Program logopedic pentru sasaiala (Sigmatism interdentar)

Options Program logopedic pentru sasaiala (Sigmatism interdentar)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sunnyday
Postat: Thursday, March 21, 2013 8:54 AM


Nivel: Membru

Intrat: 2/28/2013
Postari: 51
Promisesem sa revin cu un program logopedic pentru sasaiala, pe care l-am facut in perioada studentiei mici si pe care luasem o nota destul de mare. Totusi, tinem cont ca eram doar studenta, deci nestiutoare in mare (asa cum sunt si acum, de altfel) asa ca daca exista printre noi logopezi care sa semnaleze greseli, chiar ii rog.

De asemeni, el este orientativ si il pun ca sa ajute parintii sa exerseze cu copiii acasa, pe langa exercitiile pe care cel mic le face cu un logoped. Intotdeauna pot aparea complicatii sau pot fi altele problemele si doar un profesionist experimentat isi poate da seama exact de cauza acestora si, implicit, metodele de rezolvare.

Si, a treia, si ultima, el poate fi aplicat in toate problemele logopedice, adaptand exercitiile la literele problematice. De asemeni, este foarte bun si pentru a imbunatati dictia copilului si... a celor mari. :)

Il puteti gasi atasat, daca aveti orice intrebare asupra termenilor (sunt, totusi, parte din jargon), raspund cu cea mai mare placere.


Atasamente:
tema1 .pdf 214 KB, salvati 2,584 ori.


TatyKS
Postat: Friday, March 22, 2013 10:16 AM


Nivel: MEMBRU FONDATOR

Intrat: 3/1/2006
Postari: 7513
Locatia: Ro
Uite cum eu, fara prea multe studii in domeniu am reusit sa o fac pe fetita mea sa pronunte literele "s,f,v, r" ... numai prin joc ... de-a siRena ARiel si comoRile ei , de-a Fantomele , de-a piSicutele ariStocrate ... sau imitand zgomote din natura - insecte si animale . Ma bucur ca am fost pentru ea cea mai buna profesoarayes si i-am daruit atata afectiune .
Sunnyday
Postat: Friday, March 22, 2013 3:02 PM


Nivel: Membru

Intrat: 2/28/2013
Postari: 51
Pai prin joc se si face, daca e o simpla problema de pronuntie. :) Nici nu e altfel cum, la copii. Tot cce invata trebuie sa fie prin joc.
mikaela
Postat: Friday, March 22, 2013 3:53 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 8/11/2010
Postari: 2334
Locatia: Planet Earth
Ce frumos gandeste lumea in 2013 Bravoo Pe timpul R-ului meu gresit, am fost scoasa in fata clasei si pusa sa repet pana l-am zis bine, asa ca...mama lor de comunisti Cray De cate ori mi s-a citit harta in palme cu linia ...Cray Am ramas marcata Crazy hohot Hilar
t-mihaela
Postat: Friday, March 22, 2013 4:02 PM

Nivel: Senior

Intrat: 6/20/2008
Postari: 5141
Noi aveam in clasa un baiat rr-it i invatatoare il intreba mereu " Cum e cu randunica?" Si baiatul bucuros incepea " Rica nu stia sa zica rau, ratusca, ramurica etc"Inv noastra era mai cu tact se pare .
Arti al meu e ss-it dar asa a fost frate-meu si acum e binei...poate isi revine singuralcool
magduta
Postat: Monday, May 20, 2013 11:52 PM

Nivel: Membru

Intrat: 10/6/2012
Postari: 92
multumim pentru material; baietelul meu este putin sasait..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed