Metode de chiul - actuale si trecute

Options Metode de chiul - actuale si trecute
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Postat: Tuesday, July 4, 2006 5:36 PM

Nivel: ALBA CA ZAPADA

Intrat: 2/12/2006
Postari: 17694
Locatia: Bucuresti
Voi chiuleati in liceu? Cum? Plecati pur si simplu sau in mod organizat, toata clasa? Si cand plecati unde mergeati? Nu va era teama ca vor afla parinti si ca veti avea absente si eventual nota scazuta la purtare?


Eu am chiulit cred ca o singura data de la liceu si mi-a fost invatatura de minte. Cand in sfarsit ne hotarasem sa chiulim toata clasa, am plecat, desi cu inima cam indoita si a 2-a zi am aflat ca o parte din cei care plecasera s-au intors, astfel incat noi, ceilalti, ne-am ales cu absenta nemotivata. sic
mihaela75
Postat: Wednesday, July 5, 2006 8:06 AM


Nivel: Avansat

Intrat: 2/22/2006
Postari: 4839
In clasa a12-a la sfarsit de an scolar aveam 40 de absente,la 41 te exmatricularasEu ma intrebam din ce o sa ma mai exmatriculeze?Eu plecam pur si simplu cand nu invatam lectia si stiam ca-mi trebuie nota sau cand era frumos afara si organizam chiulul in grup.yesEram bunicica la carte da' chiuleala ma omora...uneori plecam fara motiv cu colega de banca...asa, ni se punea pata pe scoaladiablo
kali
Postat: Wednesday, July 5, 2006 8:51 AM


Nivel: MEMBRU FONDATOR

Intrat: 5/27/2006
Postari: 14308
Ohoo, si inca cat chiuleam! Impreuna cu prietena mea (care acum e nasa Alexiei) plecam la cumparaturi, pe terasa/in bar sau chiar acasa (unde faceam ceva bun sau ne epilam) ori de cate ori nu aveam chef de scoala. La un moment dat, prin clasa a-12-a, aveam un prieten care era student si stateam mai tot timpul prin camin sau pe la facultate, cu grupul lui de prieteni.
Chiulul de la teza la istorie era un obicei de acum, pentru ca profa ne dadea aceleasi subiecte, si numai pe alea le invatam...; profu' de mate' ne zicea ''ogarite''.
La ora de romana prindeam catalogul si-mi motivam absentele si GATA!- problema rezolvata; sau aduceam scutiri false.
Parintii e clar ca aflau, ca mai dadeau pe la scoala sa vada ce-si-cum. Dupa ce s-au prins ca nu au ce-mi face, mi-au spus sa am grija sa nu fiu exmatriculata si sa le zic cat chiulesc, sa nu aiba surprize cand merg la sedinte.ras
alex_4002
Postat: Wednesday, September 5, 2007 6:33 PM
Nivel: Guest

Intrat: 2/12/2006
Postari: 5
acum cea mai la moda metoda de a chiuli este chiulitul per clasa desi se mai gasesc si unii destepti care se hotarasc sa se intoarca....
bereea
Postat: Wednesday, July 4, 2012 7:11 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22685
In clasa a XII-a am chiulit cel mai mult.Faceam sport de performanta- atletism- adusesem prestigiu liceului, asa ca eram mai tot timpul motivata. Cica eram la antrenament.De fapt, eu eram indragostita si chiuleam impreuna cu iubitu' de atunci, la liceu si el.Ei , ce vremuri!
Cu clasa nu prea chiuleam, adica nu ne permiteam sa o stergem pur si simplu de la oara, decat daca trecea un sfert de ora de la inceperea orei si profesoara nu venea.Cateodata "chiuleam" impreuna cu diriginta convingand-o ca este un film bun la Modern si ne-ar face placere sa mergem impreuna cu dumneai.
aurishta
Postat: Wednesday, July 4, 2012 7:23 PM


Nivel: Senior

Intrat: 3/2/2011
Postari: 5531
Locatia: Bucuresti
bereea wrote:
In clasa a XII-a am chiulit cel mai mult.Faceam sport de performanta- atletism- adusesem prestigiu liceului, asa ca eram mai tot timpul motivata.
hohot Tot asa si eu, numai ca motivul era altulhohot Eu eram pianista si participam cu succes la "Cantarea Romaniei". Fiindca luam premii eram mereu scuzata de la ore si, in felul asta, a devenit o buna metoda de chiul. Pana la urma am fost poreclita "eleva de la FF"
bereea
Postat: Tuesday, September 18, 2018 3:57 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22685
S e pare ca fiica-mea nu are nici o sansa sa chiuleasca fara ca eu sa stiu. Traiasca catalogul electronic!Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed