doze optime a produselor vegetale prezentate anterior, se asigura o actiune complexa antiinflamatoare, antiinfectioasa, antivirala, analgezica, febrifuga, decongestionanta, antitusiva.
Când sa utilizam acest produs?
Acest produs se va utiliza la debutul unei viroze, la aparitia primelor simptome, si ca tratament de fond în sezonul rece la bolnavii care fac frecvent infectii ale cailor respiratorii superioare.
Când este contraindicat sa utilizam acest produs?
Ulcer gastro-duodenal în faza acuta.
Se poate utiliza acest produs concomitent cu alte medicamente?
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
Ce alte precautii mai trebuie luate când utilizam acest produs?
Persoanele cu ulcer gastro-duodenal în antecedente vor folosi cu prudenta acest produs.
Copiii pot sa utilizeze acest produs?
Copiii peste 7 ani pot consuma produsul.
Pentru copiii care nu pot înghiti capsule întregi, se recomanda administrarea continutului cu miere, suc de fructe sau gem.
Care este doza recomandata?
Copii 7-14 ani: 1-2 capsule/zi, dupa mesele principale.
Copii peste 14 ani si adulti: 3-4 capsule/zi, dupa mesele principale.
Continutul unui flacon ajunge pentru cura minim recomandata de 7 zile.
Care este durata unei cure?
Cura dureaza 7-14 zile în infectii ale cailor superioare, respectiv 2-3 luni ca tratament de fond în timpul iernii.
Se poate consuma acest produs în timpul sarcinii si în perioada de alaptare?
Acest produs nu poate fi utilizat de catre femeile gravide si mamele care alapteaza.
Ce efecte secundare are acest produs?
La dozele recomandate nu se cunosc efecte secundare.


TINCTURA cu efect ANTIINFLAMATOR si ANTIINFECTIOS
Ce contine acest produs?
cretusca (Herba Ulmariae), sovârv (Herba Origani), cimbru (Herba Thymi), frunze de plamânarica (Folium Pulmonariae), fructe de coacaz (Fructus Ribes nigri), rizomi de ghimbir (Rhizoma Zingiberis); ulei volatil de ti-tree (Melaleuca alternifolia); alcool etilic 70% vol.
Ce alte substante mai contine acest produs?
Acest produs nu contine alte substante adjuvante, nici arome sau coloranti.
Cum actioneaza acest produs?
Cretusca are actiune antiinflamatoare si analgezica, datorita continutului în salicilati, compusi înruditi cu aspirina, fiind un antiinflamator natural. Prin continutul în ulei esential, sovârvul determina o actiune sedativa asupra centrului tusei, fluidifica secretiile bronsice, favorizând expectoratia, având si o actiune bacteriostatica, dezinfectanta a cailor respiratorii superioare. Uleiul volatil din cimbru are actiune calmanta asupra tusei, fiind un bun antiseptic si antiinfectios a cailor respiratorii. Principiile active din plamânarica, în principal mucilagiile, actioneaza antiinflamator asupra cailor respiratorii, având proprietati emoliente, antiseptice, remineralizante si sudorifice. Fructele de coacaz prin continutul bogat în tanin, antociani si vitamine, au un efect tonifiant, sudorific în afectiuni febrile si expectorant în tuse. Ghimbirul prin compozitia uleiului volatil, are proprietati antiinflamatoare, antiinfectioase, actionând împotriva bacteriilor si virusurilor; are un efect sudorific, reducând febra, având si proprietati fluidifiante si expectorante a mucusului bronsic. Uleiul de ti-tree are proprietati antiinfectioase si antivirale fiind eficient fata de multe specii de bacterii, incluzând streptococi si stafilococi; are de asemenea proprietati antiinflamatoare, expectorante. Datorita compozitiei sale complexe, produsul are o actiune antiinflamatoare a cailor respiratorii, antiinfectioasa, antivirala, decongestionanta, antitusiva.
Când sa utilizam acest produs?
Acest produs se va utiliza la debutul unei viroze când apar primele simptome si ca tratament de fond la bolnavii care sunt predispusi la infectii ale cailor respiratorii superioare.
Când este contraindicat sa utilizam acest produs?
Produsul nu se va utiliza de persoanele carora le este contraindicat consumul de alcool.
Se poate utiliza acest produs concomitent cu alte medicamente?
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
Ce alte precautii mai trebuie luate când utilizam acest produs?
Nu se cunosc precautii suplimentare în timpul utilizarii acestui produs.
Copiii pot sa utilizeze acest produs?
Copiii peste 3 ani pot consuma produsul.
Care este doza recomandata?
Copii 3-14 ani: 15-25 picaturi în 100 ml apa sau ceai de 3 ori pe zi. Copii peste 14 ani si adulti: 40 picaturi în 100 ml apa sau ceai de 3 ori pe zi. Continutul unui flacon ajunge pentru cura minim recomandata de 7 zile.
Care este durata unei cure?
Cura dureaza 7-14 zile în gripa, raceala, infectii ale cailor respiratorii superioare, respectiv 2-4 luni pentru prevenirea acestor afectiuni în sezonul rece.
Se poate consuma acest produs în timpul sarcinii si în perioada de alaptare?
Acest produs nu poate fi utilizat de catre femeile gravide si mamele care alapteaza.
Ce efecte secundare are acest produs?
La dozele recomandate nu se cunosc efecte secundare.


CEAI cu efect de SCADERE A FEBREI

Ce contine acest ceai?
scoarta de salcie (Cortex Salicis), isop (Herba Hyssopi), busuioc (Herba Basilici), flori de musetel (Flores Chamomillae), scortisoara (Cortex Cinnamomi), rizomi de ghimbir (Rhizoma Zingiberis), frunze de rozmarin (Folium Rosmarini).
Ce alte substante mai contine acest ceai?
Ceaiul nu contine alte substante adjuvante, nici arome sau coloranti.
Cum actioneaza acest ceai?
Scoarta de salcie, prin continutul în salicilati prezinta proprietati febrifuge, antiinflamatoare si analgezice, fiind utilizata în stari gripale. Uleiurile volatile din busuioc, rozmarin si musetel, au o actiune antiseptica, febrifuga, sudorifica, relaxanta musculara, intervenind favorabil în caz de raceala si gripa, stari inflamatorii bronhice si nazale. Isopul prin uleiul volatil si prin flavonoide, este util în tratarea bronsitei si a altor afectiuni ale cailor respiratorii. Ghimbirul are capacitatea de a distruge virusurile si bacteriile, de a scadea febra, intervenind în mod favorabil în caz de raceala si gripa. Scortisoara, prin uleiul volatil din compozitie este un stimulent general al respiratiei. Datorita compozitiei sale complexe, ceaiul scade febra, este sudorific, relaxant muscular, antiseptic, dezinfectant.
Când sa bem acest ceai?
Acest ceai se va bea în caz de febra însotita sau nu de dureri musculare, în caz de raceala si gripa.
Când este contraindicat sa bem acest ceai?
La dozele recomandate nu se cunosc contraindicatii.
Se poate utiliza acest ceai concomitent cu alte medicamente?
Acest ceai se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
Ce alte precautii mai trebuie luate când bem acest ceai?
Daca se respecta dozele recomandate nu sunt necesare precautii suplimentare.
Copiii pot sa bea acest ceai?
Copiii sub 1 an nu vor bea acest ceai.
Cum se prepara ceaiul?
Peste 1 pliculet se toarna 200 ml apa clocotita. Se acopera si se lasa 10 minute.
Care este doza recomandata?
Copii 1-7 ani: 1 cana cu ceai pe zi. Copii peste 7 ani si adulti: 2-3 cani cu ceai pe zi, dintre care ultima seara, înainte de culcare. Este bine ca ceaiul sa fie baut cât mai fierbinte posibil.
Care este durata unei cure?
Ceaiul se bea pe durata starii gripale sau a racelii, câta vreme persista febra.
Se poate consuma acest ceai în timpul sarcinii si în perioada de alaptare?
Acest ceai nu poate fi utilizat de catre femeile gravide si mamele care alapteaza.
Ce efecte secundare are acest ceai? La dozele recomandate nu se cunosc efecte secundare.

LOTIUNE RECONFORTANTA PENTRU CORP cu efect de SCADERE a FEBREICe contine acest produs?
Acest produs contine uleiuri esentiale si fractiuni ale acestora, folosite traditional, asociate si dozate optim de specialistii nostri într-o reteta originala: scortisoara, eucalipt, pin, cimbru; mentol, anetol, camfor; glicerina, alcool etilic denaturat.
Ce alte substante mai contine acest produs?
Lotiunea nu contine alte substante adjuvante, nici arome, coloranti sau conservanti.
Cum actioneaza acest produs?
Mentolul este analgezic si anestezic local; intensifica circulatia sangvina. Uleiul de eucalipt scade febra, este sudorific si relaxant muscular. Anetolul - componentul principal al uleiului esential de fenicul - are actiune expectoranta, antispastica, fluidifica secretiile bronsice. Uleiul esential de pin are proprietati analgezice, decongestionante, antivirale si antiseptice. Uleiul de cimbru este bactericid si antiseptic al cailor respiratorii. Camforul are proprietati antibiotice si microbiene, decongestioneaza caile respiratorii, scade febra si inlatura discomfortul cauzat de raceala. Uleiul esential de scortisoara este un stimulent general al respiratiei.
Datorita compozitiei sale complexe, lotiunea scade febra, relaxeaza musculatura, este revigoranta revulsiva.
Când sa folosim acest produs?
Produsul se utilizeaza în stari de oboseala generala si dureri musculare generate de raceala, stari gripale, febra.
Când este contraindicat sa utilizam acest produs?
Lotiunea nu se va aplica pe pielea lezata (rani, taieturi, eczeme). De asemenea, nu se va aplica nici în caz de alergie la oricare dintre componente.
Se poate administra acest ceai concomitent cu alte medicamente?
Nu se cunosc incompatibilitati cu medicamentele chimice.
Ce alte precautii mai trebuie luate când folosim acest produs?
Acest produs se va folosi exclusiv pentru uz extern.
Se poate folosi si la copii?

Produsul se va întrebuinta doar la copiii de peste 3 ani.
Cum se foloseste produsul?
Se toarna câteva picaturi în palma si se face masaj usor pe mâini, piept, spate, de 2-3 ori pe zi, dintre care ultima seara înainte de culcare.
Care este durata curei?
Lotiunea se aplica pe durata starii gripale sau a racelii, câta vreme persista febra.
Lotiunea poate fi folosita pe timpul sarcinii si în perioada de alaptare?
Acest preparat nu poate fi folosit în sarcina si alaptare.
Ce efecte secundare poate avea acest produs?
La unele persoane cu pielea foarte sensibila, pot apare iritatii locale. TESTAT DERMATOLOGIC.USURAREA RESPIRATIEI - Solutie De Uleiuri Esentiale Pentru Aromaterapie

Ce contine acest produs?
Acest produs contine uleiuri esentiale si fractiuni ale acestora folosite traditional, asociate si dozate optim de specialistii nostri într-o retetã originala: eucalipt, cimbru, mentol, anetol; alcool etilic denat.
Ce alte substante mai contine acest produs?
Preparatul nu conþine alti aditivi, arome, coloranti sau conservanti.
Cum actioneaza acest produs?
Uleiul esential de eucalipt este antiviral, decongestionant al cailor respiratorii si fluidificant al secretiilor bronsice. Eucaliptul are un efect înviorator, de împrospatare, benefic în starile de obosealã si dureri de cap. Mentolul (principalul component al uleiului de menta) este un stimulent si revigorant general, cu efect decongestionant si anestezic local. Anetolul (componentul principal al uleiului de fenicul) este un bun expectorant. Uleiul de cimbru este bactericid si antiseptic al cailor respiratorii.
Datorita compozitiei sale complexe, inhalantul este decongestionant nazal si fluidificator al secretiilor bronsice.
Când sa folosim acest produs?
Produsul se utilizeaza în inflamatii acute sau cronice ale cailor respiratorii superioare, sinuzita.
Când este contraindicat sa folosim acest produs?
Produsul nu se va folosi de persoanele cu astm bronsic, TBC pulmonar, hipertensiune arteriala.
Se poate administra concomitent cu alte medicamente?
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
Ce alte precautii mai trebuie luate când utilizam acest produs?
Nu sunt necesare precautii suplimentare.
Copiii pot sa utilizeze acest produs?
Copiii peste 7 ani pot utiliza acest produs.
Cum se foloseste produsul?
Se pun 20 picaturi într-un vas cu 2 litri de apa fierbinte. Timp de 10 minute se inhaleaza vaporii degajati stând aplecat peste vas, cu capul acoperit cu un prosop mare. Se face 1 inhalatie pe zi, de preferinta seara. Datorita proprietatilor revigorante, revitalizante dar si antivirale, preparatul poate fi folosit si pentru purificarea aerului din camera si inducerea unei stari generale de înviorare, de împrospatare. Se poate folosi atât preventiv în perioadele de expunere virala cât si pe durata bolii. Pentru aceasta se foloseste lampa (candela) de aromaterapie, în care se pun 20 picaturi în putina apa. Se va avea grija ca în farfurioara sa fie tot timpul apa. Nu se va lasa candela în functiune în camere cu copii nesupravegheati!
Care este durata curei?
Cura dureaza pâna la disparitia simptomelor. În cazul persoanelor cu sinuzita cronica, produsul se foloseste timp de 1 luna, apoi se face o pauza de 2 saptamâni. Continutul unui flacon ajunge pentru doua cure a 7 zile.
Se poate utiliza acest produs în timpul sarcinii si în perioada de alaptare? Acest produs nu poate fi utilizat de femeile gravide si mamele care alapteaza.
Ce efecte secundare poate avea acest produs?
În cazul utilizarii excesive, pot apare iritatii locale.

Si siropul Plantusin
Sursa
danab
Postat: Thursday, November 11, 2010 8:33 AM


Nivel: Senior

Intrat: 3/13/2006
Postari: 5519
Locatia: Iasington
Eu am folosit Plantusin pentru mine si sot si a fost bun. thumright Miruna l-a considerat cam amarui, cam tare si nu a vrut sa-l ia.
oanalaurisa
Postat: Saturday, November 13, 2010 8:34 AM

Nivel: Senior

Intrat: 1/10/2007
Postari: 5597


Felicitari Raly,postarea e foarte bine gandita!firstprize
raly
Postat: Saturday, November 13, 2010 5:12 PM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 12/17/2007
Postari: 25883
Locatia: M e d i a s
oanalaurisa wrote:


Felicitari Raly,postarea e foarte bine gandita!firstprize


Multumesc mult Oana!Am vrut sa informez fetele din timp ca e cu mult mai usor sa previi decat sa tratezi!hearts
ilioara
Postat: Saturday, November 13, 2010 6:24 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 1/5/2009
Postari: 1230
Locatia: craiova
eu sunt foarte multumita de produsele de la fares.multumim ,Raly!pupici
cry2000
Postat: Saturday, November 13, 2010 7:07 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 10/26/2010
Postari: 1515
Foarte utile informatiilethumright Asi dori daca poate sa ma ajute cineva intr-o problema.De cateva zile pe sotul meu il doare mana dreapta din umar si a inceput sa ii amorteasca degetul inelar,mai mult astazi mi-a spus ca il doare si calcaiul drept.am vazut ca Oanalaurisa este farmacist poate are un sfat.steag
raly
Postat: Saturday, November 13, 2010 7:56 PM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 12/17/2007
Postari: 25883
Locatia: M e d i a s
Eu zic ca chiar daca esti farmacist sau medic,chiar nu are cum sa-i faca un control prin intermediul internetului,asa ca cel mai indicat ar fi sa dea o fuga la dr care este cel mai in masura sa stabilieasca un diagnostic.Multa lume ia pastile dupa "ureche"si asta nu e bine deloc iar daca incepe si cu amorteli e naspa.Pot fi multe cauze si doctorul trebuie sa le determine!hearts
danab
Postat: Monday, November 15, 2010 10:12 AM


Nivel: Senior

Intrat: 3/13/2006
Postari: 5519
Locatia: Iasington
Are dreptate raly. Amortelile pot fi de la tensiune, de la tiroida etc. asa ca doar un medic si analizele pot sa iti spuna motivul.Multa sanatate!
cry2000
Postat: Monday, November 15, 2010 5:04 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 10/26/2010
Postari: 1515
Multumesc astazi a mers la analize.Asteptam rezultateleceee
serarg
Postat: Thursday, March 10, 2011 7:39 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 9/10/2010
Postari: 3227
Locatia: bucuresti
raly,multumim!eu am folosit acest ceai de cand era rares mic,recunosc,sunt adepta tratamentelor cat mai naturale...daca vedeam ca are un inceput de raceala ii faceam un ceai,baie cu saruri si o frectie buna,a doua zi il tineam pe ceai,supe ...folosesc multe ceaiuri de la fares
giulia_mamik
Postat: Saturday, March 12, 2011 1:42 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 3/22/2010
Postari: 3091
Locatia: bacau
Hehe...Raly,iti multumim pt informatii.De la Faresc luam si noi.Dar uite ca si cu ceai si cu orice,mandra mea aseara a facut o temperatura de toata frumuseteacry si abia ce am terminat cele 10 zile cu bronhovaxombanghead +imunogripras .Nu a mai racit de 2 luni,cam era timpul.Numai la antibitic sa nu ajungem plans
Mela
Postat: Saturday, March 12, 2011 2:27 PM

Nivel: SMARALD

Intrat: 11/19/2006
Postari: 13514
Locatia: belgia
daaa,imi fac si eu provizii de la Fares cand merg in tara,folosesc in special ceaiurile si siropurile.de trusa asta nu stiam,chiar daca e "vechi" anuntul,multumim,Raly,de info pupici
delfinasa
Postat: Monday, March 14, 2011 3:42 PM

Nivel: Senior

Intrat: 2/13/2006
Postari: 6852
Locatia: pe-aici
Giulia, la noi febra mare a anuntat prezenta gripei si tratamentul nu s-a facut in nici un caz cu antibiotice. Numai Tamiflu 5 zile + tylenol cat timp a avut febra si multe lichide. Trebuie s-o vada repede un doctor. Refacere usoara si rapida fetitei pupici!

Dupa o saptamana bine dupa gripa, fii-mea iar a facut febra ieri nervi. 37.7 maxim. Am bagat-o pe Motrin (ibuprofen) ca nu mai aveam tylenol si i-am dat Tamiflu iar. Mi-e frica ca a luat iar gripauff. Azi a fost ok dimineata, era vioaie, dar cu strangere de inima am dus-o la scoala uff. Este o saptamana speciala pentru ea; este Top dog in clasa si nu vrea sa lipseasca.
O sa sun la doctora sa vedem ce zice, daca e cazul s-o vada uff.
oanamaria
Postat: Thursday, October 13, 2011 11:15 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 4/22/2009
Postari: 20813
Locatia: Pitesti
Eu pentru cresterea iminitatii am inceput sa iau de la FARES -Imunitate cu echinaceea -60capsule -28lei (dar pretul difera de la farmacie la farmacie ).
Am vazut si capsule cu Noni si vreau sa-mi iau sa fac o cura mai ales ca eu am avut mari probleme anul acesta cu sistemul respirator .Astea cu Noni -30capsule-18lei ,dar pentru o cura de 30zile trebuie 3flacoane.
Voi ce luati pentru intarirea imunitatii?
Eu am zis sa le incerc si pe astea naturiste ca m-am saturat de antibiotice si astea rau nu au ce sa-mi faca ,poate doar un mare bine ...sper.
koko2008
Postat: Thursday, October 13, 2011 11:46 AM


Nivel: Senior

Intrat: 1/11/2009
Postari: 5442
Locatia: romania
Eu beau zilnic ceai de la Fares "Raceala si gripa" . Trebuie sa cumpar pentru Eve ceva ...ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed