Nivel: Avansat
Intrat: 11/5/2009 Postari: 1537 Locatia: Piatra Neamt
| Bravo Stefi Anastasia a inceput sa pape singura, o mai ajut si eu, dar nu prea vrea sa o ajut, deh am fata mare care merge la cresa |
|

Intrat: 12/9/2009 Postari: 4771 Locatia: constanta
| Si Darius puiul meu cel mic are 2 ani si 2 luni si papa singur de la 1 an si jumate era ambitios il mai ajutam dar acum sa perfectionat ..si nu ma lasa in ruptul capului sa pun eu mana pe lingurita sau furculita mananca orice fel de mancare ...spre deosebire de Nikolas care i mai dadeam si la 6 ani eu din cand in cand ...nu ca nu ar fi stiut dar daca il lasam pe el nu stiu daca manca 1 sfert din mancare...nu era mancacios ..si nici pana incoace ...dar are vreo 2 luni de cand nu il mai pot opri eu de la mancat ...a stagnat la 27 de kg la 9 ani ai lui in curand si acum are 34 ...in doua luni a pus carnita pe el e numai bn |
|
Nivel: Guest
Intrat: 2/12/2006 Postari: 5
| Pitikutza mea incepe sa pape singuricaaa! Cand am lasat-oprima data sa manance singurica,ma temeam ca se va pata,etc.Dar cand a luat linguritza inmana,parca manca singurica de o viata |
|

Intrat: 1/20/2011 Postari: 3242 Locatia: spania (Ro -Sebes AB)
| Si Alex deja stapaneste f bine lingura ,furculita,,nu da pe jos nimic,,dar pe el se murdareste pana la urechi(nu la toate mancarurile ) dar azi s-a intrecut pe sine,,niciodata nu l-am vazut asa murdar ,,,a trebuit sa fug urgent la baie si cand ma intorsesem macase destul de mult dar si barbita,mainile si fata lui,,,,jalnic si mai si zambea si spunea ,,zambeste ,,cand vedea ca fac poza.. gabyta attached the following image(s):
|
|
| Vaiii,Alexutz ,ce-ai facut tu acolo? Oricum,vedem ca ai servetelul in manuta si esti harnicut si te cureti singur ...Dar cel mai important e ca mananci singurel! Bravo! Pupici pentru copilasi! |
|

Intrat: 1/20/2011 Postari: 3242 Locatia: spania (Ro -Sebes AB)
| Paula15Paulik cu servetelul stergea tavita unde e farfuria sa nu vada murdar,,,cum el gurita nu si-o vedea,,,, dar sunt f incantata ca il vad ca vrea el singur,,,
|
|
| Paula15Paulik[/color] cu servetelul stergea tavita unde e farfuria sa nu vada murdar,,,cum el gurita nu si-o vedea,,,, dar sunt f incantata ca il vad ca vrea el singur,,, [/quote]
Asta e cel mai important!
Pupici! |
|
 Nivel: Maestru
Intrat: 10/17/2009 Postari: 8595 Locatia: Constanta
| Wow Gabyta ce dulce e Alexutul tau. Imi aduce aminte de prima masa a Dianei .Avea cam un an jumatate si a vrut sa pape singura.Cand nu a mai dovedit cu lingurita ,a papat direct cu gurita din farfurie si avea fata ca Alex al tau. Sunt tare scumpi cand sunt mici.Felicitari pentru perseverenta |
|

Intrat: 3/22/2010 Postari: 3091 Locatia: bacau
| Gabyta,ce comic e micutul.Felicitari pt ca papa singur.Asta conteaza!Restul se rezolva cu masina de spalat |
|
|