Loveste cu palma

Options Loveste cu palma
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Postat: Thursday, March 7, 2013 3:19 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22727
Se pare ca cu cat stai mai in nord, cu atat raceala italienilor e mai evidenta.Imi pare rau pentru tine, probabil ca toate minunile pe acre le fac unii romani nu ajuta la imaginea noastra.

Eu zic sa le transmiti educatoarelor ce a zis pediatrulras
Ana
Postat: Thursday, March 7, 2013 3:23 PM


Nivel: TOP TEAM

Intrat: 11/9/2008
Postari: 30045
Ei nu ma apuc sa trasmit asa cevasic dar vreau sa fie si ele rabdatoare,de fapt F are numai o educatoare ca grupa e impartita in doua.
AdrianaC
Postat: Friday, March 8, 2013 5:25 AM

Nivel: ALBA CA ZAPADA

Intrat: 2/12/2006
Postari: 17774
Locatia: Bucuresti
Eu nu imi amintesc sa fi avut probleme de genul asta cu Andrei, in schimb imi aduc aminte ca la gradi erau cativa copilasi care bateau pe toata lumea (inclusiv pe Andrei l-au pocnit de cateva ori) si era foarte neplacut...

Cu siguranta nu trebuie sa lasati lucrurile sa se rezolve de la sine, pentru ca pana se vor rezolva puteti sa va treziti ca parintii copiilor depun plangeri la directoare si ajungeti sa nu va mai primeasca nici copilul la gradi....

Este foarte important sa vedeti mai intai cand apare aceasta bataie, in ce context si mai ales catre cine e indreptata. Numai catre alti copii, numai catre baieti sau numai catre fete? Catre adulti?

La mine pedepsele sunt foarte clare, ca si recompensele de altfel, si ei stiu foarte bine ca nu au voie sa se poarte intr-un anumit fel. Respecta daca vrei sa fii respectat ! L-am invatat pe Andrei chiar sa nu isi faca singur dreptate, adica daca vine un copil si il bate, sa nu dea si el inapoi, ci sa vorbeasca cu educatoarea / invatatoarea pentru ca e datoria ei sa rezolve problema...

Daca ati incercat pe sistemul de pedepse si nu a functionat (dar atentie, mai ales la varsta mica, pedeapsa trebuie aplicata chiar atunci cand s-a intamplat evenimentul, nu la ceva timp dupa aceea), puteti sa incercati si cu un sistem de recompense.

De exemplu, "Am vorbit cu dna educatoare si o sa imi spuna in fiecare vineri daca ai fost cuminte saptamana aceea si nu ai batut pe nimeni. Daca e asa, sambata si duminica mergem la distractie, la film, prin parc, etc " sau ceva ce ii place lui.

Puteti sa instituiti chiar si tabelasul cu bulinutze, care functioneaza de minune pana pe la 6 ani !

Pentru fiecare zi in care nu a batut pe nimeni, primeste o bulinutza verde si pentru zilele in care bate pe oricine, una rosie. La sfarsitul saptamanii,in funtie de bulinutze, poate sau nu sa primeasca ceva sau sa mergeti undeva cu el, etc...

O sa fiti surprinse cand o sa vedeti ce bine functioneaza bulinutzele si cat sunt de ambitiosi sa nu ia nicio bulinutza rosie, poate intr-atat de mult, incat sa incerce chiar sa o dea jos daca o puneti in tabel sau sa inceapa sa planga daca iau o bulina rosie. Trebuie sa le aratati atunci ca ii iubiti oricum, dar ca pentru ziua de azi, si cum s-a comportat, din pacate merita o bulina rosie si sa il incurajati ca poate ziua de maine, daca se va comporta frumos, ii va aduce o bulinutza verde sic


Mult succes si multa rabdare cu micii nazdravani va doresc !
kali
Postat: Friday, March 8, 2013 8:51 AM


Nivel: MEMBRU FONDATOR

Intrat: 5/27/2006
Postari: 14340
V-am spus ca am scris 1 m de mesaj si l-am sters din greseala?
... Si inca nu mi-am gasit rabdarea sa-l concep din nou...

Adriana, din pacate problema la copiii de genul asta e ceva mai complexa si nu se rezolva daca nu gasesti cauza si nu o rezolvi. Atitudinea de genul celei descrise de tine e doar o parte a procesului - cea mai mica, din pacate.

Si noi avem un sistem bine pus la punct de recompense si pedepse - iar la Ericut, de ex., nu merge faza cu bulinele.

In fine, am discutat cu psihologul si am stabilit cu el sa vina la gradi si sa-l monitorizeze pe Eric saptamana viitoare, intr-o zi - adica sa-i observe comportamentul in colectivitate, felul in care interactioneaza, dar si atitudinea educatoarei. Sper sa fie si educatoarea de acord; azi o las in pace, dar luni vreau sa am o discutie cu ea.

Cautam cauza, deci...

aurishta
Postat: Friday, March 8, 2013 11:44 AM


Nivel: Senior

Intrat: 3/2/2011
Postari: 5531
Locatia: Bucuresti
kali wrote:

Cautam cauza, deci...

Cauza este cromozomul Yras Activitatile care ii produc adrenalina pot fi un bun remediu . De aceea recomand sporturile martiale sau cele de echipa.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed