Fraude in asigurari

Options Fraude in asigurari
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mommy
Postat: Thursday, November 22, 2007 9:56 AM

Nivel: Avansat

Intrat: 11/18/2006
Postari: 3674
Socant - Escrocherie tip Caritas la Allianz Tiriac
oanalaurisa
Postat: Thursday, November 22, 2007 12:24 PM

Nivel: Senior

Intrat: 1/10/2007
Postari: 5597Foarte interesant,iar concluzia este ca atunci cand oamenii viseaza sa faca bani fara munca,iau teapa indiferent de mediul din care provin si de studiile sau functiile pe care le au.
fdianamaria
Postat: Thursday, November 22, 2007 6:08 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 2/17/2006
Postari: 4933
Locatia: in jurul Aradului...
thumleft no comment


PS Daca totusi nu ma pot abtine....trebe sa ai ceva minte si ceva tupeu sa poti face asa ceva. L-as numi "Anti-angajatul model"
Kiki
Postat: Thursday, November 22, 2007 7:17 PM


Nivel: TOP TEAM

Intrat: 2/14/2006
Postari: 36607
Locatia: In casuta cu pitici
Bine le-a facut, sincer! Asa o sa viseze mai putin la castiguri instant si o sa puna mana sa munceasca! Ciudat ca nu invata lumea asta deloc ca banii nu pica din cer! alcool
mommy
Postat: Friday, November 23, 2007 9:06 AM

Nivel: Avansat

Intrat: 11/18/2006
Postari: 3674
Apropos de agentii in asigurari, cei mai buni (cu cele mai mari vanzari) nu sunt cei mai corecti, care explica clientului toate dedesubturile produsului, toate comisioanele, toate riscurile neacoperite etc. Cei mai buni vanzatori de asigurari sunt cei care promit castigurile cele mai mari si nu spun ca nu sunt garantate, cei care nu intra in detalii "suparatoare" si il fac pe client sa viseze cu ochii deschisi. Asta e constatare statistica ca sa spun asa, nu zic ca toti sunt la fel, exista si agenti buni si corecti, dar sunt foarte rari.
Majoritatea clientilor iau decizia de cumparare sub un impuls emotional si foarte putini analizeaza in amanunt, rational polita pe care o cumpara si asta se intampla in toata lumea, nu doar in Romania. Nici 10% din clienti nu citesc conditiile contractuale ale unei polite de asigurare, inainte de a o cumpara. De fapt, multe din companii trimit clientului conditiile contractuale abia odata cu emiterea politei. Clientul se poate razgandi, dar odata decizia de cumparare luata, foarte putini se mai ostenesc sa le citeasca. Ca sa nu mai zic ca aproape nimeni nu consulta un avocat, in cazul in care nu are cunostintele necesare pt a intelege clauzele contractuale.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed