Nivel: Avansat
Intrat: 1/20/2011 Postari: 3242 Locatia: spania (Ro -Sebes AB)
| Gagaritz felicitari ptr sarcina si gandestete ca poate tocmai de aia face doamne doamne lucrurile asa la atata suparare sa vezi ce bucurie mare o sa fie cu bebe nou in casa si un fratior sau surioara ptr printesa ta,multa putere sa treceti peste toate |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Intrat: 3/1/2006 Postari: 7513 Locatia: Ro
| Koko, ce putin mai ai !
Pup toate burticile si mamicile ! |
|

Nivel: RUBIN
Intrat: 4/22/2009 Postari: 20813 Locatia: Pitesti
| Si eu va doresc o zi usoara ! La noi e racoare si ma simt asa bine ,caldura ma innebunise mai ales dupa cele patimite in spital -si ma refer la caldura indurata acolo . |
|

Nivel: Ambasador
Intrat: 3/1/2011 Postari: 805 Locatia: Husi
| gagaritz wrote:va multumesc mult fetelor ,desi sunt intr-o situatie foarte dificila in mom de fata speram sa ne repunem si moral si dpdv de sanatate si sa trecem peste acest impas..poate va voi povesti starea mea de spirit care in mom de fata e foarte proasta ...:((
Capul sus, sa treci cu bine peste toate. Sa va aduca bebe numai bucurii si liniste sufleteasca. |
|
Nivel: Guest
Intrat: 2/12/2006 Postari: 5
| Gargaritz, felicitari pentru sarcina. Sa va ajute Dumneze sa treceti cu bine peste aceste momente dificile si sa te bucuri din toata inima de sarcina.
|
|

Intrat: 3/5/2011 Postari: 1531 Locatia: DE
| Gagaritz ce veste frumoasa,felicitari! Incercari in viata noastra o sa vina si o sa treaca ,ce raman dupa noi sant copii.O sa vezi ca o sa vina timpuri frumoase Sa ai o sarcina usoara si fara probleme |
|

Nivel: Senior
Intrat: 2/22/2011 Postari: 5016 Locatia: Germania
| Gagaritzule....asta da surpriza. Felicitari mami si sarcina usoara, las` ca trec si greutatile, bucura-te de moment. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 11/25/2008 Postari: 433 Locatia: galati
| Fetelor ma bucur sa ma aflu din nou printre voi, ma inscriu si eu cu o sarcina de 10 saptamani. Doamne ajuta ca de data asta sa fie o sarcina mai "cumintica".
|
|
 Nivel: Maestru
Intrat: 10/17/2009 Postari: 8595 Locatia: Constanta
| Cathy felicitari si sa fie intr-un ceas bun. Bine ai revenit |
|

Intrat: 9/4/2011 Postari: 1263
| gagaritz felicitari si capul sus, bebe o sa ti aduca multe zambete in casa cathy bine ai venit printre burticoase
|
|

Nivel: Senior
Intrat: 11/10/2009 Postari: 7233 Locatia: Bucuresti
| Cathy felicitari! Fetelor bine ati venit in club! Ca noi predam acusica stafeta! Mai trebuie o gravidutza ca sa fie 3! |
|
Nivel: Guest
Intrat: 2/12/2006 Postari: 5
| Cathy, felicitari. Sarcina cat mai usoara si un sanatos si voinic. |
|

Intrat: 3/22/2010 Postari: 3091 Locatia: bacau
| Gragaritz,Carhy sa aveti o sarcina usoara si la termen
Eu as lua locului cuiva pe aici dar momentan n am cu cine si chiar de as avea,nu imi mai fac sperante deloc ca sa nu traiesc deziluzii pe urma.
Ma uitam cum se reintregeste grupa .Sanatate sa aveti si sarcina usoara la toate |
|

Intrat: 7/3/2010 Postari: 1943
| Gagaritz, sarcina usoara si multa sanatate! Domnul sa vegheze asupra ta si sa te imputerniceasca. Ganduri pozitive sa ai si numai stari de bine! Cathy, ce surpriza! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si multa sanatate!
Koko, esti urmatoarea burtica pe lista, mai e un pic! Indata incepem galeria si la tine. Taty, tu cum mai esti? Sarcina usoara in continuare! |
|

Nivel: RUBIN
Intrat: 3/29/2007 Postari: 22724
| Felicitari pentru sarcina, Caty! |
|
|