Nivel: Guest
Intrat: 2/12/2006 Postari: 5
| Buna ,ma numesc Ioana,am o poveste mai complicata...am pierdut doua sarcini pana acum chiar daca am deja un baietel de 3 ani si 1 luna,acum sunt din nou insarcinata dar nu merge bine...am fost suspecta de sarcina extrauterina,pana la urma s-a vazut un punctulet in uter,dureri nu am avut absolut deloc si asta l-a determinat pe ginecologul meu sa creada ca e o sarcina normala doar ca ar putea fi de 2-3 saptamani.Problema este ca am avut mici sangerari in urma cu cateva ziel,am fost repede la un control,am refacut hcg beta care il facusem inainte cu o saptamana,hcg-ul a crescut deci este o sarcina care vrea sa crasca,de la o zi la alta a inceput sa se vada sacul ovular sub forma de un punctulet.Problema e ca ginecologul meu a zis sa incerc sa imi fac rost de gravibinon,pentru ca acesta ar fi cel mai bun medicament care m-ar putea ajuta dandu-mi exemplu o pacienta care a avut sangerari mari la inceputul sarcinii si dupa ce a luat gravibinon acum este in luna 6-a si este bine.Nu stiti cumva de unde as putea face rost?Ca eu am incercat in Germania,Italia,Ungaria si Spania....In doua zile mi se da raspuns de la o farmacie din Germania care a zis ca poate rusesc sa gaseasca in serbia si sa imi comande dar ca nu se mai fabria...am intrat pe forum in speranta ca cineva o fi avut acest tratament si m-ar putea ajuta Va multumesc din suflet si astept un raspuns,Ioana |