Nivel: Avansat
Intrat: 11/18/2006 Postari: 3674
| Mami2x, multumim! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Intrat: 3/1/2006 Postari: 7513 Locatia: Ro
|
Off ... eu cu seringa de la Eferalgan am reusit ... ii strangeam maxilarul si gata ... tipa un pic dar ii trece repede.. Asta la inceput ca apoi a cooperat. Succes! |
|

Nivel: Senior
Intrat: 3/2/2006 Postari: 5605
| Miru multa sanatate puiului ,parca vorbesti de karina asa face si ea nu le vrea nici cum.Urasc momentul cand trebuie sa-i dau vreun sirop ca stiu ce urmeaza . |
|
 Nivel: SAFIR
Intrat: 3/27/2006 Postari: 18834
| Mihaita, sanatate maxima. |
|
Nivel: Guest
Intrat: 2/12/2006 Postari: 5
| Miru, imi pare rau ca treceti prin toata treaba asta. SAnatate multa lui Mihaita si speram sa fie mult mai cooperant de acum inainte. |
|
Intrat: 1/10/2007 Postari: 5597
|
Da nici in suculet sau ceai nu il accepta? |
|
| oanalaurisa wrote:
Da nici in suculet sau ceai nu il accepta?
Nu, nici in asa ceva nu accepta. Simtea imediat gustul si nu mai manca nimic si se mai si chinuia sa scuipe tot ce luase in gurita. |
|

Nivel: TOP TEAM
Intrat: 2/14/2006 Postari: 36607 Locatia: In casuta cu pitici
| Mihaita, puiut, multa sanatate! |
|
| Taty, Ely, Alina, Miha, Oanalaurisa, Kiki, multumim pentru ca ne sunteti alaturi! Zinatul il uraste, i l-am dat in suc, ceai, iaurt... chiar si in puding de ciocolata si a fost refuzat sau scuipat. Acum ii dam Ceclodyne, care are un gust mult mai bun si pe care l-a luat cu un Danonino. I-am facut deja si doua injectii cu Gentamicina si nu l-au durut decat putin, pe moment, dupa aceea revine repede la zambete cu gropite. Speram sa se faca bine repede, luni mergem din nou la control. Va pupam! |
|

Nivel: TOP TEAM
Intrat: 2/14/2006 Postari: 36607 Locatia: In casuta cu pitici
| Miru, sa auzim vesti bune! Pupici nazdravanului! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Intrat: 3/1/2006 Postari: 7513 Locatia: Ro
| Sanatate Mihaita Asteptam vesti bune Miru |
|
| Miru wrote:Taty, Ely, Alina, Miha, Oanalaurisa, Kiki, multumim pentru ca ne sunteti alaturi! Zinatul il uraste, i l-am dat in suc, ceai, iaurt... chiar si in puding de ciocolata si a fost refuzat sau scuipat. Acum ii dam Ceclodyne, care are un gust mult mai bun si pe care l-a luat cu un Danonino. I-am facut deja si doua injectii cu Gentamicina si nu l-au durut decat putin, pe moment, dupa aceea revine repede la zambete cu gropite. Speram sa se faca bine repede, luni mergem din nou la control. Va pupam! MIru, ma bucur ca reusiti sa-i dati medicamentele, dar imi pare rau ca a trebuit sa ajungeti la injectii pt asta. Poate va fi o "invatare" pt el ca sa accepte de acum inainte medicamentele prescrise pana sa fie nevoie de masuri extreme. Te asteptam luni cu vesti bune, iar intre timp va dorim un week-end minunat. |
|

Intrat: 2/14/2006 Postari: 5089
| vai de mine....saracutul copilas! imi pare foarte rau pt voi Miru ca sunteti bolnaviori! multa, multa sanatatea piticului si tie multi nervi alaturi de el! pupam voinicul pe locul injectiilor ca sa treaca durerea mai repede! |
|
| Kiki, Taty, Miha, Anca, pupici de la Mihaita!
Andismom wrote:... pupam voinicul pe locul injectiilor ca sa treaca durerea mai repede! Anca, locul injectiilor e un fundulet scump... , dar numai bun de pupat, iti zic eu! |
|

Intrat: 2/14/2006 Postari: 5089
|
offf... dragutul de el! da' noi pupam posteriorul micutz si scump ca sa nu il mai doara! |
|
|