Dialog pe teme astrologice

Options Dialog pe teme astrologice
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Postat: Thursday, April 10, 2008 9:40 PM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 1/17/2008
Postari: 27681
Locatia: u.k.
Prognoza astrologica pe peroada urmatoare,pana la sfarsitul luniidance flowers11 - 12 aprilie: cuadratura Soare – Jupiter, sextil Soare – Neptun, cuadratura Mercur – Marte, cuadratura Mercur – Jupiter, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn – Pluto
Sfarsitul de saptamana care vine, ba si primele doua zile ale saptamanii viitoare, ar putea aduce un plus de interes fata de arta si spiritualitate, datorita faptului ca Soarele si Neptun vor forma impreuna un sextil. Avand in vedere ca exista cateva aspecte care tind sa genereze conflicte si dizarmonie, este recomandabil sa dedicam weekendul care vine destinderii si distractiei. Se pare ca a venit vremea sa ne ocupam putin mai mult si de sufletul nostru: o vizita la o biserica sau o manastire, o carte sau o muzica buna vor fi binevenite.

Aproximativ in aceeasi perioada Mercur va forma o cuadratura cu Jupiter. Calitatea transmiterii informatiei ar putea avea iar de suferit. Mercur in Berbec va incerca sa grabeasca procesele de tip intelectual, dar Jupiter aflat in rigidul Capricorn va insista mai mereu pentru o reverificare. In orice caz, merita sa fim atenti, chiar cu pretul de a pierde timp, fiindca in aceasta perioada putem fi inselati, tratati cu informatii false sau partial false. Este recomandabil sa judecam de doua ori, chiar de trei ori inainte de a face un pas in afaceri, fiindca in aceste zile exista pericolul unei pierderi financiare, in cazul in care dovedim superficialitate. Nu luati decizii importante sub presiunea momentului! Dictonul “a masura de doua ori si a taia o data” este cat se poate de adevarat pentru perioada 11 – 15 aprilie. Pe cat posibil, amanati luare deciziilor ferme pentru perioada 16 – 18 aprilie.
13 - 15 aprilie: conjunctie Soare – Mercur, cuadratura Soare – Jupiter, sextil Soare – Neptun, cuadratura Mercur – Jupiter, trigon Marte – Uranus, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn – Pluto
Timp de aproximativ 6 zile, Soarele si Mercur se vor afla in conjunctie. Efectele benefice ale acestei conjunctii se vor vedea probabil doar incepand cu 16 aprilie, cand functionarea intelectului va tinde sa revina la normal sau chiar sa aiba un randament mai ridicat decat de obicei. Energiile structurii intelectuale vor putea fi din nou concentrate. Este de asteptat sa ne fie mai usor sa ne gandim in mod coerent, sa comunicam mai obiectiv si intr-o ambianta mai placuta cu semenii nostri.

In acelasi sens va tinde sa lucreze si trigonul dintre Marte si Uranus, aspect care se incheaga incepand cu 13 aprilie si va fi activ pana la sfarsitul lunii. Efectele acestui trigon vor fi vizibile mai ales in partea a doua a lunii aprilie. Pe langa faptul ca va incerca la randul lui sa induca coerenta in gandire, putere de concentrare si climat benefic comunicarii, acest trigon va aduce probabil beneficiul activizarii vietii, practic in toate domeniile. Daca prima parte a lunii a putut fi caracterizata prin lupte surde si conflicte, a doua parte a ei poate aduce un climat mai deschis, orientat spre rezolvarea eficienta a problemelor existente. Este posibil ca oamenii sa adopte o atitudine progresista, de incredere reciproca. Ei vor fi posibil mult mai deschisi sa accepte noutatea in existenta lor si chiar s-o puna rapid in aplicare. In general, este de asteptat ca toate procesele vietii sa se accelereze: vom avea probabil impresia ca in sfarsit, lumea s-a pus in miscare, ca totul incepe sa functioneze. Este de asteptat ca a doua parte a lunii sa aduca bucuria de a lucra la un scop nobil si creativitatea in centrul de greutate al vietii de zi cu zi.
16 - 17 aprilie: conjunctie Soare – Mercur, opozitie Marte – Jupiter, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn – Pluto
O buna parte a aspectelor disonante se destrama si astfel apele vietii de zi cu zi tind sa se limpezeasca. Efectele benefice descrise mai sus vor tinde sa se contureze si mai elocvent.
Marte si Jupiter intra in opozitie, dar datorita faptului ca in zilele precedente erau active pe cer mai multe cuadraturi (=lupte surde), acest aspect va aduce probabil un cert beneficiu: va functiona ca supapa a tensiunilor acumulate. Opozitia permite ca problemele care au zacut in adancuri si care au generat tensiuni, sa fie in sfarsit scoase la suprafata si discutate in mod deschis. Opozitia este menita sa aduca o rezolvare rapida a unei stari de conflict, chiar daca ea nu se ocupa de evitarea durerii sau de diplomatie. Opozitia este interesata de rezolvarea starii conflictuale cu orice pret.

Fiind implicate planetele Marte si Jupiter, aspectul lor actual va ascuti probabil spiritul de competitie. Este posibil ca unii sa exagereze in utilizarea fortei proprii, cu scopul de a-si impune autoritatea. Ei vor afisa un fals optimism, un optimism colorat de orgoliu.
Opozitia dintre Marte si Jupiter vorbeste intotdeauna despre dorinta de expansiune (Jupiter) cu orice pret, fara a tine cont de ceilalti (Marte). Din cauza faptului ca in prezent luptele s-au mutat in sectorul financiar, sunt de asteptat atacuri agresive din partea concurentei. Disponibilitatea pentru a incheia compromisuri va cam lipsi in urmatoarele doua saptamani.
In ceea ce priveste evolutia personala, zilele care urmeaza vor aduce posibilitatea perfectionarii autocontrolului. Este recomandabil sa fim atenti la cantitatea de alimente pe care le vom consuma: in zilele in care Jupiter primeste aspecte disonante, el incearca sa ne faca gurmanzi.
18 - 19 aprilie: trigon Mercur - Saturn, trigon Mercur – Pluto, cuadratura Venus – Marte, opozitie Marte – Jupiter, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn – Pluto
Mercur intra in Taur si formeaza imediat cate un trigon cu Saturn si cu Pluto. Datorita faptului ca aceste doua planete se afla in miscare retrograda, aceste doua trigoane pierd mult din importanta. Ele oricum nu vor fi actice decat la acest sfarsit de saptamana. In orice caz, este probabil sa beneficiem de coerenta in gandire, rabdare si atitudine de a lucra sistematic. Este posibil ca pret de trei zile, viata sa intre intr-un ritm constant, generand impresia certa ca detinem controlul evenimentelor. Avand in vedere faptul ca cele trei planete se afla in semne de pamant, colaborarea lor va avea efecte cu precadere in lumea materiala. Este de asteptat sa gasim mai usor solutii pentru problemele concrete, palpabile. Daca weekendul trecut a fost probabil dedicat destinderii, va fi bine ca in acest sfarsit de saptamana sa incercam sa ne facem utili, sa reparam, sa mesterim ceva.

Intre 18 si 28 aprilie, Venus si Marte vor forma o cuadratura. Acest aspect va tinde sa genereze o tensiune in viata sentimentala. Oamenii pot fi nesinceri, incercand sa arate catre exterior niste calitati pe care nu le poseda cu adevarat. Aceste zile vor putea fi caracterizabile cel mai probabil printr-o multitudine de zambete false. Sub masca prietenoasa a partenerilor de afaceri s-ar putea ascunde acum dorinte egoiste, lipsa de omenie si chiar o urma de cruzime.
Indiferent daca este vorba despre afaceri sau viata personala, este recomandabil sa fim transparenti, sa fim exact ceea ce suntem. In acelasi timp, va fi nevoie probabil sa dovedim fermitate, refuzand in mod politicos colaborarea in cazul in care observam ca cei cu care venim in contact incearca sa ocoleasca legile scrise sau cele ale bunului simt.
20 aprilie: trigon Soare – Saturn, trigon Soare – Pluto, trigon Mercur – Saturn, cuadratura Venus – Marte, opozitie Marte – Jupiter, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn – Pluto
Mercur iese din trigoanele trasate catre Saturn si Pluto, lasandu-i locul sau Soarelui. Odata ce intra in Taur, Soarele arunca cate un trigon spre Saturn si Pluto, timp de aproximativ 5 zile. Miscarea retrograda a acestor doua planete face ca importanta acestor aspecte sa scada, dar totusi ele nu pot fi omise. Asadar, in urmatoarele zile oamenii vor fi probabil plini de determinare, seriosi si profunzi. Ei vor incerca sa-si dozeze energiile intr-un mod mai eficient. In aceste zile, este probabil ca principalele preocupari ale oamenilor sa fie legate de lumea materiala si de succesul financiar, deoarece toate cele trei planete implicate in trigoanele amintite se afla in semne de pamant. Ei isi vor dedica probabil majoritatea timpului pentru indeplinirea indatoririlor.
21 - 23 aprilie: trigon Soare – Saturn, trigon Soare – Pluto, cuadratura Venus – Marte, cuadratura Venus – Jupiter, opozitie Marte – Jupiter, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn – Pluto
Intre 21 si 27 aprilie, Venus si Jupiter formeaza impreuna o cuadratura. Zilele caracterizate printr-un astfel de aspect pot ascunde pericolul abuzului de incredere. Venus este atacata si de catre Marte, tot printr-o cuadratura, iar acolo am amintit despre zambetele nesincere care pot ascunde dorinte meschine. Cuadratura dintre Venus si Jupiter are o interpretare similara: in exterior este afisata o imagine binevoitoare, dar in profunzime se ascund dorinte egoiste. Asadar, in aceste zile, daca o relatie (indiferent daca este vorba despre una inchegata in domeniul afacerilor sau despre o relatie de tip personal) evolueaza prea repede, este indicat sa fim cu ochii in patru.
24 aprilie: trigon Soare – Saturn, trigon Soare – Pluto, cuadratura Venus – Marte, cuadratura Venus – Jupiter, sextil Venus - Neptun, opozitie Marte – Jupiter, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn – Pluto
Pana la sfarsitul saptamanii, Venus formeaza un sextil cu Neptun. Coroborat cu faptul ca in lumea exterioara pot exista pericole si tensiuni, este indicat sa ne retragem in interior si sa dedicam si aceste zile sufletului propriu. Singuratatea, muzica si spiritualitatea sunt cuvintele cheie potrivite pentru zilele care urmeaza.
25 – 26 aprilie: cuadratura Venus – Marte, cuadratura Venus – Jupiter, sextil Venus - Neptun, opozitie Marte – Jupiter, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn – Pluto
Se dizolva trigoanele la care participa Soarele, si astfel creste importanta aspectelor care sunt inca active, mai ales cel al trigonului trasat intre Marte si Uranus. Acest aspect se afla inca in ascensiune (orbul se restrange), iar aspectele formate de Marte, Venus si Jupiter sunt deja pe o panta descrescatoare (orbul se largeste). Asadar, din ce in ce mai mult, atitudinea progresista, orientata spre gasirea unor solutii eficiente si practice incepe sa castige teren in fata inselaciunilor.
27 aprilie: trigon Mercur – Jupiter, sextil Mercur – Marte, sextil Mercur – Uranus, cuadratura Venus – Marte, opozitie Marte – Jupiter, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn – Pluto
Sfarsitul lunii aprilie se bucura de razele benefice ale aspectelor la care participa planeta Mercur: sextilele alcatuite cu Marte si cu Uranus, respectiv trigonul dintre Mercur si Jupiter. Activitatea intelectului va tinde sa se intensifice. Gandirea devine probabil foarte flexibila, rapida si eficienta. Oamenii pot deveni foarte creativi, gasirea solutiilor la problemele practice aparute putand veni extrem de usor. Intuitia, mai ales cea de tip tehnic, e posibil sa se ascuta. Oamenii vor fi probabil mai deschisi pentru a accepta noul si pentru a-l aplica in practica. Ei nu se vor teme sa-si arate latura originala. Exista o mare probabilitate ca piedicile care au stat in calea comunicarii deschise dintre oameni sa dispara. Fiind implicat Jupiter, oamenii pot arata o disponibilitate crescuta pentru a lucra spre binele general.

28 – 30 aprilie: trigon Mercur – Jupiter, sextil Mercur – Marte, sextil Mercur – Uranus, cuadratura Mercur – Neptun, cuadratura Venus – Marte, opozitie Marte – Jupiter, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn – Pluto
In ultimele zile ale lunii are loc si cuadratura dintre Mercur si Neptun. Este posibil ca efectele acesteia sa fie contracarate de aspectele pozitive la care participa Mercur. Totusi, poate exista o discrepanta intre realitate (Mercur) si dorintele noastre (Neptun). Va trebui sa fim atenti ca acestia din urma sa nu se dovedeasca a fi iluzii. Pozitionarea planetelor Mercur si Jupiter in semne de pamant recomanda sa ne concentram fortele asupra solutionarii problemelor in planul fizic. Pare sa nu fie acum momentul sa ne ocupam de problemele care ating planuri superioare (planul social si cel spiritual).
ingerash
Postat: Tuesday, May 6, 2008 12:10 PM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 1/17/2008
Postari: 27681
Locatia: u.k.
Imi pare rau ca am uitat sa postez prognoza astrologica pe luna maiangel angel angel Sper sa va fie de folospupici

1 - 2 mai: trigon Venus - Saturn, trigon Venus - Pluton, trigon Saturn - Pluton, opozitie Marte - Jupiter, sextil Jupiter - Uranus
Evenimentul important al inceputului lunii mai este constituit de formarea unui triunghi major intre semne de pamant. Venus paseste in domiciliul sau, in Taur, si intra imediat in trigon cu Saturn si cu Pluton. Pe 1 mai, cei mai multi europeni sarbatoresc bucuria instalarii depline a primaverii. In triunghiul major de mai sus sunt evidentiate semnele de pamant, deci este posibil ca ziua de 1 mai sa fie sarbatorita prin munca, de catre multi dintre noi. Ori, cei care isi vor putea permite o iesire in aer liber in aceasta zi, vor sarbatori intr-un mod simplu, fara prea mult fast, mai mult interiorizandu-si bucuria. Colaborarea dintre Saturn si Venus ajuta, de obicei, la restructurarea corpului astral, conferind stabilitate sentimentelor. De asemenea, orice aspect pozitiv dintre Venus si Pluton tinde sa genereze energii vindecatoare. Asadar, putem conchide faptul ca inceputul lunii mai va aduce probabil o mult asteptata liniste interioara. Chiar daca nu vom intampina probabil bucurii extraordinar de mari, va fi bine sa ne reamintim faptul ca cele mai mari miracole sunt ascunse in bucuriile simple ale vietii. Un mare intelept spunea ca "zambetul unui copil, sau zig-zagul croit de o insecta in drumul sau printre firele de iarba sunt adevaratele miracole" - trebuie doar sa avem inima deschisa pentru a realiza splendoarea lor. Suntem nevoiti sa vorbim aici despre simplitate, din cauza faptului ca spontaneitatea energiilor venusiene va fi probabil sistematizata si ordonata - deci oarecum redusa - de cele doua planete retrograde la aceasta ora, Saturn si Pluton, aflate in Fecioara si respectiv Capricorn, de care Venus este legata prin trigoanele amintite mai sus.
Este inca activ sextilul dintre Jupiter si Uranus, un aspect care iarasi tinde sa ajute activitatile creative, de tip tehnic - munca insasi. Existenta acestui aspect este un nou indiciu - daca vreti: o alta recomandare din partea Cerului - pentru a dedica primele zile ale lunii mai unor activitati creatoare. In fiecare primavara, natura incepe sa creeze noi forme de viata. Pentru a beneficia la maximum de aceste energii, cel mai indicat este sa o imitam, sa incercam sa cream, la randul nostru, ceva util.
Opozitia dintre Marte si Jupiter este activa doar in primele doua zile ale lunii. Ea tinde sa disperseze energiile de care dispunem, si astfel este posibil sa ne creeze dificultati in organizarea vietii noastre. Cu alte cuvinte, este posibil sa ne ocupam de mai multe activitati deodata si sa nu avem spor in nici una dintre ele. Este recomandabil deci sa ne focalizam atentia asupra unui singur lucru de indeplinit.

3 - 4 mai: cuadratura Mercur - Saturn, trigon Venus - Saturn, trigon Venus - Pluton, trigon Saturn - Pluton, sextil Jupiter - Uranus
Mercur paseste in domiciliul sau, in Gemeni, si imediat intra in rol cuadratura dintre Mercur si Saturn. Un aspect dificil trasat intre Mercur si Saturn vorbeste de obicei despre dificultati in a ajunge de la idee (Mercur) la realizare concreta (Saturn). Transpunand in limbaj sportiv: in aceste zile, este posibil ca ceea ce functioneaza in teorie sa nu functioneze la antrenament, si pe de alta parte, ceea ce merge la antrenament sa nu dea niciun rezultat la meci. De cele mai multe ori, actiunea se impotmoleste chiar la faza de idee. Fiind confruntati cu o lipsa partiala sau totala de informatii, este posibil sa nu dispunem de curajul de a intreba, ori nu lansam intrebarea la momentul potrivit sau cu tonalitatea potrivita. Cuadratura dintre Mercur si Saturn ascunde pericolul nerealizarii planurilor noastre din cauza unor astfel de dificultati de comunicare. Mercur avand si conotatii financiare, este posibil sa avem parte si de dificultati banesti: s-ar putea ca socoteala de acasa sa nu se potrivesca cu cea din targ. Totodata, avand in vedere insusirile pozitive si negative ale zeului Mercur, cel de la care planeta si-a mostenit caracteristicile (sa nu uitam ca el este si zeul hotilor): pana la data de 6 mai, este recomandabil sa evitam afacerile dubioase, fiindca este posibil sa fim inselati. Cuadratura dintre Mercur si Saturn solicita in primul rand corectitudine si vigilenta din partea noastra.
Totodata, din cauza faptului ca Saturn are o puternica natura conservatoare, este posibil sa intampinam dificultati in a accepta provocarea viitorului. Este posibil ca unele planuri, care sunt utile, dar par prea moderne, sa esueze din cauza unor piedici puse de niste forte prea conservatoare. Este la fel de adevarat ca nici fortele avangardiste nu trebuie sa-si castige dreptatea prin forta, fiindca pot exista cazuri in care tocmai moderatia conservatoare poate salva proiectul. In aceste zile, este esential sa alegem in mod intelept ponderea dintre traditie si modernism.

5 mai: cuadratura Mercur - Saturn, trigon Saturn - Pluton, sextil Jupiter - Uranus
Se destrama aspectele pozitive la care a participat Venus. Dupa cateva zile de relativa odihna, in care ne-am bucurat mai mult sau mai putin de inflorirea primaverii, vin cateva zile, posibil cu mai multe nuante gri, in care ne reintoarcem la munca propriu-zisa.
Dintre aspectele interplanetare active, cea mai mare importanta detine sextilul dintre Jupiter si Uranus. Cuadratura dintre Mercur si Saturn sta sa se destrame, iar trigonul dintre Saturn si Pluton pierde din importanta datorita faptului ca dintre cele doua planete una - Pluton - este in mers retrograd. Asadar, sextilul amintit mai sus tinde sa ne mareasca creativitatea, intuitia (mai ales in domeniul tehnic, dar si cea propriu-zisa), ambitia de a creea ceva util si de calitate. Este de asteptat sa beneficiem de un plus de optimism, pe marginea faptului ca vom observa probabil in evenimentele vietii cotidiene si in atitudinea anturajului propriu semne care ne pot da incredere in viitor. Sextilul dintre Jupiter si Uranus tinde sa dizolve rutina, dar in acelasi timp, mai ales datorita implicarii Capricornului (semn in care se gaseste Jupiter), tinde sa imprime dorinta de a introduce calitatea in munca proprie. Cele doua planete fiind responsabile cu tot ceea ce inseamna comunicare profunda si valoroasa, este de asteptat ca multe lucruri care au parut sa se cufunde in ceata sa se clarifice acum, intr-un climat cat se poate de placut. Intr-un cuvant, este de asteptat sa se imbunatateasca comunicarea, acolo unde aceasta a avut de suferit. Asadar, ca sa pornim cu dreptul in aceasta saptamana, sa retinem niste expresii cheie: calitate in munca proprie, creativitate, comunicare deschisa.

6 - 8 mai: sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn - Pluton
Se dizolva si cuadratura dintre Mercur si Saturn, iar astfel este probabil ca sa se scurteze drumul de la idee pana la realizarea acesteia.
Dat fiind faptul ca asistam la o relativa liniste astrala, chiar daca Pluton este retrograd, totusi trigonul format impreuna cu Saturn tinde sa capete mai multa importanta. Dupa lunga sa perioada de retrogradare, Saturn se intoarce in sfarsit in mers direct in data de 2 mai. Colaborarea sa cu Pluton sugereaza ideea ca in urmatoarele circa 6 saptamani (perioada in care trigonul dintre cele doua planete va fi activ) atitudinea care pare sa aduca succes este seriozitatea, munca asidua si efortul sustinut, depus in mod constient in vederea realizarii scopurilor proprii. Cele doua planete leaga semnele Fecioara si Capricorn, iar punctele comune ale acestor doua semne sunt exact expresiile cheie enumerate mai sus. Energiile saturniene, in colaborare cu cele ale Fecioarei vorbesc si despre necesitatea unui anumit sacrificiu, iar faptul ca Pluton se misca in sens retrograd, denota stringenta realizarii atitudinii descrise prin expresiile cheie de mai sus. Asadar, pare mai mult decat necesar sa devenim workaholici, cat mai urgent posibil.

9 mai: trigon Soare - Jupiter, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn - Pluton
Jupiter este in mers retrograd si astfel trigonul dintre el si Soarele se formeaza putin mai repede (aproximativ cu o zi, in comparatie cu viteza in care acest aspect s-ar fi realizat daca Jupiter ar fi ramas in mers direct). Colaborarea acestor doua planete induce de obicei multa creativitate, un plus de vointa si dorinta de autorealizare. Daca Jupiter si-ar fi continuat mersul direct, am fi putut vorbi fara retineri despre demararea unor proiecte (personale si colective) de anvergura. Faptul ca Jupiter este retrograd, ascunde probabilitatea existentei unor piedici in calea realizarii acestora. La modul concret, de cele mai multe ori, aceste piedici se afla in interior si apar sub forma neincrederii in fortele proprii sau in viitor. Totusi, faptul ca Jupiter este in miscare retrograda, poate avea darul de a taia elanul spre hedonism si autosuficienta ascuns in natura acestei planete. Astfel, este posibil se beneficiem de energiile jupiteriene intr-o forma ceva mai redusa, dar pura. Practic, miscarea retrograda a acestei planete tinde sa ne impiedice sa ne culcam pe o ureche si sa lasam oportunitatea sa ne scape. Concluzionand, timp de aproximativ o saptamana vom beneficia probabil de un plus de energii creatoare, care ne vor da probabil impulsuri pentru a face pasi concreti pentru autorealizarea proprie. Cu putin efort, ne vom putea simti mai plini de incredere in sine, elan si entuziasm, mai liberi si mai mandri.

10 mai: trigon Soare - Jupiter, sextil Soare - Uranus, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn - Pluton
Intra in rol si sextilul dintre Soare si Uranus, completand triunghiul minor care se formeaza cu ajutorul acestor doua planete si Jupiter. Colaborarea dintre Soare si Uranus tinde sa genereze inventivitate si originalitate. In cazul de fata, avand in vedere existenta triunghiului minor care s-a format, trebuie sa-l interpretam pe acesta ca fiind un tot unitar, importanta laturilor sale (doua sextile si un trigon) scazand. Acest triunghi minor este deci un fel de aspect interplanetar ridicat la puterea a treia, unul care leaga trei planete. Energiile celor trei planete se contopesc si colaboreaza intr-un mod inedit, dar cat se poate de fericit. Cele trei planete au in comun creativitatea si dorinta de realizare a unui sentiment de libertate veritabil. Colaborarea acestor trei planete ne face sa constientizam faptul ca a fi cu adevarat liber este posibil cu conditia realizarii unei atitudini interioare active si creative. Pe deplin libera este doar Divinitatea, datorita calitatii sale de a fi Creatoare. Triunghiul minor actual tinde sa induca oportunitati de a O imita, de a fi la randul nostru creativi, astfel incat sa putem gusta sentimentul libertatii adevarate. In plus, o conotatie speciala a acestui triunghi este probabilitatea imbunatatirii comunicarii, la toate nivelele. Ne putem astepta ca, in spatele cuvintelor rostite si a sentimentelor schimbate, sa fie realitati spirituale palpabile, astfel incat sa putem vorbi despre o comunicare la nivel inalt, implicand vibratii superioare. Este posibil ca relatiile de prietenie si colaborare sa acceada la un nivel superior, devenind mai spirituale, profunde si rodnice.
Implicarea planetei Uranus ne da speranta ca lumea se va putea apropia de o stare a sa mult mai aproape de perfectiune, una care se gaseste in viitor. Faptul ca el se afla actualmente in zodia Pestilor, reliefeaza o alta caracteristica a triunghiului minor despre care vorbim: disponibilitatea de a oferi un ajutor real - aici este vorba mai ales despre impulsuri de tip spiritual, menite sa aseze oamenii pe picioarele proprii. Vorbind in sens figurat, triunghiul minor alcatuit de catre Soare, Jupiter si Uranus nu este dispus sa ne dea oua de aur, dar ne poate da indicii pentru gasirea gainii care produce ouale de aur. Concluzionand, pana la mijlocul saptamanii viitoare este probabil sa traim intr-o lume deschisa si prietenoasa, dar mai ales, creativa si spirituala. Este probabil ca, mai ales daca suntem constienti de existenta lor, structurile noastre superioare se vor contura mai elocvent, centrul de greutate al fiintei noastre putandu-se situa mai aproape de ele.

11 - 14 mai: trigon Soare - Jupiter, sextil Soare - Uranus, cuadratura Soare - Neptun, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn - Pluton
Se formeaza si un aspect disonant, cuadratura dintre Soare si Neptun. Paralel cu existenta triunghiului minor despre care am vorbit in cele de mai sus, aceasta cuadratura tinde sa mareasca importanta lumii nevazute in pofida celei palpabile. Ea induce riscul ca proiectele care par sa fie lansate de triunghiul minor alcatuit de Soare, Jupiter si Uranus sa ramana la nivelul gandurilor si a discursurilor frumoase. Cuadratura dintre Soare si Neptun tinde sa adoarma increderea in sine si imboldurile care duc spre realizarile concrete. Ea ne poate duce intr-o stare de visare in care sa ne multumim cu stralucirea ideii si sa uitam de realizarea ei. Asadar, pana la sfarsitul saptamanii viitoare va trebui sa fim vigilenti, si in caz ca nu observam ca am pierdut contactul cu lumea fizica, sa facem eforturi pentru a-l reface.

15 - 16 mai: trigon Soare - Jupiter, cuadratura Soare - Neptun, trigon Venus - Jupiter, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn - Pluton
Se destrama sextilul dintre Soare si Uranus, iar astfel si triunghiul minor. Cel mai exact aspect interplanetar ramane cuadratura dintre Soare si Neptun. Randamentul activitatilor practice poate scadea alarmant. Pot exista tentatii de abuz de odihna sau alcool. Este recomandabil, in caz de nevoie, sa ne refugiem in activitatile simple gospodaresti, astfel incat sa ne putem reconecta la realitatea fizica. Plimbarile in natura pot fi de asemenea folositoare. In aceste zile, cel mai important este sa mentinem echilibrul dintre fizic si spiritual, sa nu lasam ca vreo stare de visare sa se instaureze in interiorul nostru si sa ne fure din energii.
Jupiter si Venus incep sa formeze impreuna un trigon. Pe marginea acesteia, este posibil sa se instaureze un climat pozitiv, o atmosfera destinsa si prieteneasca. Se pare ca perioada creativa care tocmai a luat sfarsit se transforma intr-una mai odihnitoare, axata pe savurarea bucuriilor vietii. Cele doua planete aflandu-se in semne de pamant, aceste bucurii tind sa se rezume la cele mai simple, de cele mai multe ori la gustarea mancarurilor apetisante. Colaborarea celor doua planete creaza de obicei energia iubirii: noi nu vom avea probabil altceva de facut decat s-o primim si s-o dam mai departe.
Fiinta noastra ar putea fi, in aceste zile, usor rupta in doua parti: structurile superioare vor incerca un zbor care pare neputincios din cauza celor inferioare, care tind sa se multumeasca cu putin. Sarcina noastra constienta va fi probabil gasirea unei cai de mijloc: asa cum dicteaza trigonul dintre Venus si Jupiter, sa lasam ca armonia celesta sa se instaureze in interiorul nostru. Se pare ca in aceste zile va trebui sa constientizam faptul ca lumea spirituala nu inseamna numai zbor, ci de multe ori parcurgerea activitatilor de rutina in simplitate si armonie.ingerash
Postat: Tuesday, May 6, 2008 12:11 PM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 1/17/2008
Postari: 27681
Locatia: u.k.
17 - 18 mai: cuadratura Soare - Neptun, cuadratura Mercur - Uranus, sextil Venus - Uranus, cuadratura Venus - Neptun, trigon Venus - Jupiter, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn - Pluton
Triunghiul minor despre care am vorbit mai sus se alcatuieste iar, cu mentiunea ca locul Soarelui este luat de aceasta data de Venus. Astfel, el devine mai putin dinamic, rostul lui apropiindu-se mai mult de destindere si distractie. Colaborarea pozitiva a acestor trei planete tinde sa induca voie buna, o stare de fericire activa, plina de umor. Fiind implicat Uranus, acest triunghi minor tinde sa genereze un altfel de sentiment de libertate, mai pasiv decat cel descris in cazul triunghiului la care a participat Soarele. De aceasta data, sentimentul de libertate se bazeaza mai mult pe increderea in binele suprem (Jupiter, Venus), prietenie si incredere in viitor (Uranus). Totusi, fiind pasiv, nu poate sa se autogenereze si nu poate fi decat temporar. Putem trage insa concluzia ca acest sfarsit de saptamana poate fi dedicat distractiei.
In aceeasi ordine de idei intra si interpretarea cuadraturii care se formeaza intre Venus si Neptun. Acest aspect tinde sa induca un anumit fel de fuga de realitate, de cele mai multe ori spre directii cum ar fi, arta sau misticismul. El tinde sa distruga imboldurile creative care doresc sa se manifeste in lumea fizica, incercand sa mute centrul de greutate al vietii cotidiene spre o stare de delasare, de visare desarta. Se pare ca pana si inceputul saptamanii viitoare se va cufunda intr-o oarecare lipsa de creativitate activa. Este important sa nu ne pierdem armonia interioara, iar daca nu se poate altfel, sa muncim putin si bine. Si sa respingem tentatia diferitelor substante de tip drog...
Se formeaza si o cuadratura intre Mercur si Uranus. Acest aspect disonat poate fi descris prin expresia populara "a sari calul". El induce tendinta de a ne grabi in mod exagerat, de a vorbi si gesticula prea vehement (chiar prea caraghios). Ideea se formeaza, dar fara atentie la detalii si fara dorinta concretizarii imediate. Este posibil sa ne apucam de o activitate noua inainte de a o termina pe cea in curs de rezolvare. Asadar, a doua parte a lunii mai va putea fi caracterizata probabil prin pripeala. Va fi necesar sa manifestam un autocontrol desavarsit.

19 - 20 mai: cuadratura Mercur - Uranus, sextil Venus - Uranus, cuadratura Venus - Neptun, trigon Venus - Jupiter, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn - Pluton
Se destrama cuadratura dintre Soare si Neptun, deci este posibil sa scapam de o parte din discrepantele care s-au instalat intre lumea reala si imaginara. Totusi, avand in vedere aspectele disonante la care participa Mercur si Venus, este posibil ca in aceasta saptamana totul sa functioneze cu un randament redus.

21 mai: cuadratura Soare - Saturn, cuadratura Mercur - Uranus, cuadratura Venus - Neptun, trigon Venus - Jupiter, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn - Pluton
In seara zilei de 20 mai, Soarele intra in Gemeni si imediat formeaza o cuadratura cu Saturn. Un astfel de aspect tinde sa creeze diferite piedici, majoritatea lor luand nastere in interiorul nostru (planeta Saturn fiind cea care tinde sa interiorizeze evenimentele exterioare). Ne putem confrunta cu o lipsa de incredere in sine, dificultati de comunicare, diferite gafe, etc. Rastimpul in care cuadratura Soare - Saturn este activa poate fi caracterizat de o stare de nesiguranta, de teama cvasi-permanenta. Este posibil sa ne confruntam cu teama de nereusita, de lipsa curajului de a ne manifesta, de a avea initiativa. Aceste perioade ne sunt date practic ca sa ne luam inima in dinti si sa infruntam pericolele, fara sa ne gandim macar la ideea de frica - pur si simplu, in aceste momente, curajul se imprima in fiinta noastra interioara. Aceste perioade sunt menite sa ne scoata din starea de somnolenta si sa ne propulseze pe orbite superioare ale existentei. Cuadratura Soare - Saturn tinde sa induca o tensiune atat de mare incat efortul de a o contracara este echivalent cu depasirea astrogramei proprii.

22 - 23 mai: cuadratura Soare - Saturn, cuadratura Mercur - Uranus, trigon Mercur - Neptun, cuadratura Venus - Neptun, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn - Pluton
Incepe sa fie activ trigonul dintre Mercur si Neptun. Acest aspect tinde sa mareasca precizia si amplitudinea preciziei, sa largeasca aria de gandire, sa ajute capacitatea de a gandi in concepte si sisteme abstracte. Daca Mercur nu ar fi fost atacat de Uranus printr-o cuadratura, acum am putea vorbi despre un varf al activitatii intelectuale si despre imbunatatirea comunicarii dintre oameni, dar astfel toate acestea sunt adevarate doar partial. Este putin probabil ca trigonul dintre Mercur si Neptun sa ajute cu succes in desfasurarea activitatilor cotidiene principale. Avand in vedere multitudinea de aspecte disonante existente in acest moment, practic putem vorbi despre o buna recuperare a fortelor cu ajutorul muzicii (Neptun) si/sau a lecturii (Mercur).

24 mai: cuadratura Soare - Saturn, cuadratura Mercur - Uranus, trigon Mercur - Neptun, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn - Pluton
Se destrama cuadratura dintre Venus si Neptun. Este probabil sa scapam de tendintele de a ne refugia intr-o lume creata de noi insine. Necesitatea de a infrunta dificultatile in mod direct n-i se va infatisa probabil intr-o lumina mult mai clara.

25 - 26 mai: conjunctie Soare - Venus, cuadratura Soare - Saturn, cuadratura Mercur - Uranus, trigon Mercur - Neptun, cuadratura Venus - Saturn, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn - Pluton
Venus intra in Gemeni si formeaza la randul ei o cuadratura cu Saturn. Venus, impreuna cu Soarele, incepe sa alcatuiasca o conjunctie, insa cu un orb relativ larg, astfel incat adevarata valoare a acestui aspect va reiesi probabil doar in luna iunie. Cuadratura lui Venus cu Saturn tinde sa induca diferite blocaje ale vietii sentimentale, practic o tendinta de a renunta la sentimentele proprii, din cauza faptului ca acestea par sa aduca in principal suferinte si neintelegeri. Dat fiind faptul ca semnele implicate sunt Gemenii si Fecioara, neplacerile cu care vom fi confruntati probabil vor fi cauzate de un perfectionism exagerat sau de imboldurile de a cauta cearta cu orice pret. O caracteristica a perioadei in care este activa cuadratura Venus - Saturn este susceptibilitatea marita. In urmatoarele 4-5 zile, disponibilitatea de a incheia compromisuri reciproc avantajoase poate scadea drastic. Daca am inceput sa instauram un autocontrol din cauza cuadraturii Mercur - Uranus, atunci va trebui sa o largim si in aria vietii sentimentale.

27 - 29 mai: conjunctie Soare - Venus, cuadratura Mercur - Uranus, trigon Mercur - Neptun, cuadratura Venus - Saturn, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn - Pluton
Se dizolva cuadratura Soare - Saturn, iar astfel este de asteptat sa scapam de o buna parte de blocajele cu care ne-am confruntat probabil in zilele trecute.

30 - 31 mai: conjunctie Soare - Venus, sextil Soare - Marte, cuadratura Mercur - Uranus, trigon Mercur - Neptun, sextil Jupiter - Uranus, trigon Saturn - Pluton
Ultimele doua zile ale lunii par sa fie mai benefice. Se dizolva cuadratura Venus - Saturn si odata cu ea dispar probabil si dificultatile vietii sentimentale. In schimb, Soarele intra in sextil cu Marte, iar colaborarea acestor doua planete va tinde sa ne ofere impulsuri puternice pozitive. Este de asteptat sa dispunem de un plus de curaj si ambitie, sa beneficiem de o energizare mai buna a tuturor structurilor noastre. Oamenii vor deveni probabil mai activi, mai plini de initiativa si dispusi sa depuna eforturi. Soarele aflandu-se in Gemeni, este probabil sa se imbunatateasca si calitatea comunicarii dintre oameni. Atmosfera generala va tinde sa se imbunatateasca, si datorita micsorarii orbului conjunctiei Soare - Venus.
ingerash
Postat: Saturday, June 14, 2008 4:44 PM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 1/17/2008
Postari: 27681
Locatia: u.k.
Informatie astrologicaras

Planeta Venus intra in semnul Rac-ului,perioada proprice pentru procreere de fetiteflowers flowers flowers .Mai important este faptul ca cei procreati sau nascuti in aceasta perioada sant oameni cu renume,mari actori,cantaretidance dance
miraa
Postat: Saturday, June 14, 2008 8:21 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 2/16/2006
Postari: 1390
Locatia: iasi
Defecte ale nativului din zodia Rac: sensibilitate excesiva, pesimism
sunt cea mai optimista persoanaras (spusa de cei din jur)
in restthumleft f adevarat
ingerash
Postat: Saturday, June 14, 2008 8:36 PM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 1/17/2008
Postari: 27681
Locatia: u.k.
miraa wrote:
Defecte ale nativului din zodia Rac: sensibilitate excesiva, pesimism
sunt cea mai optimista persoanaras (spusa de cei din jur)
in restthumleft f adevaratSi eu sant racflowers
miraa
Postat: Saturday, June 14, 2008 8:43 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 2/16/2006
Postari: 1390
Locatia: iasi
eu sunt rac de racras si-mi plac racusoriisic
pe cat?
ingerash
Postat: Saturday, June 14, 2008 8:46 PM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 1/17/2008
Postari: 27681
Locatia: u.k.
miraa wrote:
eu sunt rac de racras si-mi plac racusoriisic
pe cat?


6 iuliepupici
miraa
Postat: Saturday, June 14, 2008 8:51 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 2/16/2006
Postari: 1390
Locatia: iasi
ce aproape ras eu pe 5
ingerash
Postat: Saturday, June 14, 2008 8:53 PM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 1/17/2008
Postari: 27681
Locatia: u.k.
miraa wrote:
ce aproape ras eu pe 5Ura!!!!!!!!!!!yes chiar,ce aproape!dance dance dance ,mult nu mai este si sarbatorimhainoroc
miraa
Postat: Saturday, June 14, 2008 8:55 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 2/16/2006
Postari: 1390
Locatia: iasi
inca un pichainoroc
petro
Postat: Monday, June 16, 2008 10:24 PM

Nivel: Avansat

Intrat: 1/31/2008
Postari: 3374
Ingerash, ai ramas in urma cu horoscoapele!sic
raly
Postat: Monday, June 16, 2008 11:52 PM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 12/17/2007
Postari: 25883
Locatia: M e d i a s
cine sa fie oare de vina?ras
ingerash
Postat: Wednesday, June 18, 2008 12:04 PM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 1/17/2008
Postari: 27681
Locatia: u.k.
petro,raly salut salut salut aveti dreptate!Azi se rezolvapupici
katy_lumika
Postat: Wednesday, June 18, 2008 12:48 PM


Nivel: Senior

Intrat: 1/14/2008
Postari: 5944
Locatia: Constanta
miraa wrote:
ce aproape ras eu pe 5

Mama mea este rac, tot pe 5ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed