Guest

Profil: Guest
Despre
Utilizator: Guest
Nivel: Guest
Nume real:
Locatia
Ocupatie:
Interese:
Sex: Barbat
Statistici
A intrat: Sunday, February 12, 2006
Ultima vizita: Tuesday, March 11, 2008 6:41 PM
Numarul de postari: 5
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Rasbery ketone 700 ati folosit?
Postat: Friday, September 29, 2017 10:15 AM
manu74 wrote:
Exercitii ati incercat? Se pot dovedi de cele mai multe ori mult mai eficiente decat curele cu diverse produse.Asta cu exercitiile e foarte tare. Intr-adevar exercitiile conteaza foarte mult atunci cand vine vorba de o scadere eficienta in greutate, care sa ajute si la mentinerea sanatatii organismului per ansamblu.

Subiect: Vreau sa slabesc! - 3
Postat: Tuesday, September 26, 2017 9:52 PM
Cand vine voba despre slabit, discutia este atat de nuantata incat ar trebui topicuri separate: slabit pentru estetica, slabit pentru un eveniment, slabit de "nebunia femeii", slabit din motive medicale. De abia aici, la ultima, discutia este foarte serioasa si ar trebui abordata cu prudenta si informatie. Uitati aici cele mai frecvdente intrebari referitoare la slabit, modalitati, daca si cand este cazul....https://www.bariatrie.ro/
Subiect: Otita se trateaza cu un singur puf in nas!
Postat: Tuesday, September 26, 2017 9:25 PM
nfectiile tractului respirator se pot combate cu un „puf” de Rinogermina. Cand „respiri” bacterii bune, blochezi din primul moment atacurile germenilor responsabili de infectiile tractului respirator. Pulverizate in nas, bacteriile „bune”creaza un efect de bariera. Acestea restabilesc flora germenilor protectivi care sunt prezenti in mod natural la nivelul nasului si gatului, permitandu-le sa reactioneze imediat in fata agresiunii germenilor patogeni. Daca aceasta aparare este eficienta, atunci se inhiba multiplicarea intrusilor periculosi precum Streptococcus pneumoniae, Haemophilus influenzae, Streptococcus pyogenes (responsabili de infectiile tractului respirator), protejand organismul de atacurile lor.
Bacterioterapia cu Rinogermina este, prin urmare, o arma in plus pentru protectia tractului respirator impotriva infectiilor si diminuarea efectelor nedorite ale folosirii continue a antibioticelor.
Subiect: Clinici private Bucuresti
Postat: Tuesday, September 26, 2017 9:14 PM
PONDERAS ACADEMIC HOSPITAL A DESCHIS UN NOU DEPARTAMENT DE PEDIATRIE. Pana acum nu era decat pentru adulti. Spitalul Ponderas este specializat in boli metabolice si bariatrie. Acum au un departament cu aceste specializari si petnru copii. Sunt singurii din tara.
Subiect: Goji Berry 500 supliment pt slabit
Postat: Saturday, September 23, 2017 3:37 PM
Am folosit mai mult pentru intarirea sistemului imunitar si alte beneficii. Pentru slabit nu am auzit ca ar fi optim.
Subiect: Sucuri din legume si fructe
Postat: Saturday, September 23, 2017 3:36 PM
As prefera oricand un suc natural decat ceva din comert.
Subiect: Camera decorata cu tapet
Postat: Saturday, September 23, 2017 3:34 PM
Cum se pastreaza tapetul ? Dupa cat timp incepe sa se desprinda pe margine ?
Subiect: Sforaitul
Postat: Wednesday, September 20, 2017 1:26 PM
Problemele cu sforaitul pot sa apara si din cauza faptului ca sunt anumite probleme care sunt instalate in sfera orl. Pot sa fie polipi in nas si atunci chiar apare sforaitul.

Subiect: Carti recomandate
Postat: Monday, September 11, 2017 5:17 PM
peripetiile bravului soldat svejk. E SUPER!!!
Subiect: Metode pentru imbunatatirea si cresterea masei musculare
Postat: Monday, September 11, 2017 5:16 PM
In primul rand, e nevoie de un antrenament de forta cu greutati sau cu aparate de fitness. Acum, depinde care categorie de muschi vrea cineva sa si-o dezvolte: muschii picioarelor, feselor, spatelui, abdomenului, bratelor sau ai pieptului.
Printre cele mai bune variante de a creste masa musculara este folosirea unui aparat multifunctional (cu scripete ar fi ideal) care permite exercitii pentru cat mai multe categorii de muschi, combinata cu folosirea greutatilor.

In al doilea rand, o masa bogata in proteine (carne, lactate si legume) este esentiala pentru dezvoltarea masei musculare. Nu sunt de acord cu suplimentele alimentare (pentru cresterea masei musculare - prafuri) pentru ca pe termen lung nu aduc niciun beneficiu sanatatii - poate doar o umflare temporara a muschilor.

Cat despre exercitii si antrenamente. ideal ar fi lucrarea a cate 2 categorii de muschi maxim pe zi, intr-un interval de maxim 90 de minute. Antrenamentele ar trebuie sa aiba minim o zi de pauza de odihna intre ele, mai ales pentru incepatori.

Voi ce parere aveti?