Drogurile si scoala

Options Drogurile si scoala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Postat: Thursday, May 10, 2012 2:20 PM

Nivel: ALBA CA ZAPADA

Intrat: 2/12/2006
Postari: 17420
Locatia: Bucuresti
Din ce in ce mai des aud despre droguri in scoli si pur si simplu ma inspaimanta sa aflu cat sunt de usor de procurat...

Cand incepem sa ii vorbim copilului despre droguri si cat putem sa ii spunem, ca sa inteleaga si sa realizeze ca trebuie sa se tina departe de ele si de persoanele care le consuma?
bereea
Postat: Thursday, August 23, 2012 3:44 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22494
Noi am discutat deja despre acest lucru, asa cum am discutat despre tigara si despre pedofilie.Bineinteles ca i-am prezentat lucrurile pe intelesul ei, iar pe masura ce creste voi incerca sa fiu foarte atenta .La scoala la care merge Ale n-am auzit despre asemenea lucruri, dar cine poate sti?
Deocamdata este inca mica si sper, ca in viitor, sa nu fie curioasa sa incerce si nici sa aiba in anturaj persoane care folosesc droguri.Incerc sa-i fiu si prietena pe langa mama, deocamdata n-are secrete fata de mine, imi povesteste tot ce face, ma intreaba cand are nelamuriri.Sper sa fie asa si in continuare.
katy_lumika
Postat: Thursday, August 23, 2012 8:53 PM


Nivel: Senior

Intrat: 1/14/2008
Postari: 5944
Locatia: Constanta
Si eu am vorbit cu Luana despre droguri si despre cele enumerate de catre Bereea.
Despre droguri discutia a venit cand a vazut ea o gluma despre iarba si nu intelegea semnificatia cuvantului. Deocamdata este terifiata de riscurile consumului de droguri, nu intelege cum pot copiii de liceu sa cada in plasa lor. I-am explicat ca vor exista mereu "binevoitori" care te pot atrage in aceasta cursa. Sper sa nu fie blegut sa zica da iar eu sper sa fiu vigilenta daca vad vreun asemenea personaj in preajma ei.
aurishta
Postat: Friday, August 24, 2012 7:07 AM


Nivel: Senior

Intrat: 3/2/2011
Postari: 5531
Locatia: Bucuresti
Din pacate, nu dealerii amagesc copiii, ci se iau unii dupa altii, din dorinta de a fi la fel cu ceilalti si crezand ca astfel au parte de o distractie "tare"banghead Eu am un baiat de liceu si sunt consternata de inconstienta de care dau dovada copiii cu privire la acest subiect. El imi povesteste foarte multe lucruri legate de consumul de droguri si este groaznic cat de raspandit este in randurile adolescentilor.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed