Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 9/16/2007 Postari: 408 Locatia: departe si totusi aproape
| Marivic ne bucuram sa te vedem Kiki, ce ganditoare esti...imi place mult cum a iesit |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Intrat: 3/1/2006 Postari: 7513 Locatia: Ro
| Katy, Shirel , Kiki, Marivic super mamici |
|

Nivel: TOP TEAM
Intrat: 2/14/2006 Postari: 36607 Locatia: In casuta cu pitici
| Alina, Taty, |
|

Nivel: Senior
Intrat: 6/20/2007 Postari: 7308 Locatia: Printre probleme......
| Super mamici!!!!!!
SHIREL iti statea bine si blonda, dar acum e mult mai bine!!!!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 9/16/2007 Postari: 408 Locatia: departe si totusi aproape
|
SUBSCRIU! Maaama ce bine te prinde Te mai recunoaste Eden? Eu m-am facut odata bruneta (de Halloween) si a plans Sascha pana mi-am spalat vopseaua(nu era permanenta ) Oanalaurisa iti sta bine cu lungimea medie , mie imi place mai mult decat scurt de tot Pupici nepotelului Gina77 lasa silueta sa ne dai vesti bune Adriana...friguroasa, dar frumoasa Ce ti-a crescut parul!!! MNiko....niste soare n-ar strica Ai?
lori16ro wrote: super mamici, cum sa treci "neobservata mami2x",daca esti asa frumoasa de fapt toate sunteti una mai frumoasa ca alta, felicitari mamici
Multumesc Lori |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Intrat: 4/4/2006 Postari: 8978 Locatia: Piatra Neamt, Romania
| Cate mamici frumoase! Le pupam pe toate! |
|
 Nivel: Senior
Intrat: 1/10/2007 Postari: 5597
| Mami2x wrote:SUBSCRIU!  Maaama ce bine te prinde  Te mai recunoaste Eden? Eu m-am facut odata bruneta (de Halloween) si a plans Sascha pana mi-am spalat vopseaua(nu era permanenta  ) Oanalaurisa iti sta bine cu lungimea medie  , mie imi place mai mult decat scurt de tot  Pupici nepotelului Gina77 lasa silueta sa ne dai vesti bune Adriana...friguroasa, dar frumoasa  Ce ti-a crescut parul!!! MNiko....niste soare n-ar strica  Ai? lori16ro wrote: super mamici, cum sa treci "neobservata mami2x",daca esti asa frumoasa de fapt toate sunteti una mai frumoasa ca alta, felicitari mamici Multumesc Lori
Multumesc! |
|
Nivel: Guest
Intrat: 2/12/2006 Postari: 5
| Soferita lu'peste
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Intrat: 2/14/2006 Postari: 36607 Locatia: In casuta cu pitici
| Soferita asta e foarte frumusica. Ma bucur ca are puterea sa zambeasca la circulatia nemernica din oras! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Intrat: 2/12/2006 Postari: 17757 Locatia: Bucuresti
| Multumesc tuturor pentru aprecieri.
Vineri si sambata am avut niste zile excelente, asa ca am zis sa fac repede o poza sa nu uit starea de spirit pe care am avut-o:
 |
|
| Adriana, te-ai costumat cumva in indiaca?
SA te tina starea de spirit si azi si sa aveti o zi minunata. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Intrat: 2/12/2006 Postari: 17757 Locatia: Bucuresti
| MNiko wrote:Adriana, te-ai costumat cumva in indiaca?
SA te tina starea de spirit si azi si sa aveti o zi minunata.
Nu Miha, mi-a lipit Alice in frunte niste hartie adeziva, ca ne-am jucat si uite cu ce m-am ales. Si azi ma asteapta o zi superba. Merg la un botez, asa ca sper sa ma distrez la maxim |
|
| AdrianaC wrote:Nu Miha, mi-a lipit Alice in frunte niste hartie adeziva, ca ne-am jucat si uite cu ce m-am ales. Si azi ma asteapta o zi superba. Merg la un botez, asa ca sper sa ma distrez la maxim Distractie placuta si azi. |
|
 Nivel: SAFIR
Intrat: 3/27/2006 Postari: 18834
| Adriana, arati minunat. Distractie placuta astazi la botez. |
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 3/23/2007 Postari: 12042
| Adriana super tenul Vrem secretul Distractie placuta! |
|
|