Horoscopul chinezesc

Options Horoscopul chinezesc
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Postat: Tuesday, March 14, 2006 5:25 AM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/13/2006
Postari: 13501
Locatia: Printre voi!

Horoscopul chinezesc are la baza, nu astrologia, cum suntem obisnuiti in Zodiacul european, ci mai mult o chiromantie. Se bazeaza, in realitate, pe cicluri temporale, pentru ca el defineste bioritmul persoanei, cursul vietii ei, nu numai trasaturile definitorii. Ca si Horoscopul european, cel chinezesc se calculeaza dupa data nasterii, aceasta presupunand, an, luna, zi, si ora.
Nu putem intelege China daca nu luam in considerare trecutul ei. In nici o alta civilizatie arta ghicitului nu a avut o atestare atat de veche si constanta ca in aici. Chinezii nu sunt nici metafizicieni, nici filosofi. Ei nu au incercat sa schimbe cursul naturii, ci au cautat sa se adapteze. Realismul lor a facut ca mentalitatea si obiceiurile stravechi sa dainuie neschimbate pana in prezent. Aceasta permanenta face atat de fascinanta cultura chinezilor.
Iata , cum arata horoscopul chinezesc pentru doamne dupa an:


Femeie Sobolan

1900, 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996

In societate: Femeia Sobolan este intr-o continua agitatie. Repezita si nervoasa, nu devine calma decat in circumstante care ii cer in mod expres acest lucru. Intr-o conversatie, va vorbi cel mai mult, va aduce numeroase argumente, iar interlocutorul poate pierde firul logic al discutiei . Acest lucru se intampla fiindca nu are o gandire organizata, desi este o femeie realista si rationala. Singurul domeniu unde se dovedeste ?xpert contabil?este cel financiar. Isi socoteste pana la ultima centima si isi gospodareste castigul dupa reguli foarte stricte.


In intimidate: Farmecul ei suceste mintile multor barbati. In mijlocul lor se afla in elementul ei. Le vorbeste pe un ton jumatate mirat, jumatate tulburat, care le da de inteles acestora ca este dispusa in a le urma dorintele in totalitate. Simte nevoia sa fie permanent indragostita la nebunie, dar pentru aceasta are nevoie sa gaseasca un barbat inteligent; altfel nu l-ar suporta langa ea mult timp. Si-l va alege relativ usor, comportamentul si aspectul exterior fiindu-i suficiente ca sa-si faca o parere.


In rolul de mama se va descurca excelent, neingradind libertatea copiilor sai. Vrea sa-i considere adulti, si ii invata ce inseamna responsabilitatea de la o varsta precoce. Cand acestia vor creste, ii va privi plecand fara sentimentalisme ?nu pentru ca ar fi insensibila, ci din dorinta de a le insufla putere si independenta .
taki
Postat: Tuesday, March 14, 2006 5:26 AM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/13/2006
Postari: 13501
Locatia: Printre voi!
Femeie Bivol

1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997

In societate: Femeia Bivol este sobra, interiorizata, necomunicativa. Poate ca o usoara doza de snobism o tine individualizata, pentru ca nu ii place sa se amestece cu altii, chiar daca are acelasi punct de vedere intr-o anumita problema. Isi construieste o imagine de femeie puternica, pe care se poate pune baza si care nu aduce ingrijorari celor din jurul ei ?aceasta nu ramane doar o simpla masca, ci sunt calitati veridice. In variantele sale negative, Femeia Bivol este foarte rigida,incorsetata de principii, autoritara si dezorganiata.

In ceea ce priveste prietenii, tine la ei, discret, in felul sau, dar nu ar suporta sa fie deranjata de acestia in viata particulara. Cand ii cer sfatul, nu se grabeste, de teama sa nu ii indrume gresit: cu spiritul ei scrupulos, nu si-ar ierta niciodata daca i-ar induce in eroare.

In intimidate: Viata ei sentimentala este marcata de o cautare lenta. Ezita sa se arate pasionata din doua motive: teama sa nu fie trasa pe sfoara si o mare pudoare.Desi semnele ei de afectiune sunt foarte discrete, este atenta si fidela. Uneori este cam autoritara si poate deveni geloasa chiar si fara motive intemeiate. Atunci va fi foarte greu de suportat in preajma din cauza dispozitiei proaste pe care nu si-o poate ascunde. Inainte de a fi intalnit barbatul visurilor ei, nu se incurca in legaturi superficiale sau neechilibrate.

Desi fata de copii se manifesta rabdatoare, nu accepta ca acestia sa-si impuna punctul de vedere. Asteapta din partea lor sa-i respecte autoritatea si sa-i urmeze sfaturile.
taki
Postat: Tuesday, March 14, 2006 5:28 AM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/13/2006
Postari: 13501
Locatia: Printre voi!
Femeie Tigru

1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998

In societate: Femeia Tigru este o competitoare nativa. Curajul si independenta de care da dovada o fac sa nu caute sustinerea celorlalti. Isi expune calitatile si de multe ori starneste invidii. Acestea nu o afecteaza prea tare, pentru ca adversarii ei mai putin onesti, sunt constienti de puterea acesteia, si-apoi, ea are mai mereu norocul de partea ei.. Aflata intr-o pozitie de conducere, imaginea sa inspira, nu atat incredere, cat admiratie , respect si teama. Actionand ca o stapana, uita uneori de detalii si poate sa jigneasca. Dorinta ei de perfectionare a invatat-o ca sinceritatea este deopotriva o oglinda si un motor extraordinar in acest sens. De aceea nu se sfieste sa jigneasca uneori, considerand ca ?rice sut e un pas inainte? O mare toleranta aparenta, instinctul situatiilor si o psihologie fina o fac sa se simta bine peste tot, mai ales daca joaca rolul protagonistei.

In intimidate: In dragoste, ca si in viata sociala si profesionala, este pasionata si imprudenta. Pune mare accent pe aspectul fizic si acest lucru o face sa treaca de la o relatie la alta cu mare usurinta. Nu este o natura frivola in esenta, dar nu va ramane intr-o relatie care nu ii satisface nevoia de pasiune devoratoare. Ea detesta sentimentele mediocre, cautand intotdeauna o mare complicitate. Minciuna in relatia sentimentala ii provoaca dispretul si o determina sa plece in graba. Cand intalneste barbatul ideal, nimic nu o impiedica sa-l cucereasca.

Copiii ei o adora. Este o mama intelegatoare, fara a fi maleabila si ii educa pe acestia dupa o reteta numai de ea stiuta.
taki
Postat: Tuesday, March 14, 2006 5:29 AM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/13/2006
Postari: 13501
Locatia: Printre voi!
Femeie Iepure (Pisica)

1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999

In societate: Femeia Iepure are un caracter prudent , este inteligenta si discreta. Reprezinta imaginea femeii cumsecade, care ascunde o anumita doza de egoism. Nu face caz de nici un aspect al vietii sale. Ii plac petrecerile cu fast, ceremoniile, desi nu este intotdeauna foarte sociabila. Se va simti bine intr-un mediu calm, pentru ca are oroare de scandaluri ?o demobilizeaza, devine vulnerabila si poate fi ranita cu usurinta. Ea se cunoaste si evita astfel de circumstante. Daca se trezeste, totusi, in mijlocul unei dispute, simtul diplomatiei o va face un bun reconciliator.
Cu prietenii se cearta rar. In general este foarte draguta cu ei, iar acestia au frumoasa calitate de a fi chibzuiti. Fidela prietenilor, va sari in ajutorul lor, fara insa a-si sacrifice linistea pentru ei.

In intimidate: Detesta complicatiile sentimentale si va fi usuratica pana cand va gasi barbatul visurilor ei. Atunci va face totul ca sa-l cucereasca si sa-l pastreze. Este o femeie sensibila, care are nevoie de multa atentie, nesuportand sa fie neglijata, ori ca relatia sa cada in banal. Daca barbatul de langa ea va sti sa ii ofere tot ce are nevoie, ii va rasplati eforturile prin fidelitate si prin armonia pe care stie sa o instaleze in mediul familial.

Preocupata de educatia copiilor ei, le va sugera ea intotdeauna drumul pe care sa porneasca , dar nu se va supara daca acestia nu il vor urma. Va ceda, nu din cauza unei slabiciuni de caracter, ci pentru ca are oroare de certuri, mai ales daca este vorba de propriile odrasle.
taki
Postat: Tuesday, March 14, 2006 5:31 AM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/13/2006
Postari: 13501
Locatia: Printre voi!
Femeie Dragon

1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000

In societate: Femeia Dragon este o luptatoare, nu cunoaste ce inseamna retragere si nu accepta sfaturi din partea celor din jur, nici daca au ani buni inaintea ei. Este sigura pe ea, considera ca judecata limpede si experientele ei sunt arme suficiente pentru a continua drumul vietii. Firea ei independenta atrage multe admiratii in societate, iar ea nu ezita sa faca parada de calitatile sale intelectuale. Femeia Dragon este ?mul la curent cu toate? nu exista domeniu in care sa nu fie capabila sa emita o parere, iar modestia ii este cu desavarsire straina. Isi face usor prieteni, dar ii pierde la fel de usor: spirituala sau critica, face o selectie riguroasa, in final pastrandu-i alaturi de ea doar pe aceia care ii impartasesc ideile si modul de a trai. Fata de ceilalti este intoleranta. Prietenii care ii cer sfatul, pot fi siguri ca parerea sa este documentata, iar ei ii face mare placere sa le ofere. Indiferent despre ce este vorba, Femeia Dragon nu bate campii, observatiile ei fiind chibzuite.

In intimidate: Este o femeie foarte exigenta in ceea ce priveste alegerea partenerului de viata si de aceea cu greu poate sa se laude ca si-a gasit perechea in care sa se oglindeasca toate calitatile de pe lista de cerinte. Cu toate acestea, face o multime cuceriri si are numeroase relatii, mai mult sau mai putin satisfacatoare. Marea ei problema este ca nu se implica total, fiindu-i foarte greu sa se indragosteasca. Totusi, atunci cand se intampla, este gata de orice pentru a-si inlatura rivalele si a-l cuceri pe barbatul dorit. Odata format cuplul, ea va avea rolul conducator. Isi va agresa partenerul cu nerabdarea de care da dovada si cu crizele de gelozie, de multe ori nefondate.

Copiii sunt singurele fiinte capabile sa o fascineze. Ei merita sa beneficieze de intreaga ei experienta, de sfaturile pe care le imparte cu multa generozitate. Isi va fixa tinte educative precise, menite sa-i indrume pe calea aleasa de acestia. Cand vor creste, se vor bucura de toata sustinerea ei.
taki
Postat: Tuesday, March 14, 2006 5:32 AM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/13/2006
Postari: 13501
Locatia: Printre voi!
Femeie Sarpe

1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

In societate: Foarte inteligenta si chibzuita, perfectionista prin natura ei, Femeia Sarpe cu greu suporta esecul. Intr-o astfel de situatie, orgoliul sau este facut mici farame si se va retrage din lume, pentru a se reface. In ceea ce priveste relatiile sociale, este circumspecta fata de exteriorul lor. In ciuda felului ei rezervat de a fi, isi face relatii cu usurinta si nu pierde niciodata contactul cu ele, fiind foarte organizata si calculata. Detesta snobismul si prefacutii, fata de care are o atitudine glaciala. Este omul discutiilor care impun un anumit grad cultural. Ii place sa converseze cu prietenii pe diferite teme ce ii permit sa isi etaleze cunostintele; apreciaza cand acestia ii cer sfatul, dar este jignita peste masura cand nu il si urmeaza.

In intimidate: Este o femeie exclusivista; nu accepta infidelitati, superficialitati, lipsa de finete in gesturi si gandire. In viziunea ei, barbatul ideal ar trebui sa fie sarmant, inteligent, intuitiv, rafinat, de un bun gust desavarsit. Indata ce-l va repera, il va si cuceri ?legenda spune ca in zodia Sarpelui se nasc cele mai frumoase femei. Va fi o partenera exemplara la prima vedere, insa foarte posesiva si de aceea, geloasa. Cere totul de la persoana alaturi de care a decis sa traiasca si ofera in schimb o fidelitate care nu-i este congenitala.

Relatia cu fiii va fi problematica, pentru ca are tendinta sa-si impuna punctul de vedere, atat cand acestia sunt mici, cat si in perioada adolescentei si post-adolescentei lor. Le va ignora deseori liberul arbitru, incercand sa-si convinga de justetea propriei variante, ba chiar sa se autoimpuna. Trebuie sa-si infraneze aceste porniri daca aspira la o relatie armonioasa cu ei.
taki
Postat: Tuesday, March 14, 2006 5:33 AM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/13/2006
Postari: 13501
Locatia: Printre voi!
Femeie Cal

1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002

In societate: Femeia Cal se remarca prin inclinatia spre actiune, taria de caracter, perseverenta cu care isi urmareste scopurile; toate acestea i-ar asigura un punctaj maxim , daca nu ar exista la ea un anumit grad de superficialitate. Pare foarte naturala in gestica si miscari, este sociabila, dinamica, ii place sa se exprime, sa vorbeasca; nimic nu sufera mai putin decat tacerea si inertia in societate. Felul sau ardent o impinge uneori catre jigniri la adresa celor din jur, fapt care ii scade din popularitate. Desi cunoaste multa lume, are putini prieteni, alesi pe spranceana. Cauta la acestia complementaritate, evitandu-i pe aceia care ii seamana. Este bine sa nu i se incredinteze secrete, pentru ca o taina dezvaluita ei devine, in scurt timp, taina intregii planete.

In intimidate: Inclinatia ei spre schimbare ii poate crea o falsa imagine frivola . Inconstanta ei nu se leaga de ezitari, ci mai degraba de impresia - care se dovedeste falsa pe parcurs ?ca acum a gasit barbatul potrivit. Atunci simte nevoia sa lase fraiele in mainile partenerului. Ea este femeia care devine supusa de bunavoie, ba chiar isi doreste acest lucru, dovedindu-si astfel, si prin fidelitate, atasamentul. Barbatul ales trebuie sa ii ofere nu atat tone de admiratie, cat libertate , pe care ea stie sa o aprecieze la justa ei valoare.

In viata de familie se dovedeste autoritara, fiind o buna educatoare pentru copiii ei. Dar rareori le va deveni complice. Acestia trebuie sa ii accepte ideile, pentru ca altfel, s-ar putea sa-si piarda interesul fata de ei.
taki
Postat: Tuesday, March 14, 2006 5:35 AM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/13/2006
Postari: 13501
Locatia: Printre voi!
Femeie Capra (Oaie)

1907, 1919, 1931,1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003

In societate: Nascuta sub semn artei, Femeia Capra face un adevarat cult pentru frumusete, natura sa visatoare si dispozitia hoinara indepartandu-o de realitatile cotidiene. Fantezista, finuta, chiar chic, ea nu se angajeaza in polemici, ci prefera conversatiile amuzante, jocurile de cuvinte; subiectele grave o plictisesc.
In societate are, in general, o atitudine pasiva. Cu prietenii cauta armonia, camaraderia. Nu se supara niciodata pe ei, iar daca totusi se isca certuri , va fi intotdeauna prima dispusa la impacare.

In intimidate: Se spune despre ea ca este foarte dezinvolta in relatiile amoroase si ca nu prea ia casatoria in serios. Acest lucru se poate intampla daca nu si-a gasit omul potrivit pentru a-si pune pirostriile. Va trata barbatii care se perinda in viata ei ca pe niste trofee, atenta sa-si perfectioneze trucurile de seductie si mandra de rezultatele acestei perfectionari sistematice. Insa, cum orice nas isi are nasul, va gasi la un moment dat, barbatul care sa o transforme din amazoana nestatornica, in femeia blanda si docila, peste care se suprapune perfect imaginea de sotie-model. Atunci va incerca primii pasi pe drumul fidelitatii in dragoste si nu-l va mai abandona decat in cazuri extreme: cand se va simti indepartata, ori tradata.

Va fi o mama relaxata si vesela, ba chiar le va da copiilor atata libertate incat acestia, derutati, nu vor sti ce sa faca cu ea. Trebuie sa fie atenta sa-si stabileasca reguli de educatie, in functie de caracterul lor.
taki
Postat: Tuesday, March 14, 2006 5:36 AM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/13/2006
Postari: 13501
Locatia: Printre voi!
Femeie Maimuta

1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

In societate: Femeia Maimuta traieste intr-un permanent conflict intre nevoia de a se simti bine peste tot si dorinta febrila de schimbare, imediat ce si-a cucerit obiectivul. Dar face fata acestei oscilatii datorita unei inteligente mobile si trebuie sa fie atenta sa nu cada in superficialitate. Iese in societate cu un scop precis: sa seduca, sa starneasca admiratie, pentru ca in urma ei sa se vorbeasca despre ea. Nu suporta singuratatea, clipele de refugiu din viata sa putand fi numarate pe degetele de la o mana. Cand vine vorba de prieteni, devine serviabila, si de aceea, foarte apreciata de acestia. Cand simte ca se clatina ceva, apeleaza la armele sale preferate: umorul si farsa. Trebuie sa fie atenta insa, deoarece poate glumi prea dur pe seama unor persoane care ii sunt antipatice si pe care nu le cunoaste destul de bine. Fata de acestea devine caustica, ofenseaza si dispare. Nu se stie daca ar trebui sa se astepte la o razbunare din partea lor.

In intimidate: Nu este o devoaratoare de barbati?a este Devoratoarea de barbati. Ii plac, este usor fascinata de o personalitate insa luciditatea ei demistifica pana si cel mai ravnit dintre exemplarele masculine. Nemaifiind nimic de descoperit in atat de scurt timp, este si normal sa-si indrepte atentia catre alte orizonturi. Ghinionistul se pomeneste atunci pus pe liber. Daca gaseste un barbat ?ns cu toate alifiile? il va accepta langa ea si se vor antrena reciproc intr-un vartej de senzualitate.

Adultii o plictisesc deseori, dar copiii o fac sa-si aduca aminte de momentele copilariei, perioada ei preferata. De aceea intre ei se simte cel mai bine, datorita unei imaginatii debordante pe care o pune in slujba acestora. Copiii o vor adora si o vor respecta in acelasi timp, datorita autoritatii sale native.
taki
Postat: Tuesday, March 14, 2006 5:37 AM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/13/2006
Postari: 13501
Locatia: Printre voi!
Femeie Cocos

1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

In societate: Femeia Cocos are o inclinatie spre fast, petrecere, spre tot ceea ce e stralucitor, ceremonios, glorios. Calitatile sale definitorii sunt onestitatea, cinstea si siguranta de sine. In societate este in elementul sau. Stie sa-si faca repede relatii, leaga numeroase prietenii, suscitand interesul celor din jur si amuzandu-i. De aceea sosirea ei este printre cele mai asteptate. Primeste invitatii de peste tot: de la nunti, botezuri, reuniuni, aniversari la petreceri in pijama, si le onoreaza cu mare placere. Nu e scumpa la vorba, iar sinceritatea ei face sa ofere amicilor sfaturi chibzuite. I se intampla sa duca dorul timpurilor din liceu, a grupului de prietene de atunci si a preocuparilor frivole care le uneau Probabil ea va astepta mai mult decat oricine altcineva, reuniunea de zece ani de la terminarea liceului, ori a facultatii.

In intimidate: Are tot arsenalul necesar sa-i zapaceasca pe reprezentatii sexului opus si totusi?Ea este femeia care stie cel mai bine intelesul sintagmei ?olidaritate feminina? Nu ar putea vreodata sa intervina intr-o relatie deja ?usa pe roate? chiar daca barbatul ar interesa-o in mod deosebit. Nu va fura niciodata barbatul altei femei. Ea este morala prin definitie, iar onestitatea implicita o va face sa filtreze cu mare precizie fluxul masculin cu care intra in contact. Se va opri la un barbat care sa aiba aceleasi calitati ca si ea ?lealitate, moralitate, integritate ?si va fi o sotie exemplara.

Ca mama, va fi adorabila si adorata. Stie o multime de jocuri, este protectoare si o foarte buna educatoare. Le va insufla odraslelor sale simtul onestitatii si al adevarului, nesuportand minciuna si inselatoria. Chiar si cand acestia vor creste, va ramane aceeasi mama ingrijorata pentru soarta lor. Va trebui sa le acorde mai mult incredere.
taki
Postat: Tuesday, March 14, 2006 5:39 AM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/13/2006
Postari: 13501
Locatia: Printre voi!
Femeie Caine

1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

In societate: Femeia Caine este extrem de loiala, morala si amabila. Este ?mul faptelor? chibzuita, atenta sa nu lezeze, deseori frustrata de aparitia unor evenimente neprevazute. Intotdeauna amabila, ea stie sa asculte cu atentie, desi e cam timorata in ceea ce priveste exprimarea propriei pareri. Atrage respectul celor in varsta prin afisarea unei conduite exemplare, iar anturajul ei o indrageste pentru ca veselia sa linistita o face atat de simpatica. Isi formeaza repede o parere despre persoanele abia cunoscute si cu greu isi va schimba aceasta prima impresie. Are insa frumoasa calitate de a-si tine parerea doar pentru ea. Loialitatea o face fidela prietenilor, care la randul lor apreciaza sfaturile rationale venite din partea ei, si o ajuta cu aceeasi devotiune. Si-i alege cu aceeasi chibzuinta nativa si face totul ca sa-i scoata din impas. Secretele fata de ea o jignesc, iar absenta vestilor o ingrijoreaza.

In intimidate: Marea ei problema este ca se ghideaza dupa principiul ?alitatea se dovedeste in timp? Nu ar fi nimic rau in asta, daca timpul acesta al ei nu s-ar masura cu incetinitorul. Sta in expectativa atat de mult incat nu se alege cu nimic. Vorba aceea, ?oala lunga, moarte sigura? Tinde sa fie foarte atenta, sa verifice si sa rasverifice comportamentul partenerului ?aceasta din cauza ca, mai mult decat orice alta femeie, se teme de rupturi, de relatii trecatoare, superficiale. De aceea asteapta oricat pentru a descoperi adevarata natura a celui cu care isi imparte calea. Daca isi va incadra aceasta tendinta in limitele normalului, va realiza ca fericirea nu este chiar atat de departe pe cat credea.
In alta ordine de idei, ea este ?emeia unei singure iubiri? statornice si armonioase. Intuitiva, dragalasa, tandra, intruchipeaza idealul sotiei si mamei.

In privinta educatiei celor mici, le va insufla in primul rand simtul dreptatii, considerat de ea unicul reper in functie de care iti poti construi un mod de viata sanatos.
taki
Postat: Tuesday, March 14, 2006 5:40 AM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/13/2006
Postari: 13501
Locatia: Printre voi!
Femeie Mistret

1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

In societate: Femeia Mistret este cinstita, dezinteresata si directa. Toleranta este una dintre calitatile relevante ale unei reale inteligente. Nu prea se simte in largul ei la reuniunile mondene. Deloc superficiala, va spune intotdeauna ce gandeste, iar aceasta sinceritate, uneori prea dura, va atrage dupa sine impresii si remarci negative. Mediile ei favorite sunt cercurile restranse si calatoriile, cu prilejul carora poate descoperi oamenii si viata lor.

Desi e banuitoare, uneori poate fi pacalita mai usor decat un copil.
Fata de prieteni este leala. Le spune ce crede despre ei cu riscul de a-i jigni, insa nu ar intelege daca i s-ar cere sa nu fie onesta cu oamenii pe care si i-a ales drept camarazi. Acestia nu se supara, pentru ca stiu ca ea este un om drept. Nu este, totusi, foarte exigenta cu ei si e remarcabil faptul ca nu este nevoie sa-i vada tot timpul ca sa-si pastreze relatiile.

In intimidate: In dragoste, la fel ca si in celelalte domenii, va merge drept la tinta. Inarmata cu rabdare, speranta si curaj, va consuma multa energie pentru cucerirea celui care i-a suscitat interesul. Ii place flirtul si petrece mult timp in fata oglinzii. Este fermecatoare si uneori poate surprinde prin rautatea cu care se foloseste de mijloacele proprii de seductie. Cocheta, nu va adera niciodata la ideea ca trebuie sa se ingroape in mormanul de vase de la bucatarie atunci cand va deveni sotie. Isi va alege perechea cu discernamant, atata timp cat o mare frumusete nu o va face sa-si piarda capul. Va forma un cuplu de invidiat, pentru fericirea calma, ravnita de toti.

Ca mama, va fi foarte intelegatoare cu odraslele ei. Credulitatea sa nativ ii poate juca feste daca nu este contrabalansata de un spirit educativ ferm. Va trebui sa gaseasca un mod de a-si castiga autoritatea in fata lor.
AdrianaC
Postat: Tuesday, March 14, 2006 5:55 AM

Nivel: ALBA CA ZAPADA

Intrat: 2/12/2006
Postari: 17760
Locatia: Bucuresti
taki wrote:
Femeie Bivol

1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997

In societate: Femeia Bivol este sobra, interiorizata, necomunicativa. Poate ca o usoara doza de snobism o tine individualizata, pentru ca nu ii place sa se amestece cu altii, chiar daca are acelasi punct de vedere intr-o anumita problema. Isi construieste o imagine de femeie puternica, pe care se poate pune baza si care nu aduce ingrijorari celor din jurul ei ?aceasta nu ramane doar o simpla masca, ci sunt calitati veridice. In variantele sale negative, Femeia Bivol este foarte rigida,incorsetata de principii, autoritara si dezorganiata.

In ceea ce priveste prietenii, tine la ei, discret, in felul sau, dar nu ar suporta sa fie deranjata de acestia in viata particulara. Cand ii cer sfatul, nu se grabeste, de teama sa nu ii indrume gresit: cu spiritul ei scrupulos, nu si-ar ierta niciodata daca i-ar induce in eroare.

In intimidate: Viata ei sentimentala este marcata de o cautare lenta. Ezita sa se arate pasionata din doua motive: teama sa nu fie trasa pe sfoara si o mare pudoare.Desi semnele ei de afectiune sunt foarte discrete, este atenta si fidela. Uneori este cam autoritara si poate deveni geloasa chiar si fara motive intemeiate. Atunci va fi foarte greu de suportat in preajma din cauza dispozitiei proaste pe care nu si-o poate ascunde. Inainte de a fi intalnit barbatul visurilor ei, nu se incurca in legaturi superficiale sau neechilibrate.

Desi fata de copii se manifesta rabdatoare, nu accepta ca acestia sa-si impuna punctul de vedere. Asteapta din partea lor sa-i respecte autoritatea si sa-i urmeze sfaturile.


Eu sunt aici ! Majoritatea caracteristicilor de aici chiar mi se potrivesc ras
Kiki
Postat: Tuesday, March 14, 2006 6:31 AM


Nivel: TOP TEAM

Intrat: 2/14/2006
Postari: 36607
Locatia: In casuta cu pitici
Si eu am citit ce scrie la CAL. E foarte adevarat. Chiar se potriveste. ras Si legat de societate, si cu prietenii ca ii aleg pe aceia care ma completeaza, e adevarat ca prietenii adevarati sunt foarte putini...In familie, la fel e adevarat, ramane de vazut cu copiii cum va fi sic
Miri
Postat: Tuesday, March 14, 2006 9:10 AM


Nivel: SAFIR

Intrat: 2/26/2006
Postari: 16505
Locatia: pe o margine de lume...
Si eu tot la BIVOL sint(1973)si e adevarat in cea mai mare masura.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed